Evo ga i Edara zavali,nisam vidio go gledam Tottenham sa Brajkulicom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostMa brate sta los,fantastican.Evo mu gledam statistiku ove sezone i ono sto sam ja nasao je to da od kada je dosao u Fulham nije dao go i nije imao asistenciju do ove utakmice
Mou prodaj CR-a i budi miran slobodno,evo zamjene za male pare
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostEvo ga i Edara zavali,nisam vidio go gledam Tottenham sa Brajkulicom
Meni bi bilo stid da onako sutam loptu ko Yaya, ono je stvarno zalosno. Kao sto si neki dan rekao pogurat ce City kad ode na Kup africki nacija.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostKun osutao, loptu odbio Asmir, a Dzeko samo postavio nogu.
Mene bi bilo stid da onako sutam loptu ko Yaya, ono je stvarno zalosno. Kao sto si neki dan rekao pogurat ce City kad ode na Kup africki nacija.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZapisat cu ovu mudrost da imam za svaki slucaj
Covjek je da napomenem krilo ciji je ucinak 0 bio do danas
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЈа да сам неки менаџер, нека глава, одмах бих у свој клуб довео Ленона, не бих питао колико кошта, човек је најбоље крило у ПЛ убедљиво, не могу ВАленсија, Јанг, Волкот и екипа да му бришу копачке!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment