Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nakon sto su za Joselu-a interesovanje pokazali njemacki klubovi Hoffenheim (u boljem polozaju od BMG) i Borrusia Mönchengladbach, danas je se u utrku ukljucio i West Ham. Real Madrid za najboljeg strijelca njegove druge ekipe (u 36 utakmica 26 golova) i igraca koji je jedan od najzaluzniji za ulazak Real Madrid II u Segundu trazi 8 miliona €.
Comment
-
Pise se da je United blizu dovodjenja Baines za 12m funti, sa mogucnoscu da naraste do 16m.
Takodje se pise da je United glavni kandidat za dovodjenje mladog Lucas-a za oko 30m...
Ne znam sta da mislim o tome, nisam gledao njegove utakmice ali cu ga svakako pratiti na olimpijadi! Ako nista drugo, mlad je i veliki potencijal!
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostPise se da je United blizu dovodjenja Baines za 12m funti, sa mogucnoscu da naraste do 16m.
Takodje se pise da je United glavni kandidat za dovodjenje mladog Lucas-a za oko 30m...
Ne znam sta da mislim o tome, nisam gledao njegove utakmice ali cu ga svakako pratiti na olimpijadi! Ako nista drugo, mlad je i veliki potencijal!
Nije Lucas veliki vec najveci brazilski potencijal uz Neymara i Gansa.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Da, funti svakako... i sami celnici kluba su izjavljivali da ga nece pustati za manje para. Inter je bio ponudio 20m funti ali su to glatko odbili, barem se tako pise.
Uvek sam bio skeptican sto se Brazilaca tice, barem u PL... Tu uglavnom mislim na ofanzivne igrace.
Sad cu odgledam koji klip na YT.
Comment
-
Velike pare trazi Sao Paolo za Lucasa, ogromne, cifra od 50m se pominje, sto je ludost.. Mali jeste opasan, jedan od najvecih talenata Brazila, ali niko im nece dati te pare, sem mozda Sitija.
Sto se tice Oscara, njegov agent tvrdi da je deal skoro pa zavrsen sa Celsijem, dok predsednik kluba demantuje da je bilo kakva ponuda stigla. Opasan talenat, strasan pregled igre, sigurno bi bio vredan tih para, i Celsi bi odradio sjajan posao ako bi ga doveo.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSve sto ima Nejmar ima i on samo je mnogo mocnije gradje ima prostora da se dogradi i da bude i fizicki jak kao zemlja. Nejmar je mnogo krhke gradje kao Robinjo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Dobro je da npr Oscar ide u Chelsea, Madrid dovodi Modrica... ekipe koje su se spominjale kada je u pitanju Lucas ce se obezbediti na tim pozicijama.
Jos samo Inter da se otkaci.Mada pitanje koliko je Inter spreman da iskesira toliki novac za igraca + nece igrati LS, mada to ne mora nista da znaci.
United bi trebao da iskoristi priliku, kada vec Hazard-a nisu doveli... mada tesko da ce se tu sta ostvariti.
Bicemo pametniji posle olimpijskih igara.
EDIT: Evo malo Oscar-a!
Neverovatno kakvu generaciju Brazilci imaju!!!
Malo su vise dosadili Messi, Ronaldo & Co. Hocemo nove igrace!Last edited by Sir Giggsy; 10-07-12, 13:16.
Comment
-
Swansea have completed the signing of Spanish defender Jose Manuel Flores, better known as Chico, in an initial £2million deal from Genoa.
The 25-year-old passed a medical on Monday and has penned a three-year contract at the Liberty Stadium.Swansea have signed attacking midfielder Jonathan de Guzman on a season-long loan from Villarreal to follow up the capture of Jose Manuel Flores from Genoa.Both players previously worked with Laudrup at Mallorca and De Guzman is looking forward to being re-acquainted with the Dane at the Liberty Stadium.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment