Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jbg..trebamo barem sa sto manjom razlikom da izgubimo, pa da ih bijemo u BG-u..
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Gledaj sut spolja sunce ti jbem, i velika vecina je bila iz neizgradjenih pozicija. Kaspi pokazao, Elijahu se sprdao u reketu, ali bukvalno se sprdao...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• 15 razlike lebac ti jebem, alo bre, isamarati ih sve treba! Gubimo od Izraela 15 razlike, znaci ne verujem!
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Pre dve nedelje se vecina ljudi smejala kad sam rekao
          da ce nas Izrael otresti s' pola gasa, i da cemo, bude li
          srece, izvuci odlazak na EP sa treceg mesta u grupi.
          It is not the violence that sets a man apart.
          It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Zakuca lik pregazi ih
            sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Sramota da ih bude.

Comment

• Dudu treba da je sramota ponajvise. Mogao bi sad
                analizirati sta i kako, ali nemam ni snage ni zivaca.

Evidentno je da skauting nije postojao, kao ni motiv.
                Zasto je to tako treba pitati igrace, i strucni stab,
                ali da ovako vise ne ide sad je vec svima jasno.
                It is not the violence that sets a man apart.
                It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Umesto da pregazimo grupu kao plitak potok, ne znamo da li cemo drugi biti.
                  sigpic

Comment

• BRUKA i SRAMOTA...

Da li oni znaju čiji dres nose? Glavni fazon je to što ako ne odemo na ovo EP, nema nam ni SP tako da ćemo sve tamo do 2014. god kada počinju nove kvalifikacije za EP odmoriti od reprezentacije.

Duda bi trebao da se povuče, jer mu ovo stvarno ne treba, da se muči sa umišljenim konjima..

Malo bolje da napišem ono što sam od ranije pisao, mi smo bili zemlja košarke kada smo se zvali Jugoslavija, od kada se zovemo SCG ili Srbija imamo samo jednu medalju (2003. - 2012.)...
                    Košarka se i zvanično pridružila fudbalu po uspješnosti..
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=yOzFjbiH4mk

Comment

• Rekoh vam da ce sa Izraelom da bude cupavo i ne samo da je bilo cupavo nego su nas osisali.

Ja i dalje stojim iza onoga sto sam rekao da je ovo nasa realnost. Tesko je prihvatiti je, ali trebamo se pomiriti sa njom. U nedostatku pojedinih igraca ne mozemo traziti alibi, jer je gotovo ceo tim tu. Bez Velickovica smo igrali i na proslom evropskom prvenstvu pa smo dosli do 1/4 finala, Perovic i Markovic nisu za klasu bolji igraci od Stimca, Muslija, Andjusica i Nedovica.

Ovi igraci igraju bez angazovanja, bez zara i zelje za borbom a rezultat toga je dovodjenje u pitanje plasman na evropsko prvenstvo.

Comment

• Originally posted by manda View Post
                        Sto ne otjeraju ovog Teodosica,covjek je lud,unosi nervozu meni,a zamisli koliko onda timu.
                        Sta reci za Teodosica sto vec i vrapci znaju na 10 asistencija ima najmanje toliko izgubljenih lopti a odbrana kao pojam
                        za njega je nuklearna fizika
                        GIFSoup

Comment

• Originally posted by deki94 View Post
                          BRUKA i SRAMOTA...

Da li oni znaju čiji dres nose? Glavni fazon je to što ako ne odemo na ovo EP, nema nam ni SP tako da ćemo sve tamo do 2014. god kada počinju nove kvalifikacije za EP odmoriti od reprezentacije.

Duda bi trebao da se povuče, jer mu ovo stvarno ne treba, da se muči sa umišljenim konjima..

Malo bolje da napišem ono što sam od ranije pisao, mi smo bili zemlja košarke kada smo se zvali Jugoslavija, od kada se zovemo SCG ili Srbija imamo samo jednu medalju (2003. - 2012.)...
                          Košarka se i zvanično pridružila fudbalu po uspješnosti..
                          nema nazad

Onaj Elijahu lud, ono je sprdnja kakve forice prodaje covek. Bejase tuzno gledati sve u svemu.

Valjda idemo na EP.

Ovo je najbolji trener kojeg imamo. Ili jedan od dvojice najboljih Uz par izuzetaka, verovatno i najbolji tim koji smo mogli sakupiti.
                          Smatram da nije uredu nazivati ih ''konjima'' kako neki ovde pisu, ili slicnim pogrdnim imenima.
                          Ako su oni dobrovoljno dosli da provedu tu -koliko, 2,5 meseca ili vise( ukljucujuci pripreme i ovaj citav tok kvalifikacija) a dozvole sebi igraju ovako u kljucnim utakmicama- nema tu sta da se prica. Sigurno moze da se desi da ti manjka motiva i zelje protiv Islanda ili Slovacke. Ali kad ovako sami stave predznak ''najznacajnije utakmice u kvalifikacijama'' i opet kita labava i u odbrani i u napadu, ne znam sto bi se mi nervirali. Dovoljno je da im pogledas face, sve ti jasno.

Ispade Raduljica najpametniji.

Comment

• Originally posted by peca View Post
                            Ispade Raduljica najpametniji.
                            Ispao je govno. Ne odazvati se reprezentaciji je velika sramota, pogotovo u njegovim godinama. U ovom timu ima igraca koji su mnogo vece zvezde od njega a koji su ipak dosli da prolivaju znoj za svoju zemlju i to za dzabe. Za to im treba skinuti kapu. E sada, sto sve ne ide kako treba, to je vec za analizu.

Comment

• @Skrillex

Sve je tacno to sto pricas, ali koga bi ti stavio u reprezentaciju? Ja se slazem da Tepic trenutno nije za reprezentaciju, jer on covek ne moze da se sastavi otkad je otisao iz Partizana, ni u klobovima ni u reprezentaciji, Rasic nikada nije bio dobar igrac, zeznuo je Partizana kada je najvise trebao (na fajnal foru), jedino se ne slazem za Paunica jer on odradjuje korektno ono sto se od njega trazi, a to je odbrana.

Mozemo da krenemo redom i da pljujemo po igracima, ali mi bolje nazalost nemamo.

Comment

• Originally posted by Batman View Post
                                @Skrillex

Sve je tacno to sto pricas, ali koga bi ti stavio u reprezentaciju? Ja se slazem da Tepic trenutno nije za reprezentaciju, jer on covek ne moze da se sastavi otkad je otisao iz Partizana, ni u klobovima ni u reprezentaciji, Rasic nikada nije bio dobar igrac, zeznuo je Partizana kada je najvise trebao (na fajnal foru), jedino se ne slazem za Paunica jer on odradjuje korektno ono sto se od njega trazi, a to je odbrana.

Mozemo da krenemo redom i da pljujemo po igracima, ali mi bolje nazalost nemamo.

a nemamo zato sto danas samo uspevaju tatini sinovi koji imaju love

Comment

Working...
                                X