Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ares View Post
    Nije da motogp nije iteresantan sto nema Rosija u borbi za prvo mesto,vec vi samo niste navikli da vidjate ovakvo njegovo izdanje jer vas je sve previse razmazio dobrim rezultatima.

Razmazio nas je time sto je u svakoj situaciji davao sve od sebe, a sinoc je covjek htio od muke da se vrati u PIT. kad ste vidjeli Rossia da je odustao od trke kad god se moglo voziti, isao je u pit po 3 puta i vracao se na stazu samo poene da uzme.

Ne znam jeste citali ali na Italijanskoj televiziji je dao interviju i osuo paljbu po Ducatiju. Trebalo im je vise od 5 sati da daju zvanicnu izjavu Rossijeva je dvije recenice, jer Ducati nije mogaod a pusti u etar ono sto Rossi misli. Ovako bijesan nije bio ni na kraju 2007.

Mene samo zanima koliko je opravdana ta kolicina bijesa.
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Originally posted by Ares View Post
      Nije da motogp nije iteresantan sto nema Rosija u borbi za prvo mesto,vec vi samo niste navikli da vidjate ovakvo njegovo izdanje jer vas je sve previse razmazio dobrim rezultatima.
      Ne radi se uopste o Rossiju,vec o tome da su sada vecinom tankoza vozaci,i da nisu to one borbe koje su se vodile pre nekoliko godina kada su vozili Ukawa,Gibernau,Roberts Jr.,Checa,Abe,nazalost pokojni Kato,McCoy,Melandri...i ostali velikani.Tu se prepoznavalo pravo znanje i talenat.A sad sve sto se vise elektronika uplice u ovaj sport,pobednike uglavnom odlucuju masine,a ne trkaci,Kao u F1.Nadam se da se GP i SBK nece pretvoriti u onakav cirkus,jos samo da im uvedu DRS i KERS,Smejurija.Sta reci za Apriliju u SBK koju bi sa tolikom elektronikom (kontrola propinjanja prednjeg kraja, kontrola bocnog proklizavanja,kontrola proklizavanja pri startu..i jos milion stvari-Aprilia je savrsenstvo u tom smislu)
      ,Max trebalo da vozi zmureci.E sad, to sto on vise voli da se seta po livadicama i plazama pored staze,tu elektronika ne pomaze Covek voli da izvidja malo i sta ima pored asfalta

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
        Razmazio nas je time sto je u svakoj situaciji davao sve od sebe, a sinoc je covjek htio od muke da se vrati u PIT. kad ste vidjeli Rossia da je odustao od trke kad god se moglo voziti, isao je u pit po 3 puta i vracao se na stazu samo poene da uzme.

Ne znam jeste citali ali na Italijanskoj televiziji je dao interviju i osuo paljbu po Ducatiju. Trebalo im je vise od 5 sati da daju zvanicnu izjavu Rossijeva je dvije recenice, jer Ducati nije mogaod a pusti u etar ono sto Rossi misli. Ovako bijesan nije bio ni na kraju 2007.

Mene samo zanima koliko je opravdana ta kolicina bijesa.
        Pa i treba da ospe paljbu!!!WTF se desava sa tim timom?Sta su oni radili cele sezone,kada je motor koji Rossi vozi sada,bio u kompjuteru u januaru ove godine,a stigao im u februaru!!!

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
          Znam ja dobro šta je bilo u Mizanu.Nije Lorenco poderao Stonera.Situacija je bila identična kao juče u Kataru.Stoner prvi tokom cele trke onda pred kraj grčevi u rukama i morao je da odstupi.Kako komentarišeš to što je celog vikenda drao i Pedrosu i Lorenca sa po 3 desetinke razlike?Pokušaj malo da potražiš više informacija a ne samo da pogledaš rezultate i tabelu posle trke.Ako je Lorenco ,,poderao" Stonera u Mizanu ne znam šta onda treba da se kaže da je Stoner uradio Lorencu u Laguna Seki i Indianapolisu?
          Poenta je da svi oni (stoner, lorenco ...) deru kad drugima ide lose. Jedini koji su drali i kad je drugima islo sjajno su: jednog znate svi a drugi po mom skromnom misljenju wayne gardner

Comment

• Ispade da je i taj Ducati prototip ? Kako da new bude besan , njemu prolazi vreme dok oni mudruju . Ali ipak se nadam Rossi-jevom povratku i starom duhu !

