I mene je razocarao moram da priznam, kapiram da ce sutra napadati, pa je danas odlucio samo da drzi tocak favorita.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Izjavio je da se osecao dosta dobro, danas ili napada ili gubi vreme.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mora da se napada pre poslednjeg uspona, nema cekanja vise, sledi hronometar koji ce ubiti trku.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Fino, finoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kako gazi Lopez.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Lopez najveci favorit za podijum, za koji se jos bore Zakarin, Kelderman, Chavez, Aru i Contador.
Prvo i drugo mesto du rezervisani za Fruma (1) i Nibalija (2).Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment