Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • hahahahahahaha bravo, bravo, bravo TOP GAN skola!!!!!!!!!!

    Comment


    • Sandra, prvo da kazem da ja navijam za Rossija, tako da moji komentari o njemu nisu maliciozni, jednostavno pokusavam da budem realan.
      Iskreno ne razumem sta si mi dokazala tim postom osim sto si iznela neke cinjenice koje svi znamo a to je Rossijev neosporni talenat. Ali imali su taj talenat mnogi koji su seli na Ducati pa su se lose proveli. Dakle njegov uspeh na ostalim masinama mu ne garantuje uspeh na Ducatiju. To smo videli mnogo puta do sada kod ostalih vozaca. Zato mi je i dalje realno da Rossijev stil nije za Ducati, ili Ducati nije za Rossijev stil. Kako hoces...
      Da se razumemo, motor koji je samo jedan covek uspeo konstantno dobro da vozi je sranje, ali taj jedan je dokaz da mogu da se postignu rezultati i na tom motoru.
      Ne bih da sirimo ovu raspravu u nedogled, imamo razlicita misljenja i to je to.
      sigpic

      Comment


      • I jos jedna stvar prestanite da pisete gluposti kako je rosi zaboravio da vozi koko mu je stil voznje pogresan kako ovo kako ono U celoj prici je najrealnija stvar da je taj dukati uzas i nista vise a sto se tice njegovog klupskog kolege to cete videti u trci ko ce gde zavrsiti! Sta mislite da rosi vozi ovu hondu ili yamahu gde bi bio danas na startu?!!!!!!!!!

        Comment


        • rossi treba da ode iz ducatija da ne muci vise ni sebe ni nas

          Comment


          • i to je istina ali pare su u pitanju! On da sedne na Dovijevu yamahu verovatno bih svaku trku konkurisao za podijum ali pare su pare!!!!!

            Comment


            • Originally posted by meca View Post
              U celoj prici je najrealnija stvar da je taj dukati uzas i nista vise a sto se tice njegovog klupskog kolege to cete videti u trci ko ce gde zavrsiti!
              Upravo se o tome i priča.Taj Dukati nije užas.Taj motor je bolji nego što deluje, ali ne odgovaraju mu stilovi svakog vozača ili sam taj motor ne odgovara drugim vozačima.

              Zaključak: Dukatijev motor je dobar ali ne uklapa se sa Rosijem.Da bi se to iole uklapalo Rosi bi trebao da menja stol vožnje koji ima 25 godina zbog jednog Dukatija koji bez obzira ne može da se bori za titulu bez Stonera.To ne znači da je Stoner najbolji ili svemoguć (još je mlad da bi smo rekli da je najbolji) već da pokazuje izuzetnu univerzalnost.
              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

              "Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

              sigpic

              Comment


              • Da li se varam ali cini nmi se da se i Stoner u zadnjoj godini u Ducati-u zalio na gubljenje prednjeg kraja ?!

                Comment


                • Ovo je po meni smijesno kako je iannone bolji od njih , izgubi 0.5 na ravncici svaki krug i opet ih stize smijesno svaka mu cast na 2 mjestu KRALJ !
                  Valentino Rossi #46

                  G.O.A.T

                  Comment


                  • kakva trka...prava ludnica steta za lutija pih taj pravac....za malo janone da pobedi
                    Last edited by IKA; 08-04-12, 19:10.

                    Comment


                    • Ne znam kakvi su kriterijumi sudija, ali onaj potez Markeza je svakako za kaznu.Oterao ga je na ivičnjak.Janone fenomenalan kao i Luti.Markez mi se sve manje i manje dopada.Tolika favorizacija od ekipe, pa sponzori, pa proizvođač i još mora ovako da se ponaša.
                      ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

                      "Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                      I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

                      sigpic

                      Comment


                      • kad ovog Janone-a gledam isto ko da gledam rosija :R
                        Valentino Rossi #46

                        G.O.A.T

                        Comment


                        • slazem se sa tobom...meni markez sve vise lici na lornca
                          Originally posted by MarkedOne8 View Post
                          Ne znam kakvi su kriterijumi sudija, ali onaj potez Markeza je svakako za kaznu.Oterao ga je na ivičnjak.Janone fenomenalan kao i Luti.Markez mi se sve manje i manje dopada.Tolika favorizacija od ekipe, pa sponzori, pa proizvođač i još mora ovako da se ponaša.

                          Comment


                          • Uh, pa prosle godine su ljudi dobijali kazne za slicne poteze...
                            Ne znam svarno, Luthi mi je mnogo gotivan lik, bas mi je zao zbog ovoga. Realno Marquez mu nije ostavio mesta ni za sta, bukvalno ga je sklonio sa staze. Krajnje diskutabilan potez...
                            U svakom slucaju ekstra trka, toliko vozaca u borbi za pobedu, bice zanimljivo.
                            sigpic

                            Comment


                            • Moto3 Moto2 odlicne trke, Markez prgavo, Luti je bio odlican, steta za njega,janone je cini mi se malo otisao u levu stranu na izlasku na ciljni pravac da bi zatvorio tu stranu i tu je malo izgubio, inace bi bilo foto finis, jedino mi malo smeta sto koliko vidim markez kao da treba da bude sampion tre samog pocetka tako se svi ponasaju ali s obzirom na povrede i oporavak svaka mu cast za voznju

                              Comment


                              • Originally posted by AleksandarD View Post
                                Moto3 Moto2 odlicne trke, Markez prgavo, Luti je bio odlican, steta za njega,janone je cini mi se malo otisao u levu stranu na izlasku na ciljni pravac da bi zatvorio tu stranu i tu je malo izgubio, inace bi bilo foto finis, jedino mi malo smeta sto koliko vidim markez kao da treba da bude sampion tre samog pocetka tako se svi ponasaju ali s obzirom na povrede i oporavak svaka mu cast za voznju
                                pa 20 krugova ovaj markez je der'o janonea na pravcu ovaj mu se il priblizi il ga markez obidje uglavnom ravnica presudila Janone bolji
                                Valentino Rossi #46

                                G.O.A.T

                                Comment

                                Working...
                                X