Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostDa, ali njih trojica zajedno... Suarez se valja kod svakog kontakta, stalno trazi penale, kartone, itd...sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostRade i ovi isto to kad ih ne dobiju ali ih dobiju u 99% slucajeva jer su sva trojica zasticeni kao beli medvedi. A Bejl konkretno dobio suspenziju od jedne utakmice zbog 5 zutih i svih 5 za simuliranje bili. Toliko o tome. Na kraju krajeva, Suarez pada iskusno samo kad ima kontakta ili ako je protivnik bas blizu a ovi se valjaju kao magarcine cak i kada oni naprave prekrsaj(citaj Nani) i mnogo cesce i dobiju a u medijima se to uopste ne isprati za razliku od Luisa. Tek poneki portal je pisao o toj Bejlovoj suspenziji zbog simuliranja a zbog simulacije Suareza protiv Stouka se citav svet digao na noge. Naravno, sto ga vise pritiskaju on sve bolje igra i samo reseta. Tata.
Pa ne znam bas dal se ovi valjaju ko magarcine, Suarez je redovno na zemlji i vata se za zglob... to mi je vec slika usadjena u pamcenje. Leva ruka na desni zglob, desna ruka u vis, masi i valjaj se!
Tako da porediti ih, svi su oni tu negde... Slazem se za medije da mnogo vise posvecuju paznju Suarezovim potezima, zasto je to tako zaista ne znam.
Ali verovatno je za to kriv Ferguson i Junajted, barem po Luisovim izjavama...
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostBejl jeste konstantniji po tom pitanju ove sezone ali stavljati sada Nanija i Janga koji se eto npr ove sezone nisu ni naigrali tj nisu se isticali po tome... osim Nanija u LS protiv Reala. Ne znam zasto spominjemo tu utakmicu ako generalno pricamo o PLu. Ali kada vec spominjemo utakmice po Evropi, onda treba spomenuti i ono namerno gazenje Suareza igraca Zenita kada je ovaj bio na zemlji. Za razliku od Nanija ovaj je isao sa tom namerom.
Pa ne znam bas dal se ovi valjaju ko magarcine, Suarez je redovno na zemlji i vata se za zglob... to mi je vec slika usadjena u pamcenje. Leva ruka na desni zglob, desna ruka u vis, masi i valjaj se!
Tako da porediti ih, svi su oni tu negde... Slazem se za medije da mnogo vise posvecuju paznju Suarezovim potezima, zasto je to tako zaista ne znam.
Ali verovatno je za to kriv Ferguson i Junajted, barem po Luisovim izjavama...
Krivi su najvise menadzeri koji preko medija pokusavaju da izboksuju njegov skup transfer i uzmu dobar procenat. Ko je jos umesan, ne znam. Znam samo da su se svi okomili na coveka a on ih ucutkuje jednog po jednog. Ako bog da jos da bude proglasen za najboljeg igraca i dovidjenja kriticari.sigpic
Comment
-
Ovaj Cardif u zivotu ne bi dobio kod kuce! Kako su oni prvi meni nije jasno...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Bas sam citao taj clanak, to moze vrlo lako da zazivi, velike pare se tu vrte, tolike da to nije normalno...
Sta je problem ??? Raspored, kada ce se te utakmice i to takmicenje odigravati zajedno sa LS, ligom, nacionalnim kupovima itd...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNegde sam citao da ce se igrati preko leta, mada mi je to nemoguce ako se znaju vremenski uslovi na tom podrucju...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNegde sam citao da ce se igrati preko leta, mada mi je to nemoguce ako se znaju vremenski uslovi na tom podrucju...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment