Mnogo su jaci njegovi radnici od radnika Bahraina i svih ostalih.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Na ovakvoj etapi uzeti 45-50 sekundi Frumu I 25 sekundi svim ostalima je zaista impresivno
Jedinii koji je ovde musko,ostalima treba proveriti pol
Aa da su imali ostali petlju napadali bi ga I po spustevima na proslim etapama,Ali ne ovde kao da se jedino Albertoo bori protiiv Fruma a svi ostali za Fruma,pa poglej Nibalija on vodi razgovore sa njim u sred trke
Zao mi je sto Alberto nije u formi da prati Fruma na usponu,uz njegovu glavu napravio bi on na glupim etapama Frumu dovoljno
Comment
-
Nije se moglo vise Sam Kontador po ravnom pojelaa bi ga grupa u poslednja 2 km da Frum nije pao,da Frum nije pao svi bi dosli zajedno i nista se ne bi desilo
OVO JE BONUS POKLON KOJI JE Albertoo zasluzioo za napad,POKLON od BOGA zato sto je jedini musko,eto zastoo svaku priliku za napad treba koristiti
Comment
-
Ma covek svakog drugog dana ima virus, sta ti je.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mare ponosan sam na njega,volim da vidim Sky iznenadjen ii na aparatima,mislili su lako ce oni njega uhvatiti do cilja,ii bi da ih lider nije izdao
Ovakvi dani mogu biti jako bitnii na trci,ovaj put verovatno nece imati prevelikog uticaja zbog dominacije Fruma na usponima,Ali ko zna ove sekundee su blaga vredne na ovakvim etapama
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostProto spojili bi oni ako ne Sky onda drugi neko Ali Sky bez po muka bi uhvatio plase se oni Kontadora najvise,aa oni nisu uopste isle pun gas do pred 2 km do cilja,kao da su cekali Fruma
Nieve je u intervju nakon zavrsteka etape, govorio kako mu se nije svidelo sto su konkuretni iskoristili ovako nesto, tj pad Froome-a. Dok za Contadora nema nista da kaze, jer je ranije otisao u napad. Mozda ga i jesu cekali donekle, tj bili rezervisani a onda krenuli pun gas.
Comment
-
Contador je na minut zaostatka od podijuma.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
De La Cruz izgubio desetak sekundi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sutra i prekosutra su dve odlucujuce etape pre hronometra.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment