Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Freshman91 View Post
    Whoa, easy there fella'....

Ali stvarno 5 asistencija vec, posle 2 meca, pa da li je momak normalan bre... Ako nastavi u ovom ritmu 30 asistencija u sezoni mu ne gine...
    A buraz sta da ti kazem, vidi se kvalitet i mozak odmah. Trenutno je bolji od Ronalda, mada je CR kidao u Man Utd. Mesija ne priznajem dok ne ode iz Barselone. Sve je to lepo sta on radi, ali uz Iniestu se moze sve sto se pozeli.

#THFC have had a bid for #Damiao accepted (via @FootballAgent49) However I would not confirm this just yet
    Apparently, Mourinho told Nuri Sahin that he'll be a regular starter under Brendan Rodgers after which he agreed to join Liverpool. (Marca)
    Sahin expected to sign for #LFC within next 48 hours.
    Daj Boze da Sahin ne dodje. Kao da dovodimo Kristijana Ronalda a ne Sahina na pozajmicu i to bez prava otkupa. Mars vise svima si se smucio, da Bog da otisao u Donji Srem.
    #Jarvis deal to #WHUFC should be 100% complete either today or tomorrow]
    Uprkos ovim natpisima sa twittera koje sam podelio sa vama, ja sam gotovo siguran da ce Sahin u Arsenal. 93% je u Arsenalu, a ovo su samo gluposti sa twittera po meni, mada neki od ovih ljudi su i znali da ubodu transfer, ne mogu da kazem.
    Last edited by Cassius Clay; 23-08-12, 11:58.

Comment

• Originally posted by KERSDRS View Post
      A buraz sta da ti kazem, vidi se kvalitet i mozak odmah. Trenutno je bolji od Ronalda, mada je CR kidao u Man Utd. Mesija ne priznajem dok ne ode iz Barselone. Sve je to lepo sta on radi, ali uz Iniestu se moze sve sto se pozeli.
      Ау брате шта написа овде нзм да ли је ово била спрдња или шта већ, али свакако да је далеко од неког смисла.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Ау брате шта написа овде нзм да ли је ово била спрдња или шта већ, али свакако да је далеко од неког смисла.
        Ma buraz ja ti nemam veze sa fudbalom ali imam neki moj uvrnuti pogled na isti. Mesi je klasa, ali dok se ne dokaze van Barse ja licno ga ne mogu gledati kao nesto specijalno.

Comment

Ma buraz ja ti nemam veze sa fudbalom ali imam neki moj uvrnuti pogled na isti. Mesi je klasa, ali dok se ne dokaze van Barse ja licno ga ne mogu gledati kao nesto specijalno.
          Kao nesto specijalno da, svakako ali ne moze ubacivati u kos sa najvecima ikad dok ne dokaze da je to sto jeste negde drugo. Ako to uradi verovatno ce u ocima realnih posmatraca biti najveci ikada. Za mene licno ne ali realno gledano ako na ovakav nacin izdominira u Italiji ili Engleskoj, nema tu mnogo price.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Kao nesto specijalno da, svakako ali ne moze ubacivati u kos sa najvecima ikad dok ne dokaze da je to sto jeste negde drugo. Ako to uradi verovatno ce u ocima realnih posmatraca biti najveci ikada. Za mene licno ne ali realno gledano ako na ovakav nacin izdominira u Italiji ili Engleskoj, nema tu mnogo price.
            Kad bude izdominirao u Engleskoj onda cu reci, da najbolji je. A to je C Ronaldo vec uradio. Nije isto igrati sa onima iz Espanjola i npr sa zivotinjama i drvosecama iz Stoke-a.

Comment

• A svi znamo da ce on dozivotno ostati u Barsi, i cemu dalja diskusija ??? I smaraju malo te price, "najveci ikada" ili "da li' ce biti kao Maradona". Momak ce da igra jos dugo dugo, tek mu je 25, pa cemo onda kada zavrsi karijeru pricati da l' je najveci ikada ili nije, i porediti ga sa velikanima, ali u ovom momentu jos je rano za tako nesto.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

Kad bude izdominirao u Engleskoj onda cu reci, da najbolji je. A to je C Ronaldo vec uradio. Nije isto igrati sa onima iz Espanjola i npr sa zivotinjama i drvosecama iz Stoke-a.
                Nevazno je u engleskoj ja bih prihvatio i drugi klub u Spaniji samo da izadje iz sistema.

