Samo mi je u glavi sledeca stvar: na kojem su dopingu ovi iz Bolonje?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Ma bolje pitanje na kojem anti-dopingu su Nebesko-Plavi... Ljudi gube od Palerma 6-1 , tuce ih Bolonja , sramota ako hoce u LSSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostSamo mi je u glavi sledeca stvar: na kojem su dopingu ovi iz Bolonje?
Lacio ove godine puk'o na gostovanju i kod Palerma i kod Sijene, ali ovo je iznenadjenje kod kuće da gube. Mada i pre mesec dana su gubili na Olimpiku od Ćezene, isto kao sada 2:0, i opet su preokrenuli! Ali Bolonja u 2012. ima samo 1 poraz...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Lacio stvarno cudno igra i dosta me ovo iznenadjuje , tesko da ce ovo okrenuti , mozda doguraju do 2-2 ali od preokreta ne verujem. Sa druge strane Udineze gubi 1-0 od Novare , hmm , otvara ovo lep put Interu i Romi da se priblizeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Krle View PostAko, ako... Treba da kiksaju i Lacio i Udineze.
Lacio ove godine puk'o na gostovanju i kod Palerma i kod Sijene, ali ovo je iznenadjenje kod kuće da gube. Mada i pre mesec dana su gubili na Olimpiku od Ćezene, isto kao sada 2:0, i opet su preokrenuli! Ali Bolonja u 2012. ima samo 1 poraz...
Comment
-
Originally posted by Krle View PostNeće ni Udineze, ne igra Basta...
Evo i Viola danas izgubila čim nije bilo Nastasića... xD
Comment
-
Dobar gol Vucka..
Cerci dobija crveni zbog sutiranja De Celje-a... Ako Juve sad ne pobedi onda nece nikad vise. ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Mec odlucio Vucinic i jednim delom Cerci sa svojom gluposcu,hvala mu na tome.Vucinic odigrao mec sezone,steta sto mu se ovakve partije retko desavaju,da su malo cesce mozda bi mogli da razmisljamo o necemu vise...
Fiorentina ima tri odlicna igraca,Montolivo,Jovetic i Behrami,odlicno nam se uklopilo da druga dvojica nisu igrala.Nesto razmisljam,bilo bi lepo da ispadnu pa da im maznemo Jovetu,Nastasica.
Jedan od momenata veceri je ulazak Borijela sa novim izgledom,prekrstio sam se istog trenutka
I za kraj,bilo je nekih individua sto su mi ekstremno isle na qrac,sto kod njih,sto kod nas al da ne kvarimo vece.
Comment
Comment