Alves po meni bas opusteno kod gola krenuo na Piotra i ovaj zakucao loptu. Odbrana Seville odlican posao obavila, a starac na golu jos uvijek odlican.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Phenom View PostNe razumem samo zasto ti u potpisu stoji Chelsea i slika Drogbe, a ovde slavis 1:0 HT?
Jesi i ti jedan od onih koji "navijaju" za 5 timova?Last edited by bracala; 29-09-12, 22:53.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostAlves po meni bas opusteno kod gola krenuo na Piotra i ovaj zakucao loptu. Odbrana Seville odlican posao obavila, a starac na golu jos uvijek odlican.
Palop je Palop, branio je sve sto je islo u okvir, dobro postavljanje kod prekida, izlaz na loptu odlican, jeste da je mator ali je dobar golman.
EDIT: NE MOGU ONI DA PRIME NORMALAN GOL PA TO TI JE.Last edited by Phenom; 29-09-12, 23:06.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
-
Sramota sta ucini Fabregas, sramota. Licno se nadam da ce se u buducnosti ovakva simuliranja i ovakvi floop-ovi strogo kaznjavati. Dobija Barsa u nastavku ili remi i to zbog glume za Oskara Cesca. Koliko mi je postao prljav od kako je otisao u Barsu, strasno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ja rekoh, mada mi ona ruka Tiaga sumnjiva, delovalo je napucana, pa je zato sudija odmahivao glavom, ali zaista, dva igraca kad ovako probiju bunker nema nista lepse, sad da l' je zasluzeno, mislim da nije.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment