Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bonuci dao gol, moram da sanjam.Ovo se ne desava.

Comment

• Bonuci ga dade na srecu. Odlicna igra idemo..

EDIT: Cist gol ponistise zbog ofsajda... Pu bre...
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Auu sta im uradi Vidal za 2-0.. Idemooooo
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sta je ovo snaslo nase drage Napolitance?

Comment

• Vidal che fenomenoooo!!!!!!!!!!!

Na -2, idemo bre

Evo i Qualja ga dade, majstorija Del Piera. Covek u dva poteza moze vise da uradi nego Vucinic i Borielo zajedno. Legenda

Comment

• Alex usao u igru i prvi dodir sa loptom asistirao Kvalji za 3-0 kakva igra Juventusa....
              Dreams are coming true.

Comment

• Napoli je jedna ekipa kad igraju kuci , a totalno druga kad igraju u gostima

Sto naravno ne umanjuje pobjedu Juventusa zasluzeno vode 2-0.

I dolazi Juve na -2 boda.

Sljedece kolo Milan igra kuci protiv Fiorentine dok Juventus gostuje Palermu.

EDIT: 3-0 ovo stvarno nisam ocekivao

Comment

• Bice zajebano protiv Palerma u gostima,znamo kako je nezgodan Palermo kuci. Ali Juve sa ovakvom igrom moze sve da uradi. ;)
                  Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                    Bice zajebano protiv Palerma u gostima,znamo kako je nezgodan Palermo kuci. Ali Juve sa ovakvom igrom moze sve da uradi. ;)
                    Sicilija je to

Comment

• Uvek naprzeni kada god igraju kuci
                      Dreams are coming true.

Comment

• Napoli bez suta u okvir gola za ceo mec,totalna dominacija.Nadam se da vise Borijela necemo gledati.

Comment

• Kako je Alex objasnio Matriju i Boriello kako se igra u 10 minuta. 3 suta na gol (u okvir gola) i asistencija pri golu. Stvarno treba da se zapita Konte koga stavlja u postavu. ;)
                          Sledeci je Palermo. FORZA JUVE!!!
                          Dreams are coming true.

Comment

• I opet nas sudija jbe u zdrav mozak, u prvom poluvremenu cist penal ne dosudise nad Borielom zbog povlacenja. Onda i regularan gol ponistise Mirku.

Birrielo nije penal.jpg

Comment

• Odličan kanal, goal.com inače, šteta što sam kasno otkrio...

5. Konti
                              4. Sorensen
                              3. Zarate
                              2. Ljajić
                              1. Vidal
                              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Evo je vec previse, a zale se nesto na Barsu... puu jbm ti zivot nerealni. Eto vam skudeto jbo vas on, kad vec morate da osvojite.

Comment

Working...
                                X