Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sto je ispao govno? I ja da sam na njegovom mestu ne bi igrao za Reprezentaciju.Nije to pitanje da li si zvezda ili ne . Postoji mnogo nacina na koji mozes bolje ispoljiti patriotizam-(ako te to svrbi), ili sta god hoces nego li tako. Mozes da kupis lekove nepokretnim starcima, platis fakultet talentovanim djacima iz unutrasnjosti ciji roditelji nemaju para( svedoci smo da ima takvih podosta) ako si vec materijalno situiran sa par milki u na racunu.
    Uostalom , puca mi da li je on patriota ili nije. Smatram da je kilav, i bolje da gledam Stimca iako sam grobar nego njega. Decko ima facu teleta.

A to sa njegovim godinama sto te svrbi? Sta kao nije mu dobar potez za karijeru neodazivanje? Fazon da li bi Rasic bio u Sijeni,ili Savan u Efesu da nije bilo reprezentacije? (''Prolivaju znoj za dzabe'') . Koga boli uvo ..

Gledajmo kosarku.Nismo toliko losi u njoj za razliku od- pa skoro svega ostalog od skoro svih ostalih

Comment

• Problem je u ljudima koji rade u našoj košarci. Veća krivica je na onima koji su ranije bili u upravama, mada i otkad je Djilas predsednika ništa nije urađeno, sem ženske košarke. Nešta se mora mijenjati..

P.S. Pretjerao sam onim što sam napisao da su umišljeni konji. Samo mi nikako nije jasno kako ista ekipa može biti četvrta na svijetu, a dvije godine kasnije izgubiti od CG u sred BGD i biti ponižena od Izraela. Jedino što je logično, je to da su postali umišljenji manekenčići koje boli ona stvar za reprezentaciju, koja im je pomogla da postanu poznati u svijetu košarke..
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=yOzFjbiH4mk

Comment

• Originally posted by peca View Post
        Sto je ispao govno? I ja da sam na njegovom mestu ne bi igrao za Reprezentaciju.Nije to pitanje da li si zvezda ili ne . Postoji mnogo nacina na koji mozes bolje ispoljiti patriotizam-(ako te to svrbi), ili sta god hoces nego li tako. Mozes da kupis lekove nepokretnim starcima, platis fakultet talentovanim djacima iz unutrasnjosti ciji roditelji nemaju para( svedoci smo da ima takvih podosta) ako si vec materijalno situiran sa par milki u na racunu.
        Uostalom , puca mi da li je on patriota ili nije. Smatram da je kilav, i bolje da gledam Stimca iako sam grobar nego njega. Decko ima facu teleta. A to sa njegovim godinama sto te svrbi?
        Ispao je govno i to ono najvece, dva puta ga neko zove, dva puta se ne odaziva. Nacin za ispoljavanje patriotizma koji si ti naveo niko ne praktikuje i ne samo u kosarci, nego i u svim ostalim sportovima. Mozda ima nekih pojedinaca, kao sto je na primer Darko Milicic, ali takvih je jako malo. Pa ako vec takve humane stvari ne mogu da rade, da bar igraju za svoju zemlju, nista ne mogu da izgube, a mogu mnogo da dobiju (kao sto su dobili neki od ovih trenutnih "manekena" u reprezentaciji). Da je buzgetina radila sa Ivkovicem poslednje dve godine sada bi sugurno bio na visem nivou od trenutnog, i kao igrac i kao covek. Mene bi bilo sramota da ne igram za reprezentaciju svoje zemlje, pa kakva je da je, a godine sam spomenuo jer bas u tom periodu treba sebi da postavi neke ciljeve i da bude ponosan sto je dobio poziv u drzavni tim. Kada deda Krle i cika Savan mogu da dodju i da igraju, zasto ne bi mogao i on?

Originally posted by peca View Post
        Sta kao nije mu dobar potez za karijeru neodazivanje? Fazon da li bi Rasic bio u Sijeni,ili Savan u Efesu da nije bilo reprezentacije? (''Prolivaju znoj za dzabe'') . Koga boli uvo ..
        Nije mu dobar potez ni za karijeru ni za njega licno, jer stvara losu sliku o sebi. Taj fazon koji si pomenuo je tacan, doduse ne vazi za sve igrace ali ima onih koji su profitirali zahvaljujuci reprezentaciji. Prost primer je Teodosic koji nije mogao da opepeli u Olimpijakosu do evropskog prvenstva 2009-te. Savanovic je nesto drugo, on je samom sebi izborio veliki ugovor i poziv u nacionalni tim. Rasica ne bih da komentarisem, alergican sam na tog igraca.

