Originally posted by darkooo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evo ljudi moje završne reči (kao da sam Šešelj jebo te).Pre 2007. sam navijao za Rosija, i dan-danas mi je drago kad vidim da ostvari neki dobar rezultat.Ne mrzim ga, daleko od toga.Ni jednu osobu na svetu ne mrzim, a kamoli sportistu onog sporta koji volim da gledam.Najiskrenije bih voleo da Rosi dobije bolji motor, bio to Ducati, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, ili Harley Davidson... pa da se bori sa Stonerom.
Prema statistici se može dokazati da Stoner može za razliku od ostalih da vozi svaki motor, Hondu kao najbolji i Ducati kao najnepoženjiji motor.
Znamo već da je 2007. osvojio titulu jer je jedini mogao da vozi taj motor, kao što je i dan-danas situacija.2008., 2009., i 2010., nije osvojio titule ali je opet zabeležio 9 trećih mesta, 6 drugih mesta i 13 pobeda.Za taj isti period, timski kolege Stonera su bili Toni Elias i Niki hejden koji su osvojili samo 2 podiuma i to oba Hejden.
Zatim Honda 2011.Stoner je u svojoj prvoj godini sa Hondom bio konstantno brži od Pedrose i Doviciozoa koji su imali 4 odnosno 2 godine više iskustva sa tim motorom.
Zar ste već zaboravili Valensiju na kraju prošle sezone?VIŠE OD SEKUNDE JE STONER IMAO PREDNOST U KVALIFIKACIJAMA NA PEDROSOM I DOVICIOZOOM.Pa hajde sad nastavite da svrstavate Stonera u isti koš sa Pedrosom i ostalima.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostEvo ljudi moje završne reči (kao da sam Šešelj jebo te).Pre 2007. sam navijao za Rosija, i dan-danas mi je drago kad vidim da ostvari neki dobar rezultat.Ne mrzim ga, daleko od toga.Ni jednu osobu na svetu ne mrzim, a kamoli sportistu onog sporta koji volim da gledam.Najiskrenije bih voleo da Rosi dobije bolji motor, bio to Ducati, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, ili Harley Davidson... pa da se bori sa Stonerom.
Prema statistici se može dokazati da Stoner može za razliku od ostalih da vozi svaki motor, Hondu kao najbolji i Ducati kao najnepoženjiji motor.
Znamo već da je 2007. osvojio titulu jer je jedini mogao da vozi taj motor, kao što je i dan-danas situacija.2008., 2009., i 2010., nije osvojio titule ali je opet zabeležio 9 trećih mesta, 6 drugih mesta i 13 pobeda.Za taj isti period, timski kolege Stonera su bili Toni Elias i Niki hejden koji su osvojili samo 2 podiuma i to oba Hejden.
Zatim Honda 2011.Stoner je u svojoj prvoj godini sa Hondom bio konstantno brži od Pedrose i Doviciozoa koji su imali 4 odnosno 2 godine više iskustva sa tim motorom.
Zar ste već zaboravili Valensiju na kraju prošle sezone?VIŠE OD SEKUNDE JE STONER IMAO PREDNOST U KVALIFIKACIJAMA NA PEDROSOM I DOVICIOZOOM.Pa hajde sad nastavite da svrstavate Stonera u isti koš sa Pedrosom i ostalima.dok je stoner imo zvjer :P
Valentino Rossi #46
G.O.A.T
Comment
-
Takodje bi i moj rodjeni brat voleo da Dani osvoji titulu ovegodine,ali mislim da se to nece dogoiditi
On i ja se svake godine pre prvog teninga opkladimo i tipujemo sampiona MotoGP-a,prosle godne sam izgubio jer je rekao da ce Stoner pobediti.E cini mi se da je ove pogresio.Last edited by Ares; 11-04-12, 16:56.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ares View PostTakodje bi i moj rodjeni brat voleo da Dani osvoji titulu ovegodine,ali mislim da se to nece dogoiditi
On i ja se svake godine pre prvog teninga opkladimo prosle godne sam izgubio jer je rekao da ce Stoner da pobedi,e cini mi se da je ove pogresio.Valentino Rossi #46
G.O.A.T
Comment
-
Originally posted by YAMAHAY View PostEvo šta stari Ago ima da kaže:
http://www.gpone.com/index.php/en/20...e-la-cura.html
A neko je već uspeo da napravi video sprdačinu na račun Rosija i Dukatija.
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ne verujem za Danija posto kazu da su hiljadarke jos zahtevnije fizicki a smatram da Dani nije sampion iz razloga sto ne moze da izdrzi celu sezonu na jakom nivou fizicki a cesto ni trku nije mogao do kraja a bio je najbolji.Originally posted by Ares View PostTakodje bi i moj rodjeni brat voleo da Dani osvoji titulu ovegodine,ali mislim da se to nece dogoiditi
On i ja se svake godine pre prvog teninga opkladimo i tipujemo sampiona MotoGP-a,prosle godne sam izgubio jer je rekao da ce Stoner pobediti.E cini mi se da je ove pogresio.
Comment
-
Originally posted by AleksandarD View PostNe verujem za Danija posto kazu da su hiljadarke jos zahtevnije fizicki a smatram da Dani nije sampion iz razloga sto ne moze da izdrzi celu sezonu na jakom nivou fizicki a cesto ni trku nije mogao do kraja a bio je najbolji.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Giacomo Agostini
Valentino isn't exactly old in terms of age, but he has a long career behind him, having starting racing at a very young age. It's like an orange: you can keep squeezing it, but at a certain point there is no more juice."
Edit:Svi se mi pitamo ima li jos tog adrenalina u Valetu.
Eo citav tekst http://www.gpone.com/index.php/en/20...e-la-cura.htmlRobin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
Comment
-
Ljudi, on hoće da ostane još dve godine u Dukatiju!!!
"I came here at the end of 2010 with the idea of racing for two years and try to win with Ducati. But it's hard. Besides, I'd like to stay two more years"
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98702
Comment
Comment