Odigrali smo solidno poluvreme , ovo mora da se dobije po svaku cenu . Mora da se ode na +15 u odnosu na komsije . Ocekivao sam malo da budemo raspucaniji ali i ovaj gol Runija je sasvim dovoljan za prvo poluvreme.Sad se lepo spremiti za drugo i da damo sto vise golova mozemo .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostNa kraju krajeva, odavde su se Junajted i Arsenal izvukli uz pomoc sudija
Inace danas sam putovao te nisam odgledao nista osim Junajteda. Vidim da je Siti izgubio i da je Probert briljirao na obe strane, Liverpul izgubio od Svetaca taman kada sam ih hvalio juce, Arsenal dobio, Vila dobila mrtvi QPR...
Mi imamo toliko srece da je Siti u jos vecem kanalu od nas, ono danas je bilo sramota. Ne mozemo da dobijemo Reding bez menadzera koji ce najverovatnije da ispadne, vec moramo da strepimo do kraja tekme. Kada ti je Rio najbolji igrac utakmice to ti sve govori. Teska letargija od Reala, mora to Ferguson da digne kako zna. Uzasna igra, uzas.
Evo Limare zasto je Runi precenjen kada je ova sezona u pitanju, najgori danas uz Andersona i Smolinga na terenu. Mada iskreno osim Rija i Nemanje niko se drugi nije ni istakao.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostMozda te nisam razumeo, mozda si mislio da se Arsenal izvukao uz pomoc sudija, mi svakako nismo. Lepo smo okrenuli sa 2-1 na 2-3+smo promasili penal. Nikakva pomoc sudija, samo Robin Van Persisigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostOd 2. gola Sautempton su konstantno sekli i nisu im dali da igraju, a Arsenal je posebna prica kako se provukao tamo.
Nikakva sudijska odluka nije odlucila ishod meca.
Svetci su bili fantasticni na Trafordu na Poketinovom debiju. Celo II poluvreme nismo izneli loptu. Msm jesmo ali smo bili sabijeni do kraja+nas je De Hea par puta cupao.
Inace taj Snajderlin je I po broju startova i presecenih lopti u ligi, odlican vezni.sigpic
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostTad je RvP dao hat-trick, jedan gol glavom se secam da je postigao, United to dobio sve cisto, a i sto se tice sudija, nama nisu nista donele, srecno smo izvukli remi.
Taj Sautempton sada sa Poketinom je bas dobra ekipa sa finim potencijalom. Sa par pojacanja mogu kao Svonsi da doguraju negde na sredinu tabele pod uslovom da ne prodaju nikog.
I da Nes, zar Lalana nije vise 10-ka? Ne raspravljam se, samo mi se ucinilo svaki put kada sam ga gledao (i u Cempionsipu prosle sezone) da je vise po karakteristikama za 10-ku ali da je guran cesto na krilo.
I da odgovorim Mambi za Evansa - on je vec iskusan igrac (ne preiskusan, ali za Nastasica je daleko iskusan). Igra od 2008-e standardnije u klubu i bzvz mi je porediti decka od 19 sa igracem od 25 koji je vec afirmisaniji od njega.
Naravno da njegova karijera tek treba da se odvija ali bolje da su Matiju poredili sa Dzonsom ili Smolingom. Bilo kako, bolji je od svih nasih stopera koji imaju manje od 30 godinasigpic
Comment
-
Sto sam ja bio u tripu da Lallana ima 27-28 godina, a momak 88. godiste... Pa ovaj decko ima vremena da napravi sjajnu karijeru...
Igrao je on KE7 sve ove sezone, najvise levo krilo, ali momak moze u principu sve da igra. Odmah kad sam ga spazio, znao sam da je sjajan igrac u pitanju, treba ga Woy u repku pozvati...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ovo danas Erice je bila sramota ne Runija, nego bas cele ekipe! Slazem se skroz da samo Rio i Nemanja su odigrali kako treba.
Svako ima pravo na svoje misljenje za nekog igraca. Jeste Runi zakazao danas i jeste dao gol, ali opet mislim da si preostar sto se njega tice i njegove forme.. ali ono mozda sam i suvise subjektivan .
Fresko nisi jedini bio u zabludi
I da Matija ili Fil Dzons... Meni iskreno Fil ;)Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostTreba i njega i Lamberta ali za sada nece. Tek mozda ako predje (Adam) u neki bolji klub.
A ima tu jos talentovanih Engleza - Kork, Klajn, Sou, Vard-Prous...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Comment