Comment

• Nije mi jasno gdje je nestala ta volja da se igra svim srcem za reprezentaciju. Bodiroga, Gurović, Divac i ostali su bili milion puta veće zvijezde od ovih sada, pa ipak su uvjek igrali za reprezentaciju, čak i povrijedjeni (Sale), pod inekcijama (Danilović), ali su davali svoj maksimum. Ovi sada su .
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=yOzFjbiH4mk

Comment

• sve dok budemo trpeli plejmejkera koji ima vise izgubljenih lopti nego asistencija po utakmici, uzima nerezonske suteve u prvih 5 sekundi napada, a odbranu maltene i ne igra, ovako ce nam se vracati. lepo je Moka rekao za njega - "valjevska podvala"

Comment

• Originally posted by vladream View Post
              sve dok budemo trpeli plejmejkera koji ima vise izgubljenih lopti nego asistencija po utakmici, uzima nerezonske suteve u prvih 5 sekundi napada, a odbranu maltene i ne igra, ovako ce nam se vracati. lepo je Moka rekao za njega - "valjevska podvala"
              Da,taj Moka je bas napravio rezultat 2007. godine.
              A "valjevska podvala" MVP Evrolige,igrao u najjacim evropskih timovima,jos igra i igrace jos dugo.
              sigpic

Comment

• Ja nikada nisam voleo Teodosica, ali ipak se mora priznati da je dobar igrac. Ne bi nekoga tek tako proglasavali MVP-ijem evrolige i trazili ga najjaci evropski klubovi.

Comment

• Bas bih voleo da Duda izostavi Tea na 2 utakmice iz ekipe, da se uvere oni koji ga osporavaju na sta bi nas tim licio. Bila bi to smejurija.

Comment

• ode iz olimpijakosa - uzese EL

Comment

• Originally posted by Skrillex View Post
                      Bas bih voleo da Duda izostavi Tea na 2 utakmice iz ekipe, da se uvere oni koji ga osporavaju na sta bi nas tim licio. Bila bi to smejurija.
                      Dovoljno je da ga nema i par minuta u igri i odmah vidimo na sta nam napad lici.
                      sigpic

Comment

• Ono sto Mamba hoce da kaze i sto je ogroman problem nase reprezentacije i velikim delom razlog ovakve Teove igre, nas napad je toliko limitiran da Teo skoro uvek mora da radi vise nego sto je u tom trenutku moguce, i otuda tolike greske. Lupam da pokusava da progura neki pas kroz male rupe, da kada ne ide nikome on uzima suteve, da probija na silu ne bi li nekome stvorio otvoren sut itd itd.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Al' jbg, mora i on nekad da povuce rucnu i da shvati kad je previse. Laik ce uvek reci vidi ga ovaj Teodosic najgori, samo poklanja lopte, ne moze nista da pogodi, a nije bas tako sve crno i belo. With that said, stvarno igra lose kvalifikacije.
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Skrillex
                            To isto i ja pricam. U repki te saigrace nema, ali zato u klubovima itekako ima koji mogu da isprate njegove ideje. Pa on igra u najjacem klubu u Evropi prvog pleja, kako neko moze reci da je on los igrac i da nam ne treba?!
                            O tome je vec bilo reci ranije, da njemu trebaju kvalitetni saigraci da bi iskazao svoju genijalnost. Ne govore ljudi da je on truba od igraca vec da nije lider, i nije. On nije taj kapacitet igraca da povuce celu ekipu kada ne ide jer ima spor prvi korak i ne ume da se zaustavi iz driblinga i sutne kako treba, te cesto i vidimo njegovo ispucavanje tokom utakmica. A, i ne dize se ekipa samo dobrim napadom vec i odbranom, a on je ocajan u odbrani bas zbog sporih nogu. Cesto i vidimo da daje los primer saigracima sa onim njegovim smesnim kretanjem u stavu sa sve pravim nogama i nezalaganjem. To lideri ne rade.
                            Last edited by Ernesto; 29-08-12, 00:54.
                            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                            fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                              O tome je vec bilo reci ranije, da njemu trebaju kvalitetni saigraci da bi iskazao svoju genijalnost. Ne govore ljudi da je on truba od igraca vec da nije lider, i nije. On nije taj kapacitet igraca da povuce celu ekipu kada ne ide jer ima spor prvi korak i ne ume da se zaustavi iz driblinga i sutne kako treba, te cesto i vidimo njegovo ispucavanje tokom utakmica. A, i ne dize se ekipa samo dobrim napadom vec i odbranom, a on je ocajan u odbrani bas zbog sporih nogu. Cesto i vidimo da daje los primer saigracima sa onim njegovim smesnim kretanjem u stavu sa sve pravim nogama i nezalaganjem. To lideri ne rade.
                              Po ko zna koji put objasnio sustinu. Svaka cast.
                              I Mek je u pravu za njegovu losu igru u kvalifikacijama.

Ja posle tekme otisao pravo u shoping, da lecim rane
                              poput pravih zapadnjaka, ili njihovih zena
                              It is not the violence that sets a man apart.
                              It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Bice bolje
                                sigpic

Comment

Working...