Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vrlo dobar El Classico, dosta bolji od prethodnih gde je pre svega dominirala tuca i crveni kartoni. Odlican fudbal i verovatno fer rezultat. Ipak 8 bodova manjak Reala je jedna ozbiljna prednost na tabeli, ko god da prica drugacije gresi debelo. Naravno nije nedostizna, ali opet...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Prvo sam procitao komentare, pa sam se smejao jedno 5 minuta, au kako ljudi mogu lako da se prodaju to je strasno
Barsa bez Puyola, Piquea, Alvesa, 3 standardna defanzivca i Ronaldo dva komada, a odbrana Reala kompletna Messi 2 komada.Iniesta se sprdao kao i obicno, Pedro odlican, ne razumem samo zasto Vilju nije ubacivao u igru, ali ok, morao je brzu izmenu oko 20. minuta Montoya umesto Alvesa.
Sve u svemu, ne razumem lika, on da gol, on pokazuje na frizuru, na butine, 2:2 rezultat boli ga rame, jebes mi mater ako se ne bi radovao covek sa sve rukama gore da je postigao jos jedan.
I da, Ronaldo 7 golova na zadnjih 5 meceva protiv Barse, al' ne igra on dobro najvaznije meceve.Last edited by Phenom; 08-10-12, 02:42.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Originally posted by Phenom View PostPrvo sam procitao komentare, pa sam se smejao jedno 5 minuta, au kako ljudi mogu lako da se prodaju to je strasno
Barsa bez Puyola, Piquea, Alvesa, 3 standardna defanzivca i Ronaldo dva komada, a odbrana Reala kompletna Messi 2 komada.Iniesta se sprdao kao i obicno, Pedro odlican, ne razumem samo zasto Vilju nije ubacivao u igru, ali ok, morao je brzu izmenu oko 20. minuta Montoya umesto Alvesa.
Sve u svemu, ne razumem lika, on da gol, on pokazuje na frizuru, na butine, 2:2 rezultat boli ga rame, jebes mi mater ako se ne bi radovao covek sa sve rukama gore da je postigao jos jedan.
E, vidis, ovo te ne razumem, svi ti mecevi gde je on postigao pogotke i nisu bili nesto bitni, proveri i sam.
Ne razumem zasto toliko pljujes coveka, kakve veze ima kako se raduje, samo mi to objasni? Rame je povredio, bilo je ocigledno, nije trcao uopste zadnjih par minuta. Ne moras na svakom koraku da ga omalovazavas. Ne volis ga, ok, razumem to, ali sada smaras sa njegovim omalovazanjem na svakom koraku.
Kapiram da kada bi donirao milion evra, ti bi rekao sto nije dva. Sprdnja..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
7. Kolo
Petak
Celta de Vigo - Sevilla 2:0 [Iago Aspas (PG) 60' i Enrique de Lucas 85']
Subota
Rayo Vallecano - Deportivo la Coruna 2:1 [Piti 18' i José Carlos 29' / Pizzi (PG) 41']
Real Zaragoza - Getafe 0:1 [Diego Castro (PG) 64']
Real Valladolid - Espanyol 1:1 [Óscar González 82' / Verdú (PG) 70']
Real Betis - Real Sociedad 2:0 [Paulão 18' i Rubén Castro 81' ]
Nedjelja
Levante - Valencia 1:0 [O. Martins 22' ]
Mallorca - Granada 1:2 [T. Hemed 86'/Y. El-Arabi (PG) 65' i G. Torje 76']
Atletic Bilbao - Osasuna 1:0 [Aduriz 12' ]
Barcelona - Real Madrid 2:2 [Messi 31', 61'/ Ronaldo 23', 66']
Atletico Madrid - Malaga 2:1 [Falcao 6' i Weligton (OG) 90' / Santa Cruz 36']
Comment
-
Nakon ovog kola Barcelona i Atletico Madrid su jedine ekipe koje nisu osjetile poraz na svojoj kozi i sa 19 bodova nalaze sa na prve dvije pozicije na tabeli. Ovdje mozete pogledati sve golove u 7. kolu, kao i trenutnu tabelu i listu strijelaca.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostOba meca Superkupa, mec koji je odlucio titulu, sinoc sprecio poraz svog tima. A, u ostalom, svaki El Clasico je vazan mec, zbog prestiza pre svega.
Ne razumem zasto toliko pljujes coveka, kakve veze ima kako se raduje, samo mi to objasni? Rame je povredio, bilo je ocigledno, nije trcao uopste zadnjih par minuta. Ne moras na svakom koraku da ga omalovazavas. Ne volis ga, ok, razumem to, ali sada smaras sa njegovim omalovazanjem na svakom koraku.
Kapiram da kada bi donirao milion evra, ti bi rekao sto nije dva. Sprdnja..
Veliki mecevi u puno slucaja ne odlucuju titule, odlucuju ih mali mecevi.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Ne odlucuju titule u vecini slucajeva, ali je ovaj odlucio. Da je Barsa dobila, sustigla bi Real i to bi verovatno bio kraj, jer je Real imao +10, pali bi psihicki totalno.
Ne vidim kakve veze ima sto je on egoista? Nema on sta mazati oci drugima, kada ga ljudi koji ne poznaju osudjuju(opravdano ili ne, ne znam zaista, ne poznajem ga licno) na osnovu naslova u novinama.
Diskusija je nebitna, samo pokusavam da ti naglasim da nemas potrebe da umanjujes svaki ucinak CR-a, koliko god ga ti ne voleo. Danas citam na mondu komentar u kojem kaze, arogantno proslavio gol.
Jok, trebao je da place sto je dao dva gola u najvecem derbiju pred 100.000 ljudi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostDiskusija je nebitna, samo pokusavam da ti naglasim da nemas potrebe da umanjujes svaki ucinak CR-a, koliko god ga ti ne voleo. Danas citam na mondu komentar u kojem kaze, arogantno proslavio gol.
Comment
-
Nije tacno, ne vole svi skromnost i kakve veze skromnost ima sa fudbalom? Ti znas licno druge fudbalere, pa znas da su skromni? Da su svi isti, zivot ne bi bio zanimljiv. Isto bi reagovalo 90% ljudi. Celi stadion ti zvizdi, svaki faul bio ili ne, gleda se kao da je simulirao, a kada mu je Leko razvalio zglob, iako mu je krvava noga, kazu ljudi simulirao. Toliko mrznje prema jednoj osobi odavno nisam video. Mogu samo da mu pljunu pod prozor hater-i, on ce i dalje da trpa koga god stigne.
Gol je proslavio normalno, drugo je mrznja prema njemu, pa te sve iritira u vezi CR-a.sigpic
Comment
Comment