Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 10.05.2012

Филаделфија Севенти Сиксерс - Чикаго Булс 4:2

Spoiler

Бостон Селтикс - Атланта Ховкс 4:2

Spoiler

Денвер Нагетс - Лос Анђелес Лејкерс 3:3

Spoiler

Arise, Serbia!
    You fell asleep long ago,
    And have lain in the dark.
    Now wake up
    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
      bullse zadeselia proslogodisnja sudbina spursa...
      Falio je Noa za prolazak, a Sparsi su igrali samo prvu utakmicu bez Djinobilija.Ovo i nije bas neko iznenadjenje.

Neka ode u Orlando ili bilo koju pajsersku ekipu, samo ne u Detroit.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
        Falio je Noa za prolazak, a Sparsi su igrali samo prvu utakmicu bez Djinobilija.Ovo i nije bas neko iznenadjenje.

Neka ode u Orlando ili bilo koju pajsersku ekipu, samo ne u Detroit.
        pa missio sam generano na ono, da su regularnu sezonu izdominirali, i onda nisu prosli ni prvo kolo po... bullsi su i onako veci deo regularne odigrale bez rose-a, aj je ta njegova povreda u po, svakako psiholoski uzdrmala ostale igrace, i onda plus jos i povreda noe...

Comment

• sta rade lejkersi
          ne mogu da verujem, imali su sansu da zavrse ovu seriju , a sada moraju da igraju 7 mec protiv Denvera
          kobi ne moze sam to je jasno, na svakom mecu daje preko 30 poena, ali fali mu podrska
          pre svega od gasola , bajnamai sesonsa

Comment

• Originally posted by n.aleksa View Post
            sta rade lejkersi
            ne mogu da verujem, imali su sansu da zavrse ovu seriju , a sada moraju da igraju 7 mec protiv Denvera
            kobi ne moze sam to je jasno, na svakom mecu daje preko 30 poena, ali fali mu podrska
            pre svega od gasola , bajnamai sesonsa
            Bitno da on sutne sedamdeset lopti. To je najbitnije.

Comment

• Znači na Istoku sve kako se i predviđalo. Miami-Inđijanci i Boston=bostan=lubenica=zeleno-Phila. Ovde bi moglo biti i nekih iznenađenja.
              A šta mislite koga više priželjkuju OKCI? Denver ili LALE? I koga više priželjkuju SASKI? Memphis ili LACKE?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• nisam verovao da ce onako Denver u 3 cetvrtini da odigra sta got da sutnu to je ulazilo,ali nisam ni sanjao da Gasol da ce onako ocajnu partiju da odigra e sad me zanima da li ce ista da promeni Brown u 7 utakmini ostaje da se vidi a jos se vraca Metta World + jos Kobe imao stomacni virus a odigrao je za mene fantasticno 13:23 fgs
                i jos se videlo koliko je ne zadovoljan Bynum svojom igrom da je za vreme 1 tajmauta sedeo negde sa strane i nije uopste slusao sta Brown prica njegovim igracima a za Gasola necu uopste da pricam
                @ Branislave na istoku svi mi ocekujemo finale MIAMI-BOSTON,a na zapadu SAS bi voleo da igra protiv Memfisa,ali tesko da oni mogu sta da urade u 6 tekmi protiv Klipersa,a 2 pol zapada Oklahoma bi po meni trebalo da igra sa Lakersima koima se vraca Metta World Pease
                Last edited by ledeni 80; 11-05-12, 13:15.

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                  Metta World Pease
                  Dobar.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                    Svaka mu cast na borbenosti i kako je odradio sinoc, ali se slazem, nadam se da ce biti oteran/uvaljen.
                    Sto to? Gde ces naci boljeg backup centra?

Mada ako bih morao da biram izmedju njega i Taj-a, srce ipak kaze Taj, iako bi verovatno Omer bio korisniji.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ne znam, jako me Omer nervira u nekim situacijama, nema osecaj ni za sta.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Omer je toliko mocan defanzivno da je smesno, smuci mi se kad ga vidim na terenu.

Comment

• Mozda jeste stonehands, ali brate takvog defanzivnog centra ces jaaaaaaaaaaaako tesko naci ne u ligi, nego sirom sveta. Visina + snaga + duge ruke + skolovan igrac sto se tice odbrane, nema sanse da propusti rotaciju i ne pomogne tacno kada treba. Da je dosao u NBA sa malo boljom ofanzivnom igrom, Jo bi mogao komotno na klupu.
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Slazem se, najbolje defanzivne rotacije medju 7- footerima.

Ostaje Turcin dogodine, bez sumnje. Jedino moze da ode u nekom Sign and Trade-u.

Zao mi je sto se Bulls-ima obilo o glavu ono njegovo glumatanje u polufinalu 2010. Opet, greska je bila Watson-a, nije smela lopta da ide jednookom. Vidim po internetu seru Thibs-u sto je uopste drzao Asika u tim momentima, kao trebao je neko ko bolje izvodi bacanja (citaj Boozer). Sta vredi sto bi on mozda i pogodio ta bacanja, kao ne bi odbranio niti jedan pick-and-roll.

Comment

• Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
                              Slazem se, najbolje defanzivne rotacije medju 7- footerima.

Ostaje Turcin dogodine, bez sumnje. Jedino moze da ode u nekom Sign and Trade-u.

Zao mi je sto se Bulls-ima obilo o glavu ono njegovo glumatanje u polufinalu 2010. Opet, greska je bila Watson-a, nije smela lopta da ide jednookom. Vidim po internetu seru Thibs-u sto je uopste drzao Asika u tim momentima, kao trebao je neko ko bolje izvodi bacanja (citaj Boozer). Sta vredi sto bi on mozda i pogodio ta bacanja, kao ne bi odbranio niti jedan pick-and-roll.
                              Mislis da ce Jerry izjednaciti neku ponudu za Omer-a? Cisto sumnjam, sa Derrick-ovim novim ugovorom odosmo u luxury tax, a tesko da ce Jerry zeleti da placa za tim koji ne moze da se bori za titulu. U svakom slucaju on i Taj ne mogu ostati, pitanje je kako ce to menadzment odigrati. Inace, Pax je imao operaciju srca pre neki dan, nadam se da je sve u redu.
                              sigpic

Comment

• Pa da, upravo je odluka Taj ili Turcin. A znamo koja je od te dve pozicije deficitarna na generalnom nivou.

Medjutim, ja sam naravno zaboravio da je Asik ove godine RFA, a Gibson tek sledece tako da... Samo ne znam kod back-up centra pokupiti pri kraju prve runde.

Comment

Working...
                                X