Originally posted by Larisa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Originally posted by Indigo View PostKako da ne mrzis ovakav klub? Voleo bih vise od svega da ih Mou naguzi na Camp Nou.
Sad bi trebala da odgovorim nešto tipa: Mou ovo, Kristijano ono.....Ma nemam druga posla..Ne mrzim ih jednostavno, kažem da mi je fudbal generalno postao veoma kvarna igra, ali ako je po vama da je za to samo Barsa kriva....pa šta vam ja mogu."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostNisam mislio na forum uopste. Govorio sam generalno za okolinu u kojoj zivim. Kad odem u kladionicu mogu samo cuti kako ih ljudi pljuju. Prije tako nije bilo, prije 5-6 godina. Od 2009. godine sve se promijenilo."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostPa dobro, ne odlazim u kladionice, kažem ti da ja nemam takav utisak, niti vidim razlog da bi njih konkretno trebalo mrziti. A vi, mislim, slobodno....;)Last edited by bracala; 30-09-12, 12:29.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMislim da nema potrebe za gledanjem gresaka sa obe strane, jer bi onda tema otisla u nedogled. Znamo da ih je mnogo bilo u proslosti na obe strane, sada pokusavati ih sabrati sve, deluje detinjasto, tako da bi vas molio da se ostavite toga i diskutujete o necemu lepsem, ova tema mora da zazivi ali ne na ovakav nacin.
Comment
-
Comment
-
Malo je 3 sata, jedno 10 sati, pa 'ajde.Hocu da ti kazem da sudije grese na sve strane, i da je glupost da mi sad raspravljamo o tome, kad iz nedelje u nedelju, kolo u kolo sudije grese i gresice.
I sad mi neko kaze mrzi Barsu zato sto "namestaju", a drugi su kao cvecke.Oni barem kad gube pokusavaju istom filozofijom da preokrenu i pobede, a ne kao neka druga ekipa koja voli da lomi noge kad im rezultat nije po volji.
Ne znam kako neko moze da mrzi kratke paseve, paseve stiklom, u prazan prostor, prolazenje pored 3-4 igraca kao da su cunjevi, to nece nikad da mi bude jasno.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Pa neko voli da vidi visokog spica u timu, neko voli posle ispucavanja golmana odlican prijem takvog spica, gradjenje lopte, odlaganje za veznog, pas u prostor za krilo, perfektan centarsut i gol glavom. Neko voli da vidi i cvrstu odbranu, dobro uklizavanje i vrhunski kontra napad. Nekome je monotono da gleda uvek isto, voli menjanje formacije, inovaciju. Ne vidim sta ti tu nije jasno. Kao sto neko voli Mocarta, neko Dzeja, a neko Bitlse.Cuj prvi maj
Comment
-
uopste nije poenta u sudijskim greskama, vec u simuliranju i degradiranju fudbalske igre od strane barselone, cim udju u 16 gledaju kako ce najbolje da padnu, zbog toga ih niko ne voli, a sudije su gresile i gresice, ali mora se spreciti bezobrazluk katalonaca, mislim da su prevrsili svaku meru
Comment
-
Ja nit' volim nit' mrzim Barsu ali ovo sto im se svira tj ne svira je stvarno smesno... Mnogo vise sudiskih ,,greski,, ide njima u korist nego RealuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by vladream View Postuopste nije poenta u sudijskim greskama, vec u simuliranju i degradiranju fudbalske igre od strane barselone, cim udju u 16 gledaju kako ce najbolje da padnu, zbog toga ih niko ne voli, a sudije su gresile i gresice, ali mora se spreciti bezobrazluk katalonaca, mislim da su prevrsili svaku meru
Mislis da mene ne nervira kada Sanchez ceka jedva da udje u 16 i da padne, umesto da proba driblingom da se otarasi markera?Priznajem da padaju i sve to, ali ne volim kad neko kaze da je Messi diver, sinoc ga vuku njih dvojica on covek izmigolji se nekako i nastavi da trci ka golu.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Zanimljiv sastav veceras,konacno Ramos opet na desnom beku,a prvi put cemo vidjeti Ozila i Luku zajedno u akciji od pocetka utakmice,svidja mi se i sto Varane sve vise igra...Mou konacno odmara doktora Alonsa,red je bio
Iker,Varane,Pepe,Ramos,Marcelo,Khedira,Luka,Ozil,C R7,Di Maria i BenzemaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZanimljiv sastav veceras,konacno Ramos opet na desnom beku,a prvi put cemo vidjeti Ozila i Luku zajedno u akciji od pocetka utakmice,svidja mi se i sto Varane sve vise igra...Mou konacno odmara doktora Alonsa,red je bio
Iker,Varane,Pepe,Ramos,Marcelo,Khedira,Luka,Ozil,C R7,Di Maria i Benzema
Comment
Comment