Kako je Sagna los,sta je ovo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNemam snage ni da ih psujem, a trebalo bi.
Ma kakva kafaNemoj samo da dignes ruku na sebe
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostЛенон је муња и за разлику од Волкота, Валенсије и осталих играча тог типа, није ограничен као они...Хазард је другачији тип играча мени нпр.
EDIT: I za navijace Arsenala, jedna vest koja bi mogla da ih obraduje.
Manchester City striker Aguero major doubt for Watford & Arsenal clashes with hamstring injuryLast edited by Sir Giggsy; 01-01-13, 18:37.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЗахвалан је и Волкот нпр. нема то баш везе једно са другим.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
-
Originally posted by manda View PostMa daj Volkot zabije u jednoj tri gola i onda sve njegove mane da nestaju, covjek igrao krilo, a centarsut nema, samo zna trcati kao muva bez glave, Valensija je potkovan sa svih strana i ofanzivno i defanzivno, zato ga Fergi obozava, malo je takvih.
Comment
-
E Brajkulice ne znam koliko si imao priliku ranijih sezona da gledas Lennona.Ja sam jedno vrijeme prije par sezona bio impresioniran njegovim potencijalom,ali sam se kasnije nagledao masu utakmica gdje samo trckara kao muha bez glave,brate znao je da nista ne ponudi,katastrofa,ali i ja ga nesto gotivim.Ove sezone je moram da kazem druga prica s njim i daleko je bolji,ali isto tako svi su meni nekako bolji u Tottenhamu pod AVB-om nego kod Harrya.Valencia nije u nekoj narocitoj formi ali meni je on najbolji od tih krila koje spominjete(ne pricam o Mati,Hazardu,Cazorli to mi je drugi tip igraca skroz),on jeste malo ogranicen kada je ta lijeva noga u pitanju,ali je isto tako i Lennon,a kada su obojica u formi tu su negdje,mada je meni Valencia najbolji od njih,Younga isto ne smatram nekim igracim,nista posebno
Evo da damo malo Walcottu vremena da vidimo sta ce napraviti kao spic,posebno me zanima kako ce igrati u jacim utakmicama.Ono sto sam od njega vidio za sve ove godine je da je covjek ogranicen na vise nacinaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Valensija ove sezone: 5 asistencija, bez postignutog gola na 15 utakmica (1211 minuta)
Lenon ove seonze: 5 asistencija, 3 gola na 20 utakmica ( 1734 minuta)
Valensija 2011/12: 14 asistencija, 4 gola
Lenon 2011/12: 8 asistencija, 3 gola
Dakle ove sezone, Lenon bolji za tri pogotka ali proveo je i 500 minuta vise na terenu.
Comment
Comment