Comment

• Pa nema taj Ducati tri tocka pa da mu jedan smeta po krivinama , kako objasniti da je privatni Ducati konstantno brzi od Rosija ? Zbog Rosija ne propustam Moto GP mada sam pratio i 500-tke , ali mi nije jasno sta se desava da ne moze da ga ukroti . Dali mu je dosta trkanja ? Ne sme da mu ne lezi taj Ducati ipak je on
              9-tostruki prvak , pa sta je Stoner , vanzemaljac kad ga samo on vozi kako treba a pritom vozi perfektno i Hondu . Siguran sam da Rosi nema samopouzdanja u taj motor zbog problema prednjeg kraja od prosle godine .

Comment

• Moto3 obecava! Meni je ono juce delovalo kao verno nasledje 125ica.
                Moto2, kao i uvek, znojenje dlanova. Iannone deluje zrelije. Meni je samo problem sto znam kako bi komentatori reagovali da je Iannone vozio kao Espargaro ili Marquez.
                MotoGP po meni, zanimljiviji! Mnogo zanimljiviji.

Situacija sa Rossijem (i njegove poklonike) je vrlo ozbiljna. Iza njega je cela sezona padova, ne zavrsenih trka, gubitak prijatelja... na sve to se nadovezala jezivo losa
                zimska testiranja. Da, 33 godine nije malo ali on nije gotov. Mozda je samo razmazeniji po pitanju stila voznje, hoce sigurnost a ne kocku.
                Po mom skromnom misljenju, Ducati treba da zaboravi na L agregat ako zeli u sam vrh najboljeg motociklizma u ovom delu svemira.
                Samo kad se setim da su Melandriu rekli da ide i nadje psihijatrijsku pomoc.
                Sto se tice Rossijeve buducnosti, moj novac je na privatnoj Hondi... negde...

Comment

• Zanimljiva izjava Gospodina Jeremije na Australiskoj TV ONE pre trke u Kataru

Jeremija: "He's a realist, he knows he's perhaps not at the level of Casey (Stoner) and Lorenzo but he certainly believes he can race with the rest of them,"

http://www.foxsports.com.au/motor-sp...-1226321784807

Comment

• ljudi ducati je nekonkurentan, ne moze da se nosi sa hondom i yamahom,heyden je dobar vozac sa pravom masinom mogao bi medju prva 4 u moto gp ali na ducatiju nista a vi ga hvalite kako on moze a rosi ne, sta moze da bude sedmi to je za mene isto kao i da je 17,ducati nikada sa razvijanjem ne moze stici ova dva gore navedena tima a to sto je stoner sa njim osvojio titulu to su se te godine poklopile sve zvezdice ovog neba, a oni u ducatiju mislili kada dovedu rosija da ce on da im napravi i stvori masinu sa kojom ce da pobedjuju japance, pa nije rosi hari poter niti ima carobni stapic, mislim da je ducati osvojio to sto je osvojio i sa tim se njegova prica i istorija u moto gp zavrsava, ako ikada naprave masinu koja ce da dere hondu i yamahu ja prestajem da pratim moto gp toliko sam razocaran u ducati i nikada nista od njega nisam ocekivao, svaka cast stoneru na tituli sa ducatijem!

Comment

• "I'm not saying he's not, but at some point we've got to give him a bike to let him show that he can get back up there."

Comment

• Originally posted by AleksandarD View Post
                        ljudi ducati je nekonkurentan, ne moze da se nosi sa hondom i yamahom,heyden je dobar vozac sa pravom masinom mogao bi medju prva 4 u moto gp ali na ducatiju nista a vi ga hvalite kako on moze a rosi ne, sta moze da bude sedmi to je za mene isto kao i da je 17,ducati nikada sa razvijanjem ne moze stici ova dva gore navedena tima a to sto je stoner sa njim osvojio titulu to su se te godine poklopile sve zvezdice ovog neba, a oni u ducatiju mislili kada dovedu rosija da ce on da im napravi i stvori masinu sa kojom ce da pobedjuju japance, pa nije rosi hari poter niti ima carobni stapic, mislim da je ducati osvojio to sto je osvojio i sa tim se njegova prica i istorija u moto gp zavrsava, ako ikada naprave masinu koja ce da dere hondu i yamahu ja prestajem da pratim moto gp toliko sam razocaran u ducati i nikada nista od njega nisam ocekivao, svaka cast stoneru na tituli sa ducatijem!
                        Lepo čovek sve objasnio: poslušajte od 6:45

http://www.youtube.com/watch?v=p0dii...ayer_embedded#!

Comment

• Slazem se s njim po tom pitanju. Vidis da i on zna da motor nema shanse.

Comment

• Eto rekao covek nesto slicno sto ja napisah. Ducati je dobio mnogo vise nego Rosi u tom transferu, nadam se da nema neki ugovor koