Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ja mislim da ce trku obeleziti borba rosija i edvardsa za neku tamo 20 poziciju. neznam sto rosi lepo ne predje u sbk. pa tamo dukati rastura. a imamo i ceku, bjadjija mozda se i bejlis vrati. ovaj motogp je raspad. nemaju leba da jedu a oce da se trkaju. ajde bezi

Comment

• Originally posted by crni View Post
      ja mislim da ce trku obeleziti borba rosija i edvardsa za neku tamo 20 poziciju. neznam sto rosi lepo ne predje u sbk. pa tamo dukati rastura. a imamo i ceku, bjadjija mozda se i bejlis vrati. ovaj motogp je raspad. nemaju leba da jedu a oce da se trkaju. ajde bezi

Razmisljanje ti je jednako = 0 , da imalo pratis motogp to nikad nebi rek'o za rosija
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Ja ne znam šta pre da prokomentarišem ovde a imam osećaj da trebam.Meni i dalje nije jasno kako 50% ljudi kaže da će Rosi da pobedi.10% i 8% misli da će da pobedi Pedrosa odnosno Spiz.Kako možete da kažete nešto tako kada je Pedrosa najmanje 3 desetinke uvek sporiji od Stonera još od prošle sezone.Spiz je mnogo bliži Lorencu nego Pedrosa Stoneru.Ista stvar i za Rosija.Kakav god da je taj Dukati, opet ga timski kolega bukvalno dere za čitavu sekundu.Rosijevom stilu ne odgovara Dukati, ali ne možete da krivite motor.Motor je prilično brz i konkurenta a to što Rosiju ne prija ne znači da je motor kriv.Ne možete da krivite Rosija jer je on prvi koji trpi neuspeh ako nešto ne radi dobro.

crni ti idi i skoči na put da te pokupi neka grtalica.Nemaš ti blage o čemu pričaš.To što si rekao jeste ravno kao da si Brajantu rekao da dođe u ABA ligu jer NBA navodno nema para a hoće da igra basket.Samo se zavali lepo večeras od 18:00 isped SK Prime-a i uživaj.To bih poručio i ostalima jer nas čega izvanredna borba.Stoner neće dominirati i zato je gladan za večeras.Ko je na jelovniku?
        ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
        I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by Culi View Post
          u principu lakoje sedeti ovde i pisati kritike itd ali kako god treba znati voziti ove motore. da nesto ne valja, ne valja, ali on (Rossi) je jedini koji se trudi da to promeni. ne ide bas kako je zamisljao, ali tako je za sada. Ne zaboravite da oni ovu masinu u stvarii voze malo vise od nedelju dana koliko testiraju. ne ocekujte previse i smanjite kritike, bice bolje sigurno
          Znao sam da ce neko napisati nesto ovako,i bas zbog toga sam napisao da ne zelim da budem pogresno shvacen.U opste nisam kritikovao vaseg voljenog Rosija za kog ovde ne smes nista da napices,a da se neko pri tom ne uvredi.
          Moj prethodni komentar je bio samo moj subjektivni osecaj.
          sigpic

Comment

• ni u jednom trenutku nisam pomislio na tebe niti sam procitao (a mozda i jesam) i zaboravio sta si napisao, ja tu i sebe ubrajam nit me zanima za koga navijas i glupo je da bilo ko ovde brani rossija i da kaze nesto dobro ili lose za njega u negativnom smislu. Da vozi lose, vozi ali samo on zna kako je njemu, a nama je lako da filozofiramo ovde zasto i kako. hteo sam da kazem da ni u jednom trenutku ne pomislite da je jednostavno voziti ulicni motor i ici na trke pa cak i u nasem sampionatu (koji je sramota bdw) a kamoli motogp motor. Niko ovde (bar mislim) nije isao na bilo kakve trke a jos manje ima i zna da vozi motor, a rasula se paljba po Rossiju kako vozi. Na to sam mislio, tako da sto kaze Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy a sta ce biti bice.

Comment

• Niko od ovih momaka nije slucajno tu gde jeste niti je bilo ko od njih dosao na stazu da se zeza ni vozika , svi su tu sa istim ciljem ... e sad neko ima vise mogucnosti i sanse da ostvari svoj cilj . Ja sam Rossi-jev navijac ali realno borbu za prvo mest mislim da cemo gledati izmedju Stonera , Lorenca , Cal-a , Devi , Danija a iskreno bih voleo da se umesa i Rossi ali sumnjam ... mozda posle nekoliko trka ?!

Comment

• Originally posted by Culi View Post
                ni u jednom trenutku nisam pomislio na tebe niti sam procitao (a mozda i jesam) i zaboravio sta si napisao, ja tu i sebe ubrajam nit me zanima za koga navijas i glupo je da bilo ko ovde brani rossija i da kaze nesto dobro ili lose za njega u negativnom smislu. Da vozi lose, vozi ali samo on zna kako je njemu, a nama je lako da filozofiramo ovde zasto i kako. hteo sam da kazem da ni u jednom trenutku ne pomislite da je jednostavno voziti ulicni motor i ici na trke pa cak i u nasem sampionatu (koji je sramota bdw) a kamoli motogp motor. Niko ovde (bar mislim) nije isao na bilo kakve trke a jos manje ima i zna da vozi motor, a rasula se paljba po Rossiju kako vozi. Na to sam mislio, tako da sto kaze Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy a sta ce biti bice.
                Culi, covjek vozi motor za zivot, njegov zivot zavisi od toga oce li ga gledat ja, ti i slicni nama. Shodno tome imamo pravo da ga kritikujemo i govorimo ono sto mislimo.
                Nije lako voziti MotoGP motor al to dodje isto kao da ja izgubim MMA mech i kazem tebi e pa nije lako biti MMA borac. Treniras za to, radis za to i primas pare neko ce te kritikovat pogotovo ako ne daj sve od sebe preskaces treninge ili neshto drugo radis. Jos neshto ja kad je prosle godine Rossi dao sve od sebe u Laguna Seci bio sam ovdje i rekao ja sam zadovoljan. Sto god uradio zadovoljan sam pa makar bio zadnji, kao navijac sam srecan. Sad ne kritikujem ga samo ja zbog njegove voznje i razmisljanja prije trke kritikuje ga njegov licni mehanicar koji je bacio opasku: Barem se ove godine ne zali na shasiju. Znaci nije do samo mene, neko i blizi njemu vidi ove stvari.
                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Pre svega, ovde vecina navija za Rosija i to sto je 50% glasova u anketi nije nista cudno. U stvari, ocekivala sam vise! Ovde smo da naucimo nesto i da se zezamo, tako da ne shvatajte anketu ozbiljno! ;)
                  Cak sam naletela na anketu na jednom sajtu gde, na pitanje ko ce pobediti u moto2, opet vecina odgovara sa "Valentino Rosi"!
                  Inace, gledam juce kvalifikacije, nerviram se zbog Valeta sto je spor, kao bice brzi u zavrsnici... U jednom momentu mi je na pamet pao Marko, kako ga nazalost nema i koliko nedostaje, od tog trenutka sam bila u fazonu -ma neka vozi kako god, neka bude i poslednji, samo neka je ok. I ne samo Vale vec svi vozaci! Svi su oni odlicni i hrabri, samo su pojedinci malo bolji i hrabriji, a nekad se to skupo placa!
                  Da batalim filozofiranje, uzivajte u trkama danas, bez nervoze ko god da pobedi - samo neka su svi na broju na kraju!

Comment

• [QUOTE=urke030;743916... mozda posle nekoliko trka ?![/QUOTE]

Molimo sam neke novinare sa staze da mi prenesu utiske Valentinovog tima, kazu da generalno preovladava atmosfera u kojoj oni ocekuju neshto od ove sezone. A Burges kaze da motor ima potencijala samo mu treba malo vremena.

Comment

• Ja mislim da za pobedu realno sanse imaju samo Lorenco i Stoner. Mislim da Kal nema ni snagu za celu trku, niti brzinu na tvrdoj komponenti. Od Spisa i Denija ne znam sta da ocekujem. Sto se Rosija tice mislim da ce da bude bolji od svih ovih ostalih Dukatija(sto neko rece da Abraham i Hejden znaju da voze Dukati????) i bar Bautiste.
                      Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Ja sam imao motor,vrlo dobro znam kako ga je i voziti i pasti sa njega,isao sam u Vrsac i Novi Sad da gledam nase trke.E pa posto sam samo toliko malo upucen verujte mi da skidam kapu svima koji se trkaju u bilo kakvom sampionatu.

Moram ovo da podelim sa vama da bi samo malo skontali koliko je tesko trkati se.
                        Imam komsiju koji vozi velike motore vec 30 godina i ima veliko iskustvo u tome,e posto je malo opaljen u glavu pre jedno 5 godina je pokusao da se trka kao zamena i na stazu otisao tek tako,bukvalno sa ulice i bez i jednogt valjanog treninga.
                        Kad su prosle kvalifikacije i naravno zavrsio poslednji nocu je isao sa drugarima da obelezava mesta farbom gde bi trebao da pocne da koci pre krivine.
                        sigpic

Comment

• @ LL donekle se slazem ali da ne duzim opet bezimo od teme. kao sto rekoh videcemo sta ce biti prva trka, nadamo se boljem plasmanu veceras. Jbga valjda ce pronaci nesto u tom Dukatiju koji nikad nisam voleo pa i sam Stoner je pobegao jer je video da je brod koji tone. sad treba zakrpiti rupe, a to traje.

Comment

• Nije taj ducati toliko los koliko mi mislimo,pogledajte hayden je sasvim solidan,jednostavno nije to vise onaj stari rossi

Comment

• Originally posted by Ares View Post
                              Ja sam imao motor,vrlo dobro znam kako ga je i voziti i pasti sa njega,isao sam u Vrsac i Novi Sad da gledam nase trke.E pa posto sam samo toliko malo upucen verujte mi da skidam kapu svima koji se trkaju u bilo kakvom sampionatu.

Moram ovo da podelim sa vama da bi samo malo skontali koliko je tesko trkati se.
                              Imam komsiju koji vozi velike motore vec 30 godina i ima veliko iskustvo u tome,e posto je malo opaljen u glavu pre jedno 5 godina je pokusao da se trka kao zamena i na stazu otisao tek tako,bukvalno sa ulice i bez i jednogt valjanog treninga.
                              Kad su prosle kvalifikacije i naravno zavrsio poslednji nocu je isao sa drugarima da obelezava mesta farbom gde bi trebao da pocne da koci pre krivine.
                              To je star system rade ga i auto trkcaki, dvije crtice druga brzine tri crtice treca brzina, jedna duga traka tu ide tocak, jedna poprecna tu kocis

Comment

• Eto ja se nasalih malo a ono rosijevi navijaci drvlje i kamenje po meni. Samo sumnjam da neko vise voli rosija od mene . Ono sto sam hteo da kazem da ovo vise nije pitanje rosija i dukatija. Ovde je u pitanju moj omiljeni sport koji je dosao do samog dna. Nezam da li je neko od vas gledao motogp 1987-1994 znao bi o cemu pricam. Da li mozete da zamislite da na recimo 13 trka pobedi 6 razlicitih vozaca. Sta danas imamo. A sto se tice sbk-a i motogp. Pa uporedite sami: vozace, masine, staze, broj gledalaca, tv stanice. Toliko od mene pa veceras s verom u boga i kisu eto nam doktora sa sampanjcem

Comment

Working...
                                X