Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostPa svaki tim zavisi od najvaznijih igraca, sigurno da bismo bez Luisa bili losiji ali mi imamo sistem igre. Lakse je nama bez Luisa nego njima bez Bejla, to potpisujem. Pod Stramaconijem ja nisam jednom video da je Inter nekoga nadigrao, dobio jeste ali ne i nadigrao a ubise ih sinoc. Poenta ove price je da AVB sa time samo prica u prazno jer je njemu u najmanju ruku isto bez kljucnog igraca ako ne i gore.
Ponavljam, Siti je zaustavio Suareza. Sto nas nisu dobili na svom terenu? Ljudi bili presrecni s bodom, nisu znali sta ih snaslo dok celavi nije zasrao.
Dzerard je kljucni igrac jer kad njega nema, pozadi igraju Lukas i Alen gde se obojica kriju od lopte. Bez njega nas dobio jebeni Oldam, povezali smo se tek kad je on usao i organizovao igru. A i tu utakmicu je 90 minuta igrao glavom i bradom Luis Suarez. Najbolji i najefikasniji igrac je jedno, a najvazniji drugo. To isto zavisi od sistema. Isto kao sto je RVP ove sezone najbolji igrac Junajteda a najvise se oseti izostanak Runija. Prosto takav sistem i organizacija.
City je ove sezone raspad..Odigrali dva-tri meca kako treba, ostalo ocaj, nemoj mi njih navoditi kao primere za dobre igre tima.
A da je RvP najbolji igrac United-a ove sezone, pa bas i nije. Rooney daleko ispred njega, barem po meni. Samo jos golman da bude.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa ti se sprdas. City-a ja Ajax ubio i ti ih navodis kao primer da LFC moze i bez Suarez-a.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostA to sto su drugi u ligi, to macku o rep da okacimo ??? Ali da ubio ih je Ajax, tako da nema veze...
Imaju vise srece nego pameti. Igraju ocajan fudbal. Glavni igraci ove sezone jako slabo igraju, pogotovo Aguero, mada ni Silva ne blista nesto..Igra im je ravna nuli. Da Dzeko nije par puta izvukao stvar, ko zna gde bi bili. Usralo ih u par navrata i to je to.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa mozes slobodno..
Imaju vise srece nego pameti. Igraju ocajan fudbal. Glavni igraci ove sezone jako slabo igraju, pogotovo Aguero, mada ni Silva ne blista nesto..Igra im je ravna nuli. Da Dzeko nije par puta izvukao stvar, ko zna gde bi bili. Usralo ih u par navrata i to je to.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa ti se sprdas. City-a ja Ajax ubio i ti ih navodis kao primer da LFC moze i bez Suarez-a.
City je ove sezone raspad..Odigrali dva-tri meca kako treba, ostalo ocaj, nemoj mi njih navoditi kao primere za dobre igre tima.
A da je RvP najbolji igrac United-a ove sezone, pa bas i nije. Rooney daleko ispred njega, barem po meni. Samo jos golman da bude.
@Eric, eno ga Danijel u Sent Etjenu, odigrao 3 utakmice u sezoni samo. Steta, bio jedan od vecih talenata te generacije i prilicno pouzdan finisher za svoje godine.sigpic
Comment
-
Ne, nisam mislio na to, sta se sprdas. Imali su srece u derbijima, osim kada su igrali sa Chelsea-em, kada se Rafa predao i pre nego sto je mec poceo. Ostale derbije ih jeste usralo i igrali su najjace utakmice slabo. Nisam rekao da su slabi, nego da slabo igraju. Sve nesto jedva dobijaju, pogotovo u poslednje vreme ne lice na normalnu ekipu. Bez uvrede onom bratu sto navija za Saints-e, ali od njih 3-1 izgubiti je sramota, a da ne govorim kako ih usra protiv Aston Ville..Dobili su slabije od sebe, to je valjda normalno, sa onakvim timom ne biti prvi je iskreno sramota. Bez uvrede navijacima United-a.
Mancini jos samo doktora da optuzi za slabe igre, posto je sve prvotimce poredao na preskonferencijama.
