Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    Pogresio je Teo, ali su i nasi visoki igraci zaebali stvar, kada na dva razlike i 16 sekundi do kraja, mi ne mozemo loptu ispod svog kosa da uhvatimo.
    Loptu je uhvatio igrac kojeg je Teo morao da zagradi. Zapravo jedan od bekova.

Comment

• Originally posted by deki94 View Post
      Obožavam ironiju...

Gledaj u individualnim sportovima imamo medalje sa OI, EP i SP, dok u košarci moramo otići u muzej da vidimo šta je to medalja. Poljska 2009. sve više djeluje kao slučajna. Danas smo izgubili dvije utakmice u zadnjim sekundama, što znači samo jedno - da smo izgubili pobjednički mentalitet. Vaterpolo , odbojka je uvjek u vrhu, a ostali ekipni . Uvjek ću ja svim srcem navijati za sve njih, ali kada oni igraju preko one stvari, e pa tada stvarno ne zaslužuju podršku.

Jednostavno se trebamo okrenuti onome gdje su rezultati, ali ipak mi Srbi smo jedini u svijetu koji vole živjeti od prošlosti..
      Deki brateeeeeee...To u Poljskoj nije slucajnost, a to ti govori SP naredne godine!
      To za mlade, kakve to veze ima...a to za mlade i pobednickim mentatiletom nema veze sa ovim porazom danasnjim od Litvanije(eno ti prekjuce su mlade devojke dobile Slovakinje u poslednjoj sekundi)...

I opet ti ponavljam...Ako se okrenemo streljastvu, tekvondu itd...1-2% nacije ce se baviti sportom, ako je to po tebi ok onda strava...

Kad dete gleda kako ona puca i puca i puca(monotono) i kada gleda kosarku gde se stalno nesto desava, gde ima pregrst atraktivnih poteza, pa sta ce ono izabrati...

O publici da ne pricam...Mandicka je uzela zlato u tekvondu, a da su recimo kosarkasi uzeli bronzu na OI bilo bi 50-60 hiljada na doceku minimum....
      http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
        Mislim da ti ne razumes da smo mi ovu utakmicu najvise izgubili zbog njegovog divljanja tokom celog meca,dzabe brdo poena i asistencija kad preko tebe moze svako da utrpa 20 poena.Uopste nije izasao na igraca kojeg je trebao da zatvori,nije bilo 10 sekundi za napad nego tri,i to tri sekunde za koje je ovaj decko pretrcao pola terena i sa izbacajem u napred dao trojku,a mogao je da se izbaci unapred nesmetano jer je Teo bio 2 metra od njega.
        Mene ne zanima ostatak utakmice. Ja posmatram zadnji napad potpuno
        izolovano. Opet ponavljam ono sto sam vec rekao: takticki je bilo da coveka
        "nateramo" na tu akciju, zato je i Bjelica ostao kao "laznjak" na onoj strani.
        Druga stvar je sto je u odbrani te akcije "sjajni" Teodosic trebao da igra
        kljucnu ulogu. Mali je mogao bez problema jos da ide na pola koraka unutra,
        bilo je i vremena i mesta.

Teodosic je preslikao igru kao i u finalu Eurolige ove godine.
        It is not the violence that sets a man apart.
        It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Znaci obojica pricamo istu stvar,da coveku zvone jaja da odigra odbranu do kraja,ne vidim sto potenciras onda neke nebitne stvari pre odlucujuceg trenutka.

Comment

Znaci obojica pricamo istu stvar,da coveku zvone jaja da odigra odbranu do kraja,ne vidim sto potenciras onda neke nebitne stvari pre odlucujuceg trenutka.
            Zato sto je Milos Teodosic produkt naseg trenera.

Comment

• Nije on produkt naseg trenera nego nase skole kosarke,tuzno je sto nema konkurenciju inace bi igrao 15 minuta maksimalno,ovako mora Duda da ga trpi pored svih sranja.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                Upravo tako. Mada je i nasa prva linija dole u potpunosti zakazala kod drugog bacanja,
                posto su obojica bili nabijeni u "mrtvu zonu" ispod kosa. Jbt, imas prednost tela, i onda te
                neki likovi naguraju maltene u aut.

Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                Zato sto je Milos Teodosic produkt naseg trenera.
                My point exactly.

Comment

Covek je uzeo loptu iz ruku Paunica, znaci oteo mu bukvalno loptu.

I nemoguce da nas nijedan visoki igrac nije mogao da dodje do lopte, to je apsurd. Haos kako branimo kos, haos. Bjelica koji ih je nadskocio sam dok je igrao, ne igra drugo poluvreme. Bitno da igra mrtvi Tepic.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Nije on produkt naseg trenera nego nase skole kosarke,tuzno je sto nema konkurenciju inace bi igrao 15 minuta maksimalno,ovako mora Duda da ga trpi pored svih sranja.
                    Hoces da kazes da Teodosic nije Dudina produzena ruka na terenu?

