Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Trenutno, Tijago Silva Humels, za utakmicu koja se igra sutra. Za sledecu sezonu i za dugorocni plan, Tijago Silva Pike.
    Ma meni su se najbolje pokazali Luiz i Cahill,idealan par...
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Ma meni su se najbolje pokazali Luiz i Cahill,idealan par...
      Da bog da ti igrali njih dvojica celu sledecu sezonu

Comment

• Hm... ovde se bese radi o Premier Ligi? Ako na celoj ovoj strani ima 5% o PLu, ubi me!

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          Da bog da ti igrali njih dvojica celu sledecu sezonu
          Evo malo o PL da se ne bune ljudi,seremo po svim temama u pm...ja sam i gori od tebe

Terry cijeli zivot igra lijevog stopera,isto tako je i Luiz igrao u Benfika-i i kada je dosao u Chelsea nisu se razumili njih dvojica jer vole da koriste isti prostor...Cahill je kompatibilan sa obojicom jer je desni i njemu je lakse s bilo kim od njih dvojice nego ovoj dvojici zajedno,a valjda si skontao sta hocu reci...

Mada meni je nemoguce zamisliti Chelsea bez Terry-a u prvoj i to se nece ni desiti ja sam samo hipoteticki govorio
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
            Hm... ovde se bese radi o Premier Ligi? Ako na celoj ovoj strani ima 5% o PLu, ubi me!
            Opet ima pametnijih stvari na ovih poslednjih par strana nego na 10 prethodnih

@Kalash znam zajebavam te, kunem te onako I nikada nisam razumeo sto grade igrace na taj nacin, sputavaju ih dosta, ja sam mozda to odigrao 3 puta u zivotu ali slicno je kad igras mali fudbal pa si pozadi, meni nikad nije bilo velike razlike. Mada je to sada moderno sranje levi desni stoper, velika glupost ako mene pitas

Comment

• Navodno se Ben Arfa povezuje sa Galatom...

According To the Turkish Fotomaç Quotient, Hatem Ben Arfa Would please the coach of Galatasaray, Fatih Terim. The Turkish club was already interested in the player last January.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Moze samo da se povezuje... Sta ce jedan Ben Afra u Galati?!

Comment

• Znam da je Ben Arfa lud, ali valjda nije toliko da ode tamo.
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Mancini potpisao novi petogodisnji ugovor. Neka je...

Comment

• šuška se puška - Borini u Liverpulu.... Radio sa Rodgersom u Čelziju.

Znači li to da Kerol odlazi, ili samo pojačavate napad?

Comment

• Originally posted by Lineker View Post
                        šuška se puška - Borini u Liverpulu.... Radio sa Rodgersom u Čelziju.

Znači li to da Kerol odlazi, ili samo pojačavate napad?
                        Radio je sa Brendanom i u Svonsiju u sezoni 10/11 kad je bio na pozajmici i Brendan je izvukao krajnji maksimum iz njega tada.

Mislim da samo pojacavamo napad, videcemo jos kad Brendan malo upozna igrace sta ce reci i na koga racuna.
                        sigpic

Comment

• Rodgers najavio mogucnost da Carroll ode na pozajmicu...

Comment

• Chelsea izgleda doveo Oscar-a.

25 miliona funti i oteli ga Spurs-ima.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                              Chelsea izgleda doveo Oscar-a.

25 miliona funti i oteli ga Spurs-ima.
                              Nisam ni gledao da si napisao ovde Ja obavestio plavce na Celsijevoj temi
                              sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                                Nisam ni gledao da si napisao ovde Ja obavestio plavce na Celsijevoj temi
                                Ogroman talenat, samo sto se o njemu ne prica kao o Neymar-u, Ganso-u ili Lucas-u.

Nije nista losiji od njih, tacnije, Neymar nije ista pozicija..

Jedini igrac koji je dao tri gola u finalu SP-a do 20 godina.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X