Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post

Kod mene je najjaci stoper u ligi, Celsi mi 40 miliona nudio odbio sam. Smor s Liverpulom, uzeo 3 trofeja u prvoj sezoni i u drugoj dodao LS i batalio. Mnogo lako.

Jedino ako ti igras 13-ku ako imas neku verziju, ja o 12-ci pricam.
    Ne igram 13-ku, 12 i 11..Na 11 nakon update-a je solidan, ali na 12-ci je kod mene los.

Al' ga uvek za dobre pare prodam..

Zato mi Stewart igra dobro, no nije bitno sada..
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Live tema a njih dvojica o menadzeru!

Nego, sam jedini koji misli da ce Karamelice da se sprdaju sa Sitijem?!
      Originally posted by Vladan
      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
      :vinjaksmajli:

Comment

• Ako onaj sa onom neverovatnom frizrom odigra na vrhunskom nivou , mozda ce se sprdati .

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
          Live tema a njih dvojica o menadzeru!

Nego, sam jedini koji misli da ce Karamelice da se sprdaju sa Sitijem?!
          Wada je krenuo, vazda spamuje.

Ma 0-2 tekma ce da bude, nekako osecam provlacenje Sitija i 0:1. Popustio je malo Everton poslednjih mesec ipo a Mancini da stavi Harta u spica sere ga u finisu svake sezone u karijeri, sto s Interom sto sa Sitijem.
          sigpic

Comment

• Citao sam da je Everton u ozbiljnim dugovima, tako da im ne gine prodaja Bainesa i Fellainija, steta za Karamele i za Moyesa ako ostane trener i sledece sezone.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Ja igrao dvojku, Everton bas u teskom kanalu, pogledaj samo sta im je Vigan napravio u FA kupu+losi odnosi na relaciji Felaini-navijaci koji su mu zvizdali kada je zamenjen na toj utakmici ne mirisu na dobro. Siti je malo popravio formu, doduse igraju bez Kompanija i Aguera, Tevez je na kraju kriv za voznju bez vozacke (mozda i popije tvorza, mada sumnjam iskreno) i malo su tanki na gostovanjima ove sezone ali opet, kao sto rece Nes, predvidjam da ce se provuci 0-1 ili 0-2.
              sigpic

Comment

• Njima je uvek atmosfera bila na nivou, cak i u onoj sezoni kad su bili 17. Sad evidentno nesto nije ok, samo je pitanje koliko duboko to ide. Mozda je i Mojesu dosta posle 11 godina jer evidentno je da covek moze mnogo a ovde je zbog budzeta limitiran. Jedno vreme su ozbiljno konkurisali LS i imao je Mojes sigurno tu ambiciju. Sad kad su malo dalje, mozda smatra da je vreme da ide negde gde ce voditi takvu ekipu ili gde ce mu budzet omoguciti da u kratkom roku napravi konkurentan tim. Sve je vise tekstova o raznim losim stvarima vezano za njih. Prvo sam mislio da nije ozbiljno ali sada...
                sigpic

Comment

• Koliko ja znam njemu ugovor valjda istice na leto... a on trenutno ne razmislja o produzenju istog, tako da znacemo verovatno vise na kraju sezone.

Comment

• Tacno, istice mu na leto, zato su sve sanse da ce covek otici, verovatno u Celsi, najozbiljniji kandidat, jer je Mou sredio malo atmosferu u Realu, covek mozda ostane, a treceg kandidata ne znam, mozda Rafa Benitez again...
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Bice svega na leto, nije ni Manciniju klupa sigurna.

Rafu bih voleo da vidim u Sahjtoru, s obzirom na to da se navodno Lucesku zasitio. Tamo ima profile igraca kakve voli, nema tog pritiska na vise frontova kao ovde sto je njemu i najveci problem tokom karijere tako da bi se tamo posprdao a u LS bi mogao da nam priredi neki dvomec u svom stilu. A Ukrajinci zele Alegrija kao naslednika.
                      sigpic

Comment

• Inace tek sada videh ovaj debilan clanak na SK-u o Nastasicu i Evansu .

Bolji je Matija i bice bolji kada bude Evansovih godina, nije bila potrebna onolika besmislena analiza da nam to kazu.

U obe ekipe istakli su se mladi centralni bekovi, koji su se izborili za mesto u startnim postavama gradskih rivala.
                        Evans 25 godina, kakav crni mlad centralni bek
                        sigpic

Comment

• Idemo karamelice!

I izgleda da su pokrali Everton...
                          Last edited by l1m4r; 16-03-13, 13:58.
                          Originally posted by Vladan
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                          :vinjaksmajli:

Comment

• Ostecen Everton debelo za ovaj ponisten, ne da nije bio ofsajd, nego ne znam...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Nije ovo bio ofsajd.
                              "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Steta kakva golcina ponistena
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X