Comment

Дај брате молим те, а кад пимпује преко целог Арсенала, Манчестера итд. ништа...дечко прави невероватан вишак, и то тако што прође кроз средину где је највећа концентрација играча, баталите систем и остало, реално је да је тај Барсин систем игре тренутно најсавршенији, али гледајте индивидуално шта Меси ради, све је то просто невероватно, па и када је одбарана Манчестера (вероватно најјача одбрана коју сам ја икада гледао, уз ону Јувентусову пред избацивање у Серију Б (Замброта, Тирам, Канаваро, Зебина)) била у најбољој форми правио им је дар-мар у финалу ЛШ. Можемо да га мрзимо или волим дечко је, ае уз Роналда, најбољи тренутно на свету, контрола лопте у пуном трку, промена правца, лакоћа давања голова, асистенције....ма иди бре
                  Originally posted by Freshman91 View Post
                  A svi znamo da ce on dozivotno ostati u Barsi, i cemu dalja diskusija ??? I smaraju malo te price, "najveci ikada" ili "da li' ce biti kao Maradona". Momak ce da igra jos dugo dugo, tek mu je 25, pa cemo onda kada zavrsi karijeru pricati da l' je najveci ikada ili nije, i porediti ga sa velikanima, ali u ovom momentu jos je rano za tako nesto.
                  То ко је најбољи икада је индивидуална ствар, мени је нпр. Зинедин Зидан. Али да Меси има предиспозиције да у очима већине буде баш он тај "најбољи икада" има, ако већ и није...било као било мене више привлаче неки другачији играчи Зидан, Пирло, Седорф, Иниеста....тако да испред свих издваја Зиндеина Зидана;)

Comment

• West Ham's £10m bid for Matt Jarvis has been accepted by Wolves, the player has reportedly undergone a medical tonight
                    Malo jače od 10m, oko £10.75m. Znači Wolves će za dvojac Jarvis & Fletcher dobiti £25m. Puno, znalački su izvukli maximum, sa ovim parama mogu dovesti igrače koji će im pomoći da se vrate u Premiership i da postanu stabilna ekipa u Premiershipu.
                    sigpic
                    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                    don't support us when we win."

Comment

• Malo je falilo da ode u Reading,pravo iz osnovne skole

http://www.goal.com/en-us/news/85/en...aims-mcdermott
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ni danas nije bilo pregleda Championshipa na sk.Kapiram da je razlog što se u pregledu nalazi i 1.kolo liga kupa koje sk ne prenosi,pa kad god budu bile igrane utakmice liga kupa tokom nedelje da će pregled Championshipa izostati.E jbg!

Comment

• Sta se to desava u Totenhemu?
                          Prodace Dosona KPR-u za 9,5 miliona, a i van der Vart je pred izlaznim vratima.Jedan milijarder iz HSV-a ce platiti njegov prelazak i platu koju ce imati tamo.
                          Holandjanin bi presao u Hamburg za 12 miliona evra, a zaboravio sam koliko bi iznosila njegova basnoslovna plata posto se to pominje vec nekoliko meseci.
                          Meni ovo jos nije postalo ozbiljno, ali krece u tom smeru.
                          Last edited by Ricma; 23-08-12, 21:35.

Comment

• Žulio Cezar blizu QPR-a!
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Kada bi im on dosao onda bi QPR imao solidnu zadnju liniju + golmana. Carvalho, Bosingwa, Fabio i na golu Cezar. Tim koji svakako nebi trebao da se u zadnjem kolu cupa za opstanak.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Nespo View Post
                                Kada bi im on dosao onda bi QPR imao solidnu zadnju liniju + golmana. Carvalho, Bosingwa, Fabio i na golu Cezar. Tim koji svakako nebi trebao da se u zadnjem kolu cupa za opstanak.
                                плус Довсон (ако дође), Онуоха, Фердинанд млађи...

Comment

Working...
                                X