Comment

• A niste provalili da je Ivanovic sutnuo loptu 2 sekunde pre nego sto je isteklo vreme i da je mogao da napravi jos najmanje 2 driblinga i zato i Teo i nije bio na sutu, uz cinjenicu da nije dobar defanzivac i da ne moze nogama to da stigne.. Ovo je pogodio sada i verovatno nikad vise u svojoj karijeri, ali svaka mu cast.
                      Svi smo svesni da Teo nije savrsen i da ima neke poteze koje nas mnogo iznerviraju.. Ali ko da nam bude vodja ekipe? Ajde kazite molim vas! Nemojte da zaboravite da se Teo uvek odazove pozivu selektora i da je on u reprezentaciji postao igrac. Mogao je on opusteno da preskoci ove kvalifikacije, da se ne odazove selektoru, da ode na nekoj plazi da ladi.. Imali smo mnogo takvih, da ih ne pominjemo sad. Zato postovanje prema ovom decku i prema svima koji se uvek odazovu da igraju za rep.. Samo da ne bude kao sa Vidicem.. Oteramo svoje najbolje, pa vidimo koliko nam fali, tek kada nije tu..
                      I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                        On ga je izmislio, to je njegovo cedo. Kada je bio u najvecem kanalu na rubu propadanja on ga je digao. Posle toga bili zajedno i u Oliju, apsolutno Dudin igrac.

Comment

Ali hoces li prestati da navijas, tebi je reprezentacija nesto za sta navijas meni Partizan, hoces prestati ako usledi gomila losih rezultata, ne. Mozes reagovati na odredjeni nacin ali prestati neces da navijas. Zapravo otkud znam mozda i hoces, ja sigurno necu.
                          Gledaj već 5 godina ne znam šta je to titula u fudbalu, o košarci i vaterpolu da ne pričam, jedino odbojka što je išla Zvezdi ovih godina. To ni kamen ne može izdržati, ipak se kao malo djete radujem kada u Kaluđerović u 91. minutu da gol Javoru ili kada u 92.minutu iz kupa izbacimo Teleoptik (jedino što je nisam pratio u ovim kvl. radi OI). Jednostavno volim Zvezdu i znam da oni ne mogu bolje . Ali kada je reprezentacija u pitanju ti igrači na terenu moraju dati ne 100%, nego 200% svojih mogućnosti. Ja nikada nisam vidio da se generacija Divca, Bodigore, Danilovića desilo da izgube meč u kome 5. minuta prije kraja vode 10 razlike, oni bi taj meč pobjedili sa 20 razlike. Tih 12 igrača je izabrano iz cijele države i oni MORAJU DA GINU NA TERENU. Ako neće, ima toliko klinaca koji bi sve dali da obuku sveti dres od reprezentacije. Jedno je klub, a drugo je reprezentacija.

Nešta se mora mjenjati u našoj košarci inače ćemo tonuti sve niže. Svi klinci koji počinju trenirati košarku kod nas sada imaju uzore u LBJ, Hauardu, Brajantu, a do prije 5-6 godina to su bili Divac, Bodiroga i ostale košarkaške gromade. Kada naši košarkaši, fudbaleri, rukometaši shvate kako treba da se igra za reprezentaciju, tada će i praviti bolje rezultate...
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=yOzFjbiH4mk

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                            Jeste,zato sto nema bolje,ni priblizno,i to ovaj dobrano koristi

Comment

• Comment

• Lik koga zabole neka stvar ne moze da bude vodja ekipe.
                                I sta ce na kraju da kaze: Pred nama je jos puno utakmica
                                do kraja, rastemo kao ekipa, dobijamo na samopouzdanju...

Brate, skupi jaja i reci: Jesam, zajebao sam! Niko mu nece
                                nista. Mi boljeg nemamo, sto je svakako prica za sebe.

Nije ovo samo jedna utakmica, kao sto neko rece. Ovo je bilo
                                za ocekivati posle one sramote na Islandu, i sreca nasa pa
                                ne idemo odmah Izraelu na noge, nego idemo u Slovacku, pa nam
                                dolazi Estonija. S ovim do sad treba da molimo Boga da budemo
                                medju 4 najbolje treceplasirane ekipe po grupama, i tako izborimo
                                plasman na EuroBasket. Ako je ovo sve sto mozemo, a ja ne vidim
                                mogucnost za napredak, onda nam je to realnost.

Jedino da Krle bude bar 70% spreman, pa da se necemu nadamo.
                                Mislim, doslo je vreme da moram tako da razmisljam.

Comment

Working...
                                X