Originally posted by manda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
E pa posto necu biti ovde kao i vecina vas veceras pretpostavljam, a i bicu zauzet danima kasnije, zeleo bih da svim fanovima fudbala, a i ostalim forumasima, kao i clanovima cenjenog moderatorskog tima, cestitam Novu 2013. godinu. Da vas zdravlje sluzi pre svega, a posle toga puno ljubavi i srece, para, da sve ciljeve koje ste sebi zacrtali, ostvarite i da predjete preko svake prepreke da biste do toga dosli.
Da uz alkohol zaboravimo sve ono lose sto se dogadjalo u ovoj godini, i da se nadamo samo najboljem u sledecoj.
Da ovaj forum naraste jos vise, i da bude sto vise kvalitetnih diskusija nego sto je pre bilo.
Ziveli svi, voli vas vas Fresh...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by manda View PostOd Everona ove sezone niste bolji dzaba ponavljao deset puta da jeste, ljudi kidaju, imaju odlicnog trenera i dobar tim, nikad bolji i mogu da odmjere snage i sa najvecim, Celzi je juce uz veliku dozu srece uzeo bodove, i tamo ce rjetko ko jos to uraditi.
Poprilicno konstantno igraju, malo su pali u formi, ali vracaju se.sigpic
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostObjektivno gledano Everton više prikazuje na terenu ove godine i sa pravom se može reći da su bolji. Međutim, da imaju bolji i jači igrački kadar - nemaju. Ali ja opet ponavljam, džaba nama to što imamo kvalitetniju ekipu kada rezultata nema. To je suština. Uzeli bi i mi bodove na Goodisonu da nije bilo sudijske greške.
@Nash
Dosta dobrih stvari si napisao i dotakao si se svega. Ono gdje bih se složio jeste da se za sada ne vidi napredak, a trebao je i da Rodgersu treba dati vremena do kraja sezone. Ako i tada budemo na istom nivou - zahvalnica i angažovanje novog trenera. Za izmjene mi nikada nije bio jasan i to mu je velika mana. Mene živo zanima zašto Assaidi ne dobija priliku, iako za to ima prostora.
Xabi izjavio kako je moguć njegov povratak u Premiership. Nadam se da će se vratiti u Liverpool, za njega uvijek ima mjesta.
Comment
-
Lista strijelaca :
14- Van Persie
13-Michu,Ba,Suarez
10-Defoe
9-Bale
8-Džeko,Fellaini,Fletcher,Tevez,Walcott
7-TorresLast edited by bjelaksson[YNWA]; 31-12-12, 20:08.
Comment
-
Originally posted by vladream View Postlos Dejagah, los
Mou prodaj CR-a i budi miran slobodno,evo zamjene za male pareZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Dobar sastav Manca, svidja mi se, Da Silva se vratio, i Rio u prvom timu, Jang i Gigs na krilima, i Chica u napadu umjesto Velbeka, a sve ostalo isto kao prosli mec, ajmo po pobjedu.
Edit: Chica za 0 1, na sebi svojstven nacin
Edit: Silovatelj i tri nova boda.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Yaya najgori igrac Citya,vrlo cesto u zadnje vrijeme
S druge strane Barry odlican,par fenomenalnih lopti za Aguera koje ovaj nije realizovao,odnosno sve mu skinuo Begovic...
EDIT:Prebacim se na Tottenham jer je City smor od tekme kad Adebayor zabija na asistenciju Lennona koji je proletio kao metak...Last edited by AK47; 01-01-13, 17:07.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment