Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa

jos crnogorci nisu kompletni

jbt koliko mi imamo problema sa slobodnim bacanjima

Comment

• Originally posted by Skrillex
      2 min do kraja 1/4, 30:10 za nas, konacno prava igra
      Protiv ovih bi mogli i mi sa foruma da se skupimo i da igramo, a velike bi sanse bile da dobijemo.

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
        Umesto da ih ugazis, da im ne padne na pamet da se vise bave tim sportom.
        Ovo sam napisao posle prve utakmice.
        It is not the violence that sets a man apart.
        It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Luka Pavicevic je genije! Kapa dolje velikom majstoru!
          Vise nije ni bitno sta ce biti u nedelju, prvo mjesto u grupi i EP je osigurano. A u Sloveniji cemo biti bar duplo jaci.
          sigpic

Comment

• Moze pbp za CG?

Comment

• http://www.eurobasket2013.org/en/def...ID=8830-A-17-6
              sigpic

Comment

• - Igrali smo dopadljivu košarku, što se moglo videti po reakcijama publike u Nišu. Imali smo apsolutnu kontrolu većim delom meča, iako smo izgubili treću četvrtinu. Pobeda jeste ubedljiva, ali je to rezultat našeg maksimalnog pristupa i koncentracije - rekao je Ivković
                - Sada nam predstoji veoma naporan program. Zato ćemo ostati u Nišu, održati dva treninga u petak, a u subotu otputovati u Podgoricu, gde očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu
                Evo sta je rekao nakon meca Dr. Ivkovic

Comment

• Ako izgubimo od Crne Gore bicemo 3. u grupi nakon 7.kola , da mi je neko pricao pre kvalifikacija slatko bih se nasmijao ovako
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                    Ako izgubimo od Crne Gore bicemo 3. u grupi nakon 7.kola , da mi je neko pricao pre kvalifikacija slatko bih se nasmijao ovako
                    Miko necemo izgubiti od Crne Gore

Comment

• Originally posted by DeMar DeRozan View Post
                      Miko necemo izgubiti od Crne Gore
                      Nisi valjda vidovit da stavljam kucu na Srbiju

Imam neki osecaj da bi Holandija danas mogla dobiti BiH
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Pomjeri se s mjesta, gdje ce nas oni dobiti

Comment

• Pricacemo posle meca

Ako nas Crna Gora otrese bice bas zanimljivo u nasoj grupi Kazu da ce biti 4 puta vise nasih navijaca

Comment

• Miko mozes staviti i vilu ako zelis

Comment

• Veceras dobijamo Crnogorce. Bez obzira na sramotnu igru u dosadasnjem delu kvalifikacija, mislim da smo bolji i da imamo realne sanse da pobedimo.

Comment

• Originally posted by Batman View Post
                                Veceras dobijamo Crnogorce. Bez obzira na sramotnu igru u dosadasnjem delu kvalifikacija, mislim da smo bolji i da imamo realne sanse da pobedimo.
                                jbg i u beogradu smo ih dobili da Ivanovica ne skenja ono sa pola

Comment

Working...
                                X