Neskaro, Jonjo je gospodin, celo rastura na manager-u.sigpic
Comment
-
Ne bitno da l' njih kenja, ili imaju srece u derbijima, to je jako kvalitetna ekipa i druga na tabeli, najjaca odbrana u ligi, pa nisu valjda dotle dosli samo zbog srece, nemoj da si neozbiljan. Ako LFC odigra sjajno na njihovom stadionu sa slabim Suarezom, to dosta govori o igri LFC u proteklih par meseci, i kako je tim a i igraci napredovali mnogo.
Kako Nash da igra pored brata Aube, jesi blesav... A tu je i prevara od igraca, mocni Brandao...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nista lepse kada me nema neko vreme na forumu, pa naletim i vidim da ste raspisali dve strane!
Ali dve strane kvalitetnih komentara...
BTW Kutinjo je znacajno poboljsao igru LFC. Momak se odlicno krece, igra pametno, glavom, bez puno komplikovanja, odlicno prati igru i sto je najvaznije odmah se uklopio u sistem.Last edited by Sir Giggsy; 15-03-13, 22:23.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNe bitno da l' njih kenja, ili imaju srece u derbijima, to je jako kvalitetna ekipa i druga na tabeli, najjaca odbrana u ligi, pa nisu valjda dotle dosli samo zbog srece, nemoj da si neozbiljan. Ako LFC odigra sjajno na njihovom stadionu sa slabim Suarezom, to dosta govori o igri LFC u proteklih par meseci, i kako je tim a i igraci napredovali mnogo.
Kako Nash da igra pored brata Aube, jesi blesav... A tu je i prevara od igraca, mocni Brandao...sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNeskaro, Jonjo je gospodin, celo rastura na manager-u.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa nisam rekao da su losi(u smislu da nemaju kvalitet), nego da igraju slabo, posebno zadnjih par meceva. Posle vas ih je i Southampton otresao, pa hocemo reci da su oni odlicni, a Fresko?sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostLiverpul u FM-u mnogo jak, ne znas dal je u vezi jaci Lukas, Selvi, Dzerard ili Henderson. Samo prangijaju svi sa 20+ metara. Lukas i Verati najjaci deep lying playmakeri u igrici. Luis isto ubica, Koates igra tako da moze i Rnic partner da mu bude a i ima ih iz akademije da mogu u prvi tim da se ubace. Cak se i nesretni Kerol nadaje golova.
Freskaro, ajde neka ti bude, silni Saints-i, mali City..
I ne budi neozbiljan. Brisi to za Chelsea, da je nasa liga, ljudi bi rekli Tole namestio. Prodao debeli utakmicu..sigpic
Comment
-
Precenili ste malo Runija ove sezone, osim sto mu je statistika nikad bolja mislim da mu je ovo najgora sezona (koliko god paradoksalno zvucalo). I deo 2010-e kada se vratio sa SP-a je samo bio gori. Ovu propustio dosta zbog povrede, nikako da povrati formu, nikako da odigra par meceva u kontinuitetu, na jednom bljesne na drugom je kriminal i u krug.
A Robin je sigurno najbolji nas igrac ove sezone i pri tom ne mislim samo na golove, vec na celu napadacku i all around igru. Odlicno se gradi, ucestvuje aktivno u svakom napadu, otvara prostor saigracima, drzi loptu pod pritiskom, stvara gomilu sansi iz prekida, izbacuje mnoge lopte nakon protivnickih kornera... Na sve to broj golova i asistencija. Definitivno najbolji i najuticajniji nas igrac ove sezone.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostDa, da, prejak je LFC na FM-u. Uzimao sam ih par puta, samo sto je kod mene Coates uvek kriminalan, pa ga teram nakon prve sezone.
Freskaro, ajde neka ti bude, silni Saints-i, mali City..
I ne budi neozbiljan. Brisi to za Chelsea, da je nasa liga, ljudi bi rekli Tole namestio. Prodao debeli utakmicu..
Kod mene je najjaci stoper u ligi, Celsi mi 40 miliona nudio odbio sam. Smor s Liverpulom, uzeo 3 trofeja u prvoj sezoni i u drugoj dodao LS i batalio. Mnogo lako.
Jedino ako ti igras 13-ku ako imas neku verziju, ja o 12-ci pricam.sigpic
Comment
Comment