Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mirise mi na to da ce da dovedu Kavanija.A mozda ce sacekati koji dan da vide rasplet u sagi Huntelar.
    Ljorente?Sada vec mislim da ce ga Arsenal izduvati za njega.
    A mozda ipak uzmu Jovetica?

Comment

• Mancini sad juri sportskog direktora sto mu nije dao pare za RvP-a.
      "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Djaba pare, kad je mali djecak u njemu rekao United

Comment

• Falcao ili Cavani.

Mancini voli bas da dovodi klasu, kakav Jovetic, Huntelaar, kada mozes bolje od njih?
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            Falcao ili Cavani.

Mancini voli bas da dovodi klasu, kakav Jovetic, Huntelaar, kada mozes bolje od njih?
            Kakav crni Falkao, Mancini jure igrace iz zabarske lige.
            Mogu misliti koliko ce Madridjani traziti za njega, a Ljorenteu ugovor istice za godinu dana i proci ce 2-3 puta jeftinije.xD
            Aguero moze da igra iza napadaca, logicno bi bilo da Mancini dovede Jovetica.

Za Huntelara sam se salio, taj ko zna gde ce zavrsiti.

Comment

• Ja kontam da ce Cavani-a pokusati da dovedu, a da je Llorente neka treca opcija..
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Imam samo jedno pitanje. Sta ce im napadac?
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Ma Siti sa jednim spicem igra, ovo danas su potcijenili protivnika. Ne bi se Mancini otvorio ovako za neku ozbiljniju utakmicu.
                  sigpic

Comment

• Ozbiljno se pominje Jovetic, pa vi vidite...

Maricu, nemoj da si neozbiljan sa Huntelarom...

Mozda nece nikoga dovoditi, tu je Balo, valjda je spreman da bude prva opcija u napadu.
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Moze li Liverpool uc u top4 sta mislite ?

Comment

• Originally posted by Joe Allen^^ View Post
                        Moze li Liverpool uc u top4 sta mislite ?
                        Prvo dobrodosao...

A sto se drugog tice, nema sanse, bar ne sa trenutnim timom, 5. mesto je neki maximum. Jedino da Brendan napravi neko cudo od tima pa da pocnu da igraju kao Barsa.
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Ja kapiram da ce Arsenal i ove godine zavrsiti u top 4... A prva tri bih rekao da su rezervisana za City, United i Chelsea, samo je pitanje kojim redom...
                          Tottenhem ne znam sta ceka, izgubice Modrica, imaju samo Defoa u napadu, ok tu je i Harry Kane, ali slaba vajda od njega... Jos AVB na klupi, mislim da ce pasti Tottenhem, mogao bi Liver ispred njih da zavrsi, ali da li ce moci ispred Newcastle-a, to je pitanje...

A vidim pominje se Adam Johnson za Liverpool, 10M? Malo bolja verzija Downinga, a duplo manje para nego za pomenutog, tako da to jos i nije lose, ali opet je to daleko od potrebne klase za top 4...
                          sigpic

Comment

• Koji ce qrac Cityu jos jedan napadac kad ljudi imaju dobru alternativu? Mislim, nebi me cudilo da Mancini pukne velike pare za neko pojacanje, ali ja i dalje ne kapiram zasto bi to radio? Ima Dzeku koji mu je mnogo puta pokazao kakav je igrac iako nema neku minutazu, a tu je i Balotelli koji je dobar, a mogao bi biti bolji kada bi se malo opametio.

Sto se tice Aguera, jbg zao mi ga je. Jedan od rijetkih koje kao gotivim iz tog kluba.

Comment

• Zeznuto ce da bude sad za Utd zbog Riove povrede. Taman da se uklope opet i konstantno da ciste sesnesterac, ovaj na pauzu. Ne bi me cudilo da se Vidara povredi kad se Rio oporavi
                              sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• pazi kolko se Bale promjenio nakon operacije usiju

Comment

Working...
                                X