Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
    Moguce da tripujem, ali zar nije prosle sezone City dobio 6-1?
    Mislim da se gledala gol razlika! A ne medjusobni..
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
      Koliko znam u PL se medjusobni ne gleda uopste. Pa seti se prosle sezone Siti-Junajted
      Ali u svakom slucaju Stoke je opstao , gadan tim u svakom slucaju , valjda ce sledece sezone ispasti , najruzniji fudbal igraju.
      Evo sjetio sam se i City je dobio 6:1 i 1:0,kakve to veze ima,sta mi to govori Mikasu

EDIT: Nisam znao sta odlucuje pa sam naveo oboje...
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
        Mislim da se gledala gol razlika! A ne medjusobni..
        Ma gledala se gol-razlika, ali ne kapiram sto Mikula medjusobni vas i Cityja prosle sezone uzima kao primer, pa zato pitam
        "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
          Ma gledala se gol-razlika, ali ne kapiram sto Mikula medjusobni vas i Cityja prosle sezone uzima kao primer, pa zato pitam
          Ma pao mi na pamet Fergie kad je pricao da nikad vise nece dopustiti da mu gol razlika odluci sampionat , spomenuo sam Siti-Junajted jer su imali isto bodova pa je gol razlika odlucivala a ne medjsobni iako bi Siti bio sampion i da se medjusobni racunao.
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Gledao sam Wigan, mislim da je posle ovog poraza kraj za njih. Eto, Caldwell ih je kapitenski unazadio u najvaznijoj utakmici sezone. Protiv Arsenala nemaju ni teoretske sanse . A i mnogo bi bilo da se izvuku opet Mada ih najvise simpatisem od timova koji su pri dnu ...
            Jedan klub vredi onoliko koliko vrede njegovi navijaci !

Comment

• HOW TO PLAY LIKE STOKE

PLACEEEEM
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Premier League ‏@premierleague 8 May
                Chelsea are the only one of the Premier League’s ever-present clubs to have a winning record v Sir Alex Ferguson: W14 D15 L13
                Hehe.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Thierry Henry, Arsenal captain, joins Barcelona. Frank Rijkaard leaves club the very next season.

Cesc Fabregas, Arsenal captain, joins Barcelona. Pep Guardiola leaves club the very next season.

Robin van Persie, Arsenal captain, joins Manchester United. SAF retires.
                  Ja ovih kapitena ccc
                  sigpic

Comment

• Moze li Verma da igra za srpsku reprezentaciju nekako?
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• sigpic

Comment

• ESPN FC ‏@ESPNFC 11m
                        Chelsea team to play Tottenham: Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole, Ramires, Luiz; Oscar, Mata, Hazard, Torres
                        ESPN FC ‏@ESPNFC 8m
                        Tottenham team to play Chelsea: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto, Lennon, Huddlestone, Parker, Holtby, Adebayor, Bale
                        Izbaci Ramiresa, ubaci Lampsa, i dobijas mozda najjaci sastav Celsija, eventualno Moses 'mesto Oscarinha... Sa druge strane nema Mousse ni na klupi cak, sto je hendikep za Spurse...
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Ali se vratio Lenon, ali svakako je to drugi tim bez Muse!

Comment

• Idemo Chelsea!
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Izgleda da Spursi igraju sa Holtby-em kao 10-kom, a Bale na krilu. Rotirace se to kroz mec, ne sumnjam da ce Bejlara kad tad uci u sredinu...
                              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Evo ga, samo ne znam koga zabi... Cahill valjda...
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X