To je verovatno i najtezi uspon u biciklizmu, samo se plasim da hronometar ne ubije trku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Radulov47 View PostQuick Step brutalan, rutinski Trentin uzeo ovo.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostTo je verovatno i najtezi uspon u biciklizmu, samo se plasim da hronometar ne ubije trku.
Comment
-
Ocigledno su napravili neki dogovor Bahrain,Trek i Astana, slozno se radi protiv Skaja.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Naravno, sve zavisi od Nibalija i Contadora.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Koliko su radili, a i dalje cetvorica momaka uz Fruma, da se roknes.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Muci se Contador, s druge strane Nibali izgleda dobro, ne znam sta ceka...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ajmoo ljudi sada, na smenu, na smenu, idemoo!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Svima je dusa u nosu, disu na skrge.
Contador je morao da menja Nibalija, ali je ocigledno odlucio da danas samo prati favorite, kapiram da ce sutra napadati.
Frumu svaka cast, doktor spajanjaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Svi su se cuvali za sutra, samo po jedan napad Chaveza, Nibalija i Lopeza, ocekujem mnogo vise akcije sutra.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Alberto me je malo razočarao danas što nije "ispoštovao" Vićenca, Criss bio zreo za bocnuti!
Na koju foru je oganizator dao isto vreme Nibaliju i Frumu, uradiše ajkulu za 1sec, valjda neće da zafali..
Majka svaka čast, nisam ni sumnjao da će da izdrži. Sutra..uf, boli onaj zadnji uspon i kad ga na papiru vidiš!
Comment
Comment