Mislim da Rossi konacno treba da pocne da preuzima krivicu za neuspjeh i da trazi nacin da dodje do zeljenih rezultata ako vec Ducati mu ne daje ono sto oce, nek javno iznese svoje stavove Ducati nece zeljeti los PR i izaci ce mu u susret. Kad te Rossi blati to nije dobro, morace da naprave kompromis. Za sada ROSSI to ne radi, zato vjerujem da je problem i do njega.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Rossini View Post..Rossi nema pojma..decko je glup,budalast i naivan..srpskim jezikom-TUTUBAN!!!,a ovi mocni vozaci u Mgp-ju,milslim na Stonera,Horhea,Danija,Bena,Crutchlova,Nikija,i cak ovih sto su presli iz moto 2 u 1000-ku..sve su to velicine..poznavaoci,vrhunski majstori voznje,samo ovaj Rossi jadan i glup,nema pojma..svi zajedno u Mgp-ju nemaju,prvo titule koliko ima ovaj,pobede takodje,a o kilometrima predjenim necu ni da pricam..svi su naucnici i doktori,pogotovo Stoner,a ovaj tutuban..kako bi to lepo bilo,a???ali jbg,stvarnost je drugacija...nazalost po sve doktore i vrhunske vozace,kako sada,tako i u buducnosti..a ovaj dukati...ovo govno od motora,i sve one tamo sto se pitaju da li ce rossi dobiti masinu kakvu zasluzuje ili ne,oterao bih sve do jednog na Madagaskar,pa nek tamo sole pamet onim lemurima kako im je motor kvalitetan..svi zajedno kad bi trebali da ga ljube u dupe,trebalo bi da im to bude ponos,jer ne bi poljubili nekog iznad proseka,vec vanzemaljca,doktora za sve njih zajedno...i za kraj za velike poznavaoce dukatija i Stonera i njihove titule,setite samo kako je dosao do nje..pokusajte da budete realni..pokusajte,ako bar nista drugo..,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by L. Lawliet View PostMislim da Rossi konacno treba da pocne da preuzima krivicu za neuspjeh i da trazi nacin da dodje do zeljenih rezultata ako vec Ducati mu ne daje ono sto oce, nek javno iznese svoje stavove Ducati nece zeljeti los PR i izaci ce mu u susret. Kad te Rossi blati to nije dobro, morace da naprave kompromis. Za sada ROSSI to ne radi, zato vjerujem da je problem i do njega.
Rosi bi mogao prvo da zavrsi par trka kao najbolje plasirani Ducati pa posle da se zali na fabriku koja je za njega dosta uradila ... procitaj samo izjave Preciozija, uvek insistira da je problem do motora a ne do vozaca (Rosija) ... a tesko cu se sloziti da je samo problem do motora.
Rosi je debelo potcenjivao Stonera dok je isti vozio za Ducati ... a time i debelo precenio sam Ducati i njihovu sposobnost da naprave motor ravan japanskim ... sada mu se to sve obija o glavu.
I dalje navijam za Rosija i nadam se nekom resenju koje ce nam doneti bar jos godinu/dve uzivanja u borbama sa Stonerom i Lorencom ...
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostShvatićemo ovo kao izliv frustracije.Last edited by Rossini; 09-04-12, 23:25.sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostZnam ja dobro šta je bilo u Mizanu.Nije Lorenco poderao Stonera.Situacija je bila identična kao juče u Kataru.Stoner prvi tokom cele trke onda pred kraj grčevi u rukama i morao je da odstupi.Kako komentarišeš to što je celog vikenda drao i Pedrosu i Lorenca sa po 3 desetinke razlike?Pokušaj malo da potražiš više informacija a ne samo da pogledaš rezultate i tabelu posle trke.Ako je Lorenco ,,poderao" Stonera u Mizanu ne znam šta onda treba da se kaže da je Stoner uradio Lorencu u Laguna Seki i Indianapolisu?stoner sta je njima radio to i dalje stoji ali niko ne govori da je stoner pobjedivao kada su lorenzo , dani , ROSSI imali problema
glupo se na to izvlacit jednostavno majstorica
bice bolje u herezu
Last edited by Valentino Rossi #46; 10-04-12, 05:59.Valentino Rossi #46
G.O.A.T
Comment
-
Lorenzo odlicno vozi i vrlo je agresivan, zeljan borbe, trkanja, nadmetanja. Jak vozac! Mana - spanac
Stoner je brz. Meni licno se jako svidja sto iskljucuje TC. Dosadan je na smrt i naglaseno arogantan! Nalik njegovom idolu. Jos kad Erceg pocne da ga pozlacuje... ;)
Pedrosa... ne znam zasto ga uopste drze u GP klasi u zadnjih 3 - 4 godine? I to u jeb**oj Repsol Hondi! Koja nepravda!!! Sva sreca pa je Marquez tu da sledece godine
ispravi tu golemu nepravdu.
A Rossi...? Rossi je neko ko je pobedio sve. Kako sve? Pa tako sto je uzeo titulu za vreme Robertsa Jr, Gibernaua, Biaggia, Capirossia, Haydena, Stonera, Lorenza... (Pedrosu ne priznajem)
I posle mi neko kaze - kakva je konkurencija njemu bila!? Pa kakva, pitam ja? Sigurno bolja nego sto je Crivillé, zar ne?
Ovakve stvari stalno pisem jer se stalno sumnja u njegovih 9 titula. Devet.
Verovatno Ducati ne zeli da menja layout agregata. Kazu, tradicija je V90 i to je to. Ja mislim da treba da budemo srecni sto se nisu setili dela svoje istorije kad su koristili jedan cilindar
Rossi je najbrzi krug (licni) postavio u zadnjem krugu; sa istrosenom gumom. Zasto? Pa grip od nove gume je direktno na asfalt prenosio svu brutalnost motora i sva cimanja i bezanje
zadnjeg kraja je dolazilo do maximalnog izrazaja. Potrosen pneumatik je slajdovao i to umanjivao i pravio privid neznijeg agregata.
Ne kazem da treba da pocne trku sa gumama koje je koristio na QP ali bi mooozda odgovor bio Screamer agregat. Nesto sto je Rossi u novembru 2010. odbacio posle par minuta a
Stoner uzeo titulu 2007.
Bilo kako bilo, ovako ne valja i nesto se mora delati. Ili raskid ugovora ili neki kompromisi.
Comment
-
Uzeo sam Rosijeve rezultate sa wikipedie.Od 2000. do 2010. sve žuti, sivi i braon kvadrati odnosno podiumi.Od 2011. sve zeleni tačnije samo bodovi.Dukati je kriv nesumnjivo, nekih 90% ako ne i više.
Kad je Rosi prešao na Dukati to je kao da je promenio sport.Rosi je pre osvajao titule na jakim motorima.Koliko god da ti je motor dominantan treba znati to iskoristiti a Rosi je to znao.Đoković danas dere sve žive u tenisu.Hajde sad da prebacimo Đokovića i Tipsarevića na badminton.Tipsarević će da ga dboija isto kao što Hejden dobija Rosija.Ali kome je to bitno što Tipsarević dobija Đokovića u badmintonu kad su oni teniseri?Kome je bitno što Hejden dobija Rosija na toliko različitom Dukatiju?Bitno je samo onima iz Dukatija da bi to naveli u finansijskom izveštaju.
Stoner jeste osvojio titulu na tom Dukatiju, ali to mu nije kruna karijere sa sloganom ,,Ej ja sam osvojio titulu na motoru sa kojim Rosi jedva osvoji podium".Ne.To je glupo.Stoner je osvojio titulu na Hondi i to u prvoj godini.Osovjiće ih još sigurno kako na Hondi tako i na Yamahi ako ikada pređe.
Nikada mi nije palo na pamet da Rosiju osporim niti jednu titulu.On za razliku od Mihaela Šumahera u F1 nikada nije varao ili imao toliko dominantan motor.MotoGP aktivno gledam od prošle godine ali i pre sam po nekad gledao.Eto, navijam za Stonera od 2007. jer je tada praktično vozio za Ferari u MotoGP-u a i sviđa mi se zbog njegovog originalnog stila vožnje sa proklizavanjem.Ferari je bratski tim Dukatiju makar zbog Marlbora i crvene boje.
Voleo bih da Rosi dođe nazad na Yamahu ili još bolje kad bi mogao na Hondu pa da se bori protiv Stonera.Dva potpuno različita stila vožnje.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Hahahahaha....kako ovaj Stoner kenja....motor ide brze,tezi je na kocenju i na dodavanju gasa i zato ga je ruka bolela pa je jadnicak izgubio trku....hahahahahah....pa da,Lorenco i Dani su vozili trku bez ruku....Stoner je dobar vozac ali kad ga neko omlati na stazi odma place ko devojcica....
Comment
-
-
Originally posted by Rossini View Post..Rossi nema pojma..decko je glup,budalast i naivan..srpskim jezikom-TUTUBAN!!!,a ovi mocni vozaci u Mgp-ju,milslim na Stonera,Horhea,Danija,Bena,Crutchlova,Nikija,i cak ovih sto su presli iz moto 2 u 1000-ku..sve su to velicine..poznavaoci,vrhunski majstori voznje,samo ovaj Rossi jadan i glup,nema pojma..svi zajedno u Mgp-ju nemaju,prvo titule koliko ima ovaj,pobede takodje,a o kilometrima predjenim necu ni da pricam..svi su naucnici i doktori,pogotovo Stoner,a ovaj tutuban..kako bi to lepo bilo,a???ali jbg,stvarnost je drugacija...nazalost po sve doktore i vrhunske vozace,kako sada,tako i u buducnosti..a ovaj dukati...ovo govno od motora,i sve one tamo sto se pitaju da li ce rossi dobiti masinu kakvu zasluzuje ili ne,oterao bih sve do jednog na Madagaskar,pa nek tamo sole pamet onim lemurima kako im je motor kvalitetan..svi zajedno kad bi trebali da ga ljube u dupe,trebalo bi da im to bude ponos,jer ne bi poljubili nekog iznad proseka,vec vanzemaljca,doktora za sve njih zajedno...i za kraj za velike poznavaoce dukatija i Stonera i njihove titule,setite samo kako je dosao do nje..pokusajte da budete realni..pokusajte,ako bar nista drugo..
Comment
-
Originally posted by somi007 View PostHahahahaha....kako ovaj Stoner kenja....motor ide brze,tezi je na kocenju i na dodavanju gasa i zato ga je ruka bolela pa je jadnicak izgubio trku....hahahahahah....pa da,Lorenco i Dani su vozili trku bez ruku....Stoner je dobar vozac ali kad ga neko omlati na stazi odma place ko devojcica....,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View Post
Uzeo sam Rosijeve rezultate sa wikipedie.Od 2000. do 2010. sve žuti, sivi i braon kvadrati odnosno podiumi.Od 2011. sve zeleni tačnije samo bodovi.Dukati je kriv nesumnjivo, nekih 90% ako ne i više.
Kad je Rosi prešao na Dukati to je kao da je promenio sport.Rosi je pre osvajao titule na jakim motorima.
Jakim????Izvini ,ali jednostavno MORAM da te ispravim.Posto i sam kazes da pratis od 2007.potrazi sta je bilo pre toga.Osim 2000.-2003.na Hondi,sve ostale titule Rossi je osvojio na ubedljivo nekonkurentnoj Yamahi,koju je on vremenom doveo do savrsenstva.Tako da Yamaha na kojoj je Lorenzo osvojio titulu je Rossijevo remek delo.Samo to sam morala da ti napisem jer si rekao "jakim motorima",a to nije tacno. Pozz
Koliko god da ti je motor dominantan treba znati to iskoristiti a Rosi je to znao.Đoković danas dere sve žive u tenisu.Hajde sad da prebacimo Đokovića i Tipsarevića na badminton.Tipsarević će da ga dboija isto kao što Hejden dobija Rosija.Ali kome je to bitno što Tipsarević dobija Đokovića u badmintonu kad su oni teniseri?Kome je bitno što Hejden dobija Rosija na toliko različitom Dukatiju?Bitno je samo onima iz Dukatija da bi to naveli u finansijskom izveštaju.
Stoner jeste osvojio titulu na tom Dukatiju, ali to mu nije kruna karijere sa sloganom ,,Ej ja sam osvojio titulu na motoru sa kojim Rosi jedva osvoji podium".Ne.To je glupo.Stoner je osvojio titulu na Hondi i to u prvoj godini.Osovjiće ih još sigurno kako na Hondi tako i na Yamahi ako ikada pređe.
Nikada mi nije palo na pamet da Rosiju osporim niti jednu titulu.On za razliku od Mihaela Šumahera u F1 nikada nije varao ili imao toliko dominantan motor.MotoGP aktivno gledam od prošle godine ali i pre sam po nekad gledao.Eto, navijam za Stonera od 2007. jer je tada praktično vozio za Ferari u MotoGP-u a i sviđa mi se zbog njegovog originalnog stila vožnje sa proklizavanjem.Ferari je bratski tim Dukatiju makar zbog Marlbora i crvene boje.
Voleo bih da Rosi dođe nazad na Yamahu ili još bolje kad bi mogao na Hondu pa da se bori protiv Stonera.Dva potpuno različita stila vožnje.Last edited by Sandra46; 10-04-12, 22:31.
Comment
-
Sažet prikaz šta je Vale rekao posle trke za one koji nisu stigli da pročitaju:
http://www.visordown.com/motorcycle-...ati/20417.html
Comment
Comment