Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by JimJarmush View Post
    Pa ovo su ocigledno pisali obozhavaoci Majamija,i molim lepo da niko ko nije gledao ovu utakmicu,a ni mnoge druge Majamijeve u plejofu potvrdjuje ove gluposti,jer ovi koji su ovo pisali,pisali su pristrasno;jebes ga sto je sa espn-a,zna se kako su novinari postavljeni tamo,a to je da imaju suprotna gledista,radi polemike.Ne moze niko da mi kaze da Majami ne pravi faulove,jer ne igraju bolju odbranu nego Boston,nego su simply zasticeni kao nekakvi endemiti,sto je nebrojano puta ponovljeno i ne bih da se ponavljam.Cak i da ostavimo sve te sumnjive faulove dosudjene Bostonu i ocegledne(Vejdddddddd) ne dosudjene Majamiju,primecujem samo jednu stvar: sut Dzoela Entonija posle isteka napada NIKO nije proverio,iako je poluvreme bilo neposredno nakon toga,a kada je Rondo zgazio liniju,pa eto,mogli su na tajm-autu da uzmu snimak i da pogledaju!'NOUGH SAID!Molim vas,bez ovih postova,samo blatite jos vise ono sto se desava!
    Jedini covek koji je rekao protiv Heat-a na ovu temu jeste obozavatelj Majamija svi ostali su samo novinari ESPN-a.

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
      Šta sam ja sad napisao što drugi nisu?Jesam vređao nekoga?
      Trolujes sa pricom o koracima, faulovima i raznim glupostima vec dugo i to na svakoj jebenoj temi. Smatraj ovu pricu zavrsenom i pridrzavaj se onoga sto sam ti rekao, vec 55 puta ti je skrenuta paznja, mislim da smo shvatili sta zelis da kazes.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nedostajale su mi bubble head reklame...

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
          Sta ste se vise zakacili za James-a, kao da vam je familiju pobio. Dajte bre ljudi skinite se sa coveka. Ne sviraju mu korake, pa sta? Ne sviraju ni Griffin-u faul u napadu, koji pravi u 95% situacija, pa nisam nikako video da ga neko pljuje, vec mu se svi klanjaju nakon svakog zakucavanja i novog "postera". Kakav hate na coveka koji vama nista uradio nije. Mozes ga voleti ili mrzeti, ali kosarkaske kvalitete mu ne mozes jednostavno osporiti. Covek je najjaci kosarkas na svetu u ovom trenutku, just deal with it. Kao da su Wade i James jedini igraci kojima se pomaze.
          Npr,ja ga uopste ne mrzim,ne mesam emocije sa tim,nego mi je mnogo smeshan kao igrac!Trom,neelegantan,napumpan.Sve sto kosarkas ne treba da bude.Rekao sam vec,NAZALOST njega proglasavaju najboljim,nazalost kosarke.Mozda je medju najjacima kao sto ti napisa,ali daleko da je najbolji-sta je sa Hauardom,Djurentom,Brajantom?Jednostavno ima neke kvalitete,ali je prilicno shupljoglav i choker,pa ga to ne moze ciniti najboljim(pokusava neke poteze koje ne moze da uradi),da ne pominjem kako se krece po terenu kao nekakav trupac koji pobija,prosto odvratno i za mene dovoljno!A i cela ekipa Majamija,sastavljena od dva i po superstara,Chalmersa koji ponekad odigra i jos deset leshinara,pa bi bilo jadno da osvoje.

Comment

• Mac, zbog ovakvog trolovanja pa i konstantnog prozivanja naseg omiljenog igraca , razmisljam da napustim forum. Kakva je situacija sa onima sto tek dolaze, mogu zamisliti. Kontrolisi malo ove "momcine" koji u stvari sede za komp i razmisljaju kako ce da nas isprovociraju,a boli ih ona stvar za kosarku i forum i sve.

Comment

• Originally posted by Emil_LBJ View Post
              Mac, zbog ovakvog trolovanja pa i konstantnog prozivanja naseg omiljenog igraca , razmisljam da napustim forum. Kakva je situacija sa onima sto tek dolaze, mogu zamisliti. Kontrolisi malo ove "momcine" koji u stvari sede za komp i razmisljaju kako ce da nas isprovociraju,a boli ih ona stvar za kosarku i forum i sve.
              Potpuno se slažem. S obzirom da je više nas probalo da na lep i kulturan način objasni kako su takvi postovi besmisleni i kako ih treba pisati na temi o James-u i to nije urodilo plodom, tačno ostaju samo još dve opcije: da potpuno napustim forum ili da na svaki post odgovaram toliko bezobrazno dok ne budem banovan za stalno. Lepa reč očigledno ne pomaže.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

Npr,ja ga uopste ne mrzim,ne mesam emocije sa tim,nego mi je mnogo smeshan kao igrac!Trom,neelegantan,napumpan.Sve sto kosarkas ne treba da bude.Rekao sam vec,NAZALOST njega proglasavaju najboljim,nazalost kosarke.Mozda je medju najjacima kao sto ti napisa,ali daleko da je najbolji-sta je sa Hauardom,Djurentom,Brajantom?Jednostavno ima neke kvalitete,ali je prilicno shupljoglav i choker,pa ga to ne moze ciniti najboljim(pokusava neke poteze koje ne moze da uradi),da ne pominjem kako se krece po terenu kao nekakav trupac koji pobija,prosto odvratno i za mene dovoljno!A i cela ekipa Majamija,sastavljena od dva i po superstara,Chalmersa koji ponekad odigra i jos deset leshinara,pa bi bilo jadno da osvoje.
                Vidi brate, ne gotivim ni ja Jamesa nešto posebno, ali tvoji argumenti su, kako da kažem malo debilni. Jeste da čovek ima fantastične fizičke predispozicije, ali bez talenta za košarku ne bi bio tu gde jeste. Imaš recimo lika kao što je James White koji zakucava sa linije slobodnjaka kroz noge, pa opet nije u nba-u. Probao je ali nije uspeo. Slažem se da su neki od igrača koje si pomenuo (Durant, Bryant) talentovaniji, ali gde nađe Dwighta? Pa on je tek čista sirovina. Jeste talenat, ali je očigledno lenj i ne radi dovoljno kako bi unapredio svoju igru. Lebron je izvukao maksimum iz onoga što mu je priroda dala, i to treba poštovati. Mene vezano za njega nervira hype i povlašćen tretman kod sudija, ali najviše me nerviraju debilni fanovi. Međutim, ne možemo igrača kriviti zbog fanova, nije ih on birao.

Comment

• 01.06.2012.

Финале истока, трећа утакмица:

Бостон Селтикс - Мајами Хит 1:2

Статистике свих играча:

Spoiler

Мало фотографија са утакмице:

Spoiler

Кликните на резултат меча да бисте видели преглед.
                  Last edited by Урош94; 02-06-12, 06:49.
                  Arise, Serbia!
                  You fell asleep long ago,
                  And have lain in the dark.
                  Now wake up
                  And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                    I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Рондо најјачи са овом финтом. Обожавам да је видим. Исто је до јаја и оно фејк полагање, кад проклиза и дигне их у ваздух.
                      Arise, Serbia!
                      You fell asleep long ago,
                      And have lain in the dark.
                      Now wake up
                      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• ode Hazlem po djevrek al jos su ocekivali da ce biti povratni pas za KG,ali Rondo majstorija

Comment

• Originally posted by Brajkula
                          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

o eleganciji moze da se diskutuje. to je stvar zaista pojedinacnog shvatanja, i sportske filozofije pojedinca donekle
                            za mene je Pipen npr najelegantniji igrac ikad, siguran sam da ce 20 drugih ljudi navesti drugih 20 igraca, mozda neko i LBJ-a tu.

ali da je TROM, to je stvarno teska glupost.

Nego sta mislite, idu li Celticsi na 2-2

Comment

• Let's go Celtics

@peca Idemo mi na 4-2
                              sigpic

Comment

• Najjace mi je bilo Alenovo zakucavanje al nigde ne mogu da nadjem video,kako su svi ostali u cudu,izraz lica wtf ovaj jos moze da zakuca

Comment

Working...
                                X