Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by LeBron fan View Post
    Alo kriticari, ovo je samo jedna utakmica. Sta vam je? Da nismo odigrali kako znamo, to stoji, ali glupo je i ruzno je kritikovati posle samo jedne utakmice.. A i ova utakmica nije toliko bitna, svejedno cemo se ici na EP, pa makar do kraja kvalifikacija ovako igrali. Nismo znali da zatvorimo utakmicu i sami sebi smo napravili problem(sto je veoma nekarakteristicno za ekipe koje vodi Duda, ali Boze moj). A opet kad da ste jedva cekali da Teo uradi nesto lose, pa da krenete da ga pljujete. Realno ova ekipa bi bez njega bila ispodprosecna, a ko to ne vidi, onda je stvarno zaslepljen mrznjom prema tom decku. Sve dobro sto uradimo u napadu, krece upravo od Tea..
    Dodaj im Pekovica i Vucevica

Comment

Nisu ovo postovi kritika na osnovu jedne utakmice nego na osnovu pregrst utakmica a ti ako ne vidis kako srpska kosarka propada strmoglavo to je tvoja stvar.Dok god Teodosic bude imao svu slobodu u igri nemamo mi sta da trazimo,nije on vodja i nikad nece biti.

Comment

Ne mrzim coveka. Nemam razlog da ga mrzim. Ja samo navijam za svoju zemlju. To sto on dobro uradi, dobrano ga i zasere posle. Slazem se da sve krece od njega, ali malo discipline nije na odmet... Takodje ko ne vidi da covek izvodi egzibicije kada im vreme nije, i da luduje, u tom kontekstu moze se reci da je zaslepljen ljubavlju prema tom decku...

Comment

Originally posted by peca View Post
          kad si vec tu, sto ne bi sutiro sa svoje trojke, ili jos bolje. iz reketa. daj brate, koliko suteva takvih ulazi- u promilima.

ako je ono klasican skok sut.. posrecilo se
          To se vise manje uvek radi na kraju treninga, sut iz kruga,
          ili sa linije pola. Ulazi vise/manje 60%. Nema tu neke velike
          filozofije. Nije to bilo bacanje tipa Kecman, ovo je bio cist
          izdradjen sut. Velika je razlika. Plus je imao otvorenu poziciju,
          kao na treningu, Teodosic je isao nisko na metar, skoro dva od
          njega.

Originally posted by Layzick View Post
          Hteo je Duda da brani sut,al se Teodosicu nije dalo
          Branio je direktan pas dole, ali ne i sut. Postoji razlika u te dve stvari.
          It is not the violence that sets a man apart.
          It's the distance he's prepared to go.

Comment

Branis pas a 3 sekunde do kraja a igrac vec pretrcao pola terena,how yes no.

Comment

Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Svi na tekvondo!
              Obožavam ironiju...

Gledaj u individualnim sportovima imamo medalje sa OI, EP i SP, dok u košarci moramo otići u muzej da vidimo šta je to medalja. Poljska 2009. sve više djeluje kao slučajna. Danas smo izgubili dvije utakmice u zadnjim sekundama, što znači samo jedno - da smo izgubili pobjednički mentalitet. Vaterpolo , odbojka je uvjek u vrhu, a ostali ekipni . Uvjek ću ja svim srcem navijati za sve njih, ali kada oni igraju preko one stvari, e pa tada stvarno ne zaslužuju podršku.

Jednostavno se trebamo okrenuti onome gdje su rezultati, ali ipak mi Srbi smo jedini u svijetu koji vole živjeti od prošlosti..
              sigpic
              http://www.youtube.com/watch?v=yOzFjbiH4mk

Comment

apacrow

kako mislis branis pas, a 3 sekunde do kraja?

Comment

Originally posted by deki94 View Post
                  Obožavam ironiju...

Gledaj u individualnim sportovima imamo medalje sa OI, EP i SP, dok u košarci moramo otići u muzej da vidimo šta je to medalja. Poljska 2009. sve više djeluje kao slučajna. Danas smo izgubili dvije utakmice u zadnjim sekundama, što znači samo jedno - da smo izgubili pobjednički mentalitet. Vaterpolo , odbojka je uvjek u vrhu, a ostali ekipni . Uvjek ću ja svim srcem navijati za sve njih, ali kada oni igraju preko one stvari, e pa tada stvarno ne zaslužuju podršku.

Jednostavno se trebamo okrenuti onome gdje su rezultati, ali ipak mi Srbi smo jedini u svijetu koji vole živjeti od prošlosti..
                  Onog trenutka kada si u svojoj glavi stvorio sliku u kojoj neko tvoju podrsku mora da zasluzi, tada si sebi oduzeo epitet navijaca. Ti mozes biti ljubitelj sporta, nema problema ali navijac, mozda u nekom drugom svetu.

Comment

Dodaj nama Krleta i Novicu. Realno jesmo odigrali dosta slabo, ali ne verujem da Crnogorci u ovom sastavu odigrati ovako jos jednu utakmicu i pogoditi nekad ovako slican sut...
                    A ko da nam bude vodja u napadu? Jel imamo boljeg? Ako imamo kazi mi, molim te. A, kako to na osnovu pregrst utakmica, kad nam je ovo prvi poraz ove godine i pre ove utakmice smo imali 7 vezanih pobeda? Pa ako si gledao Adeko kup, video si ko je nas najbolji igrac i da bukvalno sve u napadu pocinje od njega. Da, Duda je lud sto mu daje toliko slobode, ajde molim te.
                    Kazes nasa kosarka je u krizi? 2009 finale EP, 2010 polufinale u najmanju ruku diskutabilno sudjenje protiv domacina. 2011 sve je islo super do onog promasaja Savana protiv Francuza.. Plus pred odlucujuci mec 1/4, ostanemo bez Rasica, Tepica(2! startna beka). Teo ceo turnir igrao pod inekcijama, Krle takodje imao problema sa ledjima i u prvom poluvremenu imao 0 ili 1 poen. I sa svim tim nedacima koja su nas zadesila mi smo protiv Rusa imali -4 na minut do kraja. Rusi koju su svoju snagu pokazali na ovim OI.. Nemoj da ste toliko negativni.. Evo sad mogu da potpisem da ova ekipa sledece godine uzima medalju u Sloveniji!
                    I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
                      Branis pas a 3 sekunde do kraja a igrac vec pretrcao pola terena,how yes no.
                      Pa video si da je dole zatvorio tri igraca? Sto ih je onda uopste i cuvao?
                      Isao je na to da lik ne baci pas preko celog. Zato je i ostavio citavu ovu
                      nama blizu stranu otvorenu, da im isprovocira akciju za sut. Zbog toga
                      su i Bjelica i Teodosic u pocetku branjenja akcije bili na onoj drugoj strani
                      terena. To su osnovne stvari. Onda kad je krenuo napad, Bjelica zamrzao,
                      brani Teodosic na dva metra, sto je opet potpuno nedopustivo.

Mislim da sad razumes malo bolje.

Comment

• Podrska se zaradjuje zalaganjem,kada sportista/i daju 100% svojih mogucnosti niko im nikad nece nista zameriti al kad lelemudas po terenu i pisas po grbu i zastavi samo budala ce i dalje da im peva,nismo suncokreti i ne treba ti vodja da bi imao svoje misljenje,pametnom dosta pa vucite paralelu na sve sportove.

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                          Pa video si da je dole zatvorio tri igraca? Sto ih je onda uopste i cuvao?
                          Isao je na to da lik ne baci pas preko celog. Zato je i ostavio citavu ovu
                          nama blizu stranu otvorenu, da im isprovocira akciju za sut. Zbog toga
                          su i Bjelica i Teodosic u pocetku branjenja akcije bili na onoj drugoj strani
                          terena. To su osnovne stvari. Onda kad je krenuo napad, Bjelica zamrzao,
                          brani Teodosic na dva metra, sto je opet potpuno nedopustivo.

Mislim da sad razumes malo bolje.
                          Mislim da ti ne razumes da smo mi ovu utakmicu najvise izgubili zbog njegovog divljanja tokom celog meca,dzabe brdo poena i asistencija kad preko tebe moze svako da utrpa 20 poena.Uopste nije izasao na igraca kojeg je trebao da zatvori,nije bilo 10 sekundi za napad nego tri,i to tri sekunde za koje je ovaj decko pretrcao pola terena i sa izbacajem u napred dao trojku,a mogao je da se izbaci unapred nesmetano jer je Teo bio 2 metra od njega.

Comment

• Originally posted by DeMar DeRozan View Post
                            apacrow

kako mislis branis pas, a 3 sekunde do kraja?
                            Dole je zatvorio tri igraca, da se ne ide pas preko celog terena,
                            i ostavljanjem prazne strane je isprovocirao takvu akciju za
                            sut. To su neke osnove. Samo sto se Duda, ne znam ni sam zasto,
                            nije nadao takvoj losoj odbrani Teodosica. Kad je lik izasao s loptom,
                            trebas samo biti na njemu da mu nedas da se digne u cist sut,
                            i to je to. Nije velika mudrost.

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
                              Podrska se zaradjuje zalaganjem,kada sportista/i daju 100% svojih mogucnosti niko im nikad nece nista zameriti al kad lelemudas po terenu i pisas po grbu i zastavi samo budala ce i dalje da im peva,nismo suncokreti i ne treba ti vodja da bi imao svoje misljenje,pametnom dosta pa vucite paralelu na sve sportove.
                              Ali hoces li prestati da navijas, tebi je reprezentacija nesto za sta navijas meni Partizan, hoces prestati ako usledi gomila losih rezultata, ne. Mozes reagovati na odredjeni nacin ali prestati neces da navijas. Zapravo otkud znam mozda i hoces, ja sigurno necu.

Comment

• Pogresio je Teo, ali su i nasi visoki igraci zaebali stvar, kada na dva razlike i 16 sekundi do kraja, mi ne mozemo loptu ispod svog kosa da uhvatimo.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X