Bonuci dao gol, moram da sanjam.Ovo se ne desava.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Bonuci ga dade na srecu. Odlicna igra idemo..
EDIT: Cist gol ponistise zbog ofsajda... Pu bre...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Alex usao u igru i prvi dodir sa loptom asistirao Kvalji za 3-0 kakva igra Juventusa....Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Napoli je jedna ekipa kad igraju kuci , a totalno druga kad igraju u gostima
Sto naravno ne umanjuje pobjedu Juventusa zasluzeno vode 2-0.
I dolazi Juve na -2 boda.
Sljedece kolo Milan igra kuci protiv Fiorentine dok Juventus gostuje Palermu.
EDIT: 3-0 ovo stvarno nisam ocekivao
Comment
-
Bice zajebano protiv Palerma u gostima,znamo kako je nezgodan Palermo kuci. Ali Juve sa ovakvom igrom moze sve da uradi. ;)Dreams are coming true.
Comment
-
Kako je Alex objasnio Matriju i Boriello kako se igra u 10 minuta. 3 suta na gol (u okvir gola) i asistencija pri golu. Stvarno treba da se zapita Konte koga stavlja u postavu. ;)
Sledeci je Palermo. FORZA JUVE!!!Dreams are coming true.
Comment
-
I opet nas sudija jbe u zdrav mozak, u prvom poluvremenu cist penal ne dosudise nad Borielom zbog povlacenja. Onda i regularan gol ponistise Mirku.
Birrielo nije penal.jpg
Comment
Comment