Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Naravno da svako ima svoje misljenje, izvini zbog uvrede.
    Sad da te pitam jesi li gledao sve meceve File i Bulsa?
    sigpic

Comment

• Da, meni nije toliko bitno da mec obiluje lepim potezima, atraktivnim potezima, ako ima, dobro i jeste...a ako ne, sta da se radi. Prve dve tekme su bile blow out, ostale su meni bile zanimljive. Nisam rekao da su lepse nego na primer OKC-Dallas, ali meni je bilo zanimljivo gledati. Kao sto rekoh, po mom ukusu. Ne moram da vidim na izvoz atraktivnih poena, nagledao sam ih se gledajuci Miami. To mi uopste nije bitno, i kao sto Mac rece, bacanje cigli u mecevima 76ers-a i Bulls-a mi ne smeta, mecevi su bili interesantni.

A, ako me pitas za seriju koja mi je najdraza za gledanje, pored Heat-a je to Memphis, jer navijam za njih i nadam se da ce uspeti da izbace Clippers-e.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• E svaka ti cast brate, ja sam gledao trecu i zadnju utakmicu i tolko sam se smorio. Po meni nije bilo zanimljive utakmice u toj seriji.
        Naravno da ce ti biti najdraza izmedju Klipersa i Grizlija kad igraju zanimljivu kosarka i neizvijesnu seriju.
        sigpic

Comment

• Pa dobro, meni je smor gledati Denver i Lakers-e, jednostavno me smori gledanje tekme. Ovo nije, sta da ti kazem...
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
            Heat- Pacers 4:1
            Celtics - 76ers 4:2
            Boston u 5.

Imam neki osecaj ;)
            sigpic

Comment

• http://hangtime.blogs.nba.com/2012/0...am-in-the-nba/

Vogel just made the Pacers get swept.

Mora metla sada..skoro pa mi zao ove pogane ekipe...
              sigpic

Comment

• Originally posted by RRondo9 View Post
                Boston u 5.

Imam neki osecaj ;)
                Ja imam osecaj da ce da bude metla.
                Retko kad sam gresio u proceni

Comment

• veceras ako se ne pobiju Zach Randolph i Blake Grifin nisu nista uradili ima da prsti na sve strane,zivi bili pa gledali?

Comment

• Zapad zanimljiviji od Istoka? O my God that's a funky shit!

Šta se palite bre. Ima da popiju metlu od Miami-a svi koji im se nađu na putu, koliko god to vama hejterima teško padalo. Vama je lepše kada Heat izgubi nego kada tim za koji navijate pobedi. Vi kao da još niste svesni nekih stvari kada je ovogodišnja titula u pitanju.
                    Btw., Nebojšin potpis "So-Over-Rated" stvarno važi ali za sve druge osim za Heat.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                    sigpic
                    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                    - 4xMVP -

Comment

• Niko ne hejtuje Heat,oni neka se prvo dokazu sa Jamesom u ekipi nek uzmu titulu pa onda pricajte sampioni ovo ono,ovako su za sada samo jedni od onih koji su dobri a titulu nisu videli,to se odnosi na druzinu sa Jamesom na celu!svaka cast za 2006 i titulu,tada sam i ja pevao od srece zbog legende Zlog Zoa sto je uzeo titulu,jos njegovi probelemi sa bubregom i transplatacija veliki borac i zasluzio je tada prsten!

Comment

• Originally posted by papekings View Post
                        Niko ne hejtuje Heat,oni neka se prvo dokazu sa Jamesom u ekipi nek uzmu titulu pa onda pricajte sampioni ovo ono
                        Niko nije rekao da je Miami šampion (još uvek jesu zvanični šapioni Istoka, a kako stvari stoje titulu će i odbraniti) samo da su glavni contender-i koliko god ih svi vi potcenjivali. Može da ih zaustavi nezrela Oklahoma i SAS sa Duncan-om, Parker-om i Ginobili-jem, sve samim mladićima koji su u svom prime-u. Počistili su raspali Utah i Dallas koje Miami može da gazi kao plitak potok. A i SAS i OKC su ga popljugali u AAA bez problema, tako da ne vidim zašto su Overrated?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                        sigpic
                        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                        - 4xMVP -

Comment

• Pacers,prodajte skupo svoju kožu!Navijam iz sve snage.Miami ne podnosim organski,a još protiv mog omiljenog tima...Bilo bi sve neizvesnije kad bi smo iščupali jednu pobedu u AAA.
                          Jebeno.

Comment

• Originally posted by spira View Post
                            Pacers,prodajte skupo svoju kožu!Navijam iz sve snage.Miami ne podnosim organski,a još protiv mog omiljenog tima...Bilo bi sve neizvesnije kad bi smo iščupali jednu pobedu u AAA.
                            Jebeno.
                            Tu ces 'leba da se najedes. U najboljem slucaju 6 games.

Comment

• 11.05.2012

Лос Анђелес Клиперс - Мемфис Гризлис 3:3

Spoiler

Arise, Serbia!
                              You fell asleep long ago,
                              And have lain in the dark.
                              Now wake up
                              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• CP3 kad nije agresivan nije CP3, isto kao i Rose, i u principu svi danasnji plejmejkeri. Bledsoe ga je vidim lepo odmenio, ali ipak Memphis izborio sedmu utakmicu i tamo su svakako favoriti, sto zbog psihickog momentuma, sto zbog ovih povreda koje imaju CP3 i Blake. And, yeah, because of this man:

sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X