Originally posted by JimJarmush
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostŠta sam ja sad napisao što drugi nisu?Jesam vređao nekoga?sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostSta ste se vise zakacili za James-a, kao da vam je familiju pobio. Dajte bre ljudi skinite se sa coveka. Ne sviraju mu korake, pa sta? Ne sviraju ni Griffin-u faul u napadu, koji pravi u 95% situacija, pa nisam nikako video da ga neko pljuje, vec mu se svi klanjaju nakon svakog zakucavanja i novog "postera". Kakav hate na coveka koji vama nista uradio nije. Mozes ga voleti ili mrzeti, ali kosarkaske kvalitete mu ne mozes jednostavno osporiti. Covek je najjaci kosarkas na svetu u ovom trenutku, just deal with it. Kao da su Wade i James jedini igraci kojima se pomaze.
Comment
-
Mac, zbog ovakvog trolovanja pa i konstantnog prozivanja naseg omiljenog igraca , razmisljam da napustim forum. Kakva je situacija sa onima sto tek dolaze, mogu zamisliti. Kontrolisi malo ove "momcine" koji u stvari sede za komp i razmisljaju kako ce da nas isprovociraju,a boli ih ona stvar za kosarku i forum i sve.
Comment
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostMac, zbog ovakvog trolovanja pa i konstantnog prozivanja naseg omiljenog igraca , razmisljam da napustim forum. Kakva je situacija sa onima sto tek dolaze, mogu zamisliti. Kontrolisi malo ove "momcine" koji u stvari sede za komp i razmisljaju kako ce da nas isprovociraju,a boli ih ona stvar za kosarku i forum i sve.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by JimJarmush View PostNpr,ja ga uopste ne mrzim,ne mesam emocije sa tim,nego mi je mnogo smeshan kao igrac!Trom,neelegantan,napumpan.Sve sto kosarkas ne treba da bude.Rekao sam vec,NAZALOST njega proglasavaju najboljim,nazalost kosarke.Mozda je medju najjacima kao sto ti napisa,ali daleko da je najbolji-sta je sa Hauardom,Djurentom,Brajantom?Jednostavno ima neke kvalitete,ali je prilicno shupljoglav i choker,pa ga to ne moze ciniti najboljim(pokusava neke poteze koje ne moze da uradi),da ne pominjem kako se krece po terenu kao nekakav trupac koji pobija,prosto odvratno i za mene dovoljno!A i cela ekipa Majamija,sastavljena od dva i po superstara,Chalmersa koji ponekad odigra i jos deset leshinara,pa bi bilo jadno da osvoje.
Comment
-
01.06.2012.
Финале истока, трећа утакмица:
Бостон Селтикс - Мајами Хит 1:2
Статистике свих играча:
Spoiler
Мало фотографија са утакмице:
Spoiler
Кликните на резултат меча да бисте видели преглед.
Last edited by Урош94; 02-06-12, 06:49.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by JimJarmush View PostNpr,ja ga uopste ne mrzim,ne mesam emocije sa tim,nego mi je mnogo smeshan kao igrac!Trom,neelegantan,napumpan.Sve sto kosarkas ne treba da bude.Rekao sam vec,NAZALOST njega proglasavaju najboljim,nazalost kosarke.Mozda je medju najjacima kao sto ti napisa,ali daleko da je najbolji-sta je sa Hauardom,Djurentom,Brajantom?Jednostavno ima neke kvalitete,ali je prilicno shupljoglav i choker,pa ga to ne moze ciniti najboljim(pokusava neke poteze koje ne moze da uradi),da ne pominjem kako se krece po terenu kao nekakav trupac koji pobija,prosto odvratno i za mene dovoljno!A i cela ekipa Majamija,sastavljena od dva i po superstara,Chalmersa koji ponekad odigra i jos deset leshinara,pa bi bilo jadno da osvoje.
za mene je Pipen npr najelegantniji igrac ikad, siguran sam da ce 20 drugih ljudi navesti drugih 20 igraca, mozda neko i LBJ-a tu.
ali da je TROM, to je stvarno teska glupost.
Nego sta mislite, idu li Celticsi na 2-2
Comment
Comment