Originally posted by mareliverpool
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Obozavam ovaj Sautempton, samo da ostanu i bice jos bolji dogodine. Koliko talenta u ekipi, zlo. Voleo bih da uzmu neku zver od stopera, to im je najpotrebnije.
Mi ocajni, tek zadnjih par minuta znaci zivota ali nas jebe ovaj linijski.
Fali mnogo Karager pozadi, Skrtel rupa, valja ga uvaliti negde na leto.sigpic
Comment
-
Komad na pocetku i komad pred kraj. Kilav gol, ali skroz zasluzeno vode Sveci.
Da place covjek ako ispadnu oni i Wigan a ostanu QPR, Villa i Reading.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ne verujem koliko smo losi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sada je ovo malo bolje,ali samo malo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment