Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moto GP je potpuno drugi sport u HD, svaka cast Sport Klubu za ovo
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Hurricane View Post
      I kod mene ista situacija. Glasnije se cuju motori nego sami komentatori.
      I kod mene je ista situacija ali sto je cudno samo na jednom tv-u a na drugom u isto vreme prenos ok .

Comment

• Å tiglići kidaju!!!
        Živeo Moto3
        http://diehipster.wordpress.com<!-- google_ad_section_end -->

Comment

• Stoner je taj Ducati za razliku od Rosija vozio mnogo agresivnije , prosto ga je kidao , videla se agresivnost u svakom momentu sto tom motoru ocigledno prija za razliku od Rosija koji ga vozi po meni previse nezno , naj verovatnije nema dovoljno samopouzdanja na tom motorciklu .

Comment

• Originally posted by Sandra46 View Post
            Za Cal-a sam jos prosle godine prognozirala da ce im praviti dar-mar,cim se malo uhoda I hoce.Decko stvarno ima talenat,pogotovo sto oni koji "ispeku zanat" u British SBK-u,su stvarno trkaci na kub Jer,tamo po Britaniji voze daleko zahtevnije staze,i zaista postaju pravi trkaci.
            Sto se tice Rossija ne slazem se sa tobom da ne zna da vozi taj Ducati.Mislim stvarno je smesno reci da on ne zna ili ne moze voziti nesto.
            I prosle sezone je uvek imao losija vremena od Nicky-ja,ali je u trci uvek bio bolje plasiran od njega...Mada,moram da priznam 12.pozicija,bas sam se smorila,i neke stvari mi vise nisu jasne.Ali ajde opet videcemo u trci sta i kako.Ipak je to motor koji im je stigao pre 11 dana,vrv ima tu jos dosta toga da se usavrsi i prilagodi...Ja verujem u Valeta uvek.I kad gubi i kad pobedjuje on je neosporivo "najveci".FORZA VALE!!!
            A zasto je smesno reci da Rossi ne zna da vozi Ducati? Dovoljno je pogledati 2008. godinu kada su na Ducatiju bili Stoner i Melandri. Stoner je znao da ga vozi, Marco nije znao i zato je bio sporiji 2 sekunde po krugu na istom motoru. A Melandri nije bilo ko, pre toga je cak pobedjivao na privatnim masinama. Svi smo navikli na Rossija u vrhu i cim je sporiji odmah je kriva masina. A Ducatijeva istorija prethodne decenije pokazuje da je to specificna masina koja vecini vozaca ne odgovara, samo je Stoner bio uspesan na njemu, cak je i 2010. ostvarivao pobede tu i tamo. Mislim da nije Rossijev (ne)uspeh na Ducatiju prava ocena vrednosti tog motora. Zamislite da Stoner nikad nije seo na Ducati, verovatno bi sve ove godine vazio za biciklu dok su ga vozili Capirossi, Melandri itd.
            sigpic

Comment

• ne bih rekla,svi smo navikli na rosijevog keca iz rukava ....koliko znamo slicna situacija je bila kada je rossi presao iz honde u jamahu,
              Originally posted by discharge View Post
              Rosiju je vreme za penziju.
              http://www.youtube.com/watch?v=a2AhP7P-0tQ

Comment

• Samo da pozdravim sve one koji negativno govore za Lorenza. Nagledat cete se Lorenza na postoljima ove godine. Rosi neka se potrudi da bude bolji od Edvards-a jer ni momcadskom kolegi nije dorastao. (jedno pitanje - zasto Stoner, Hayden, Abraham znaju da voze Ducati a Rosi - ako je najveci nije u stanju? Rosi lici kao Masa u Formuli 1)

I dobro je Stoner dao izjavu - u pravu je za Lorenza. (zna covjek sto prica)

Comment

• I Rosi gde bas ode u Ducati, uvek me je zivcirao taj Dukati i uopste masine koje nisi 4 cilindra

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                    Da naravno da je tesko da odmah budu u vrhu, ali sam ocekivao da budu brzi od Moto2.
                    A Ducati, pa realno da nije bilo Stonera oni nikad ne bi bili u vrhu. Samo je on znao da ga vozi i tako je izgleda i ostalo. Sad je pitanje da li ce oni napraviti masinu po ugledu na Japance i da je tako prilagode Rossiju ili ce on prilagoditi stil Ducatiju. Iskreno, ne znam sta je teze od ta dva...
                    Mislim da Rossi malo zeza u zadnje vrijeme, mislim da bi Ducati takodje trebao da poradi na tom motoru. Ovo sto je Hayden brzi me nije iznenadilo danas, ali da vozi na 12 mjestu Rossi to jeste. Traze setup za tvrdu gumu cijelo vrijeme i nisu ga nasli. Zastida od vozaca, ne team-a. Sad ce pregledati Haydenove podatke i gledati da naprave bolji setup jer ocigledno Valentino ne zna sto zeli. Rijetko ga kritikujem jer rijetko zasluzuje kritike ali ovo je ipak do njega u Kataru.
                    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Originally posted by rivaldo View Post
                      Samo da pozdravim sve one koji negativno govore za Lorenza. Nagledat cete se Lorenza na postoljima ove godine. Rosi neka se potrudi da bude bolji od Edvards-a jer ni momcadskom kolegi nije dorastao. (jedno pitanje - zasto Stoner, Hayden, Abraham znaju da voze Ducati a Rosi - ako je najveci nije u stanju? Rosi lici kao Masa u Formuli 1)

I dobro je Stoner dao izjavu - u pravu je za Lorenza. (zna covjek sto prica)
                      Bitno je da je Lorenza na istoj masini kao svvog klinca spenkovao kad god je izasao na stazu. I izveo nad njim najbolji potez u istroiji moto sporta. Sad i da nikad vise titulu ne uzme moze da se povuce kao covjek kojeg treba dostici

Comment

• I mene je iznenadilo Rosijevo 12 mesto.Ocekivao sam ga negde na 5 mestu.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Ares View Post
                          I mene je iznenadilo Rosijevo 12 mesto.Ocekivao sam ga negde na 5 mestu.
                          I ja sam ga ocekivao mnogo bolje, i kad sam vidio haydena da ide dobro na prvi trening rekoh ima Ducati potencijala u kataru uvijek su dobro isli zauzimali dobra mjesta. Ovo je vec Rossijeva krivica jer nije mogao da uradi dobar feedback JB-u.

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
                            I ja sam ga ocekivao mnogo bolje, i kad sam vidio haydena da ide dobro na prvi trening rekoh ima Ducati potencijala u kataru uvijek su dobro isli zauzimali dobra mjesta. Ovo je vec Rossijeva krivica jer nije mogao da uradi dobar feedback JB-u.
                            Ne bi da budem pogresno shvacen,ali mislim da je Rosiju malo opao moral,samopuzdanje.Cini mi se kao da malo bojazljivo vozi.
                            sigpic

Comment

• Mislim da nije u pitanju samopouzdanje samo, mislim da ima veze s tim sto ne daje dobar feedback JB-u za sada.
                              Mislim da motor mora malo da napreduje.

Comment

• u principu lakoje sedeti ovde i pisati kritike itd ali kako god treba znati voziti ove motore. da nesto ne valja, ne valja, ali on (Rossi) je jedini koji se trudi da to promeni. ne ide bas kako je zamisljao, ali tako je za sada. Ne zaboravite da oni ovu masinu u stvarii voze malo vise od nedelju dana koliko testiraju. ne ocekujte previse i smanjite kritike, bice bolje sigurno

Comment

Working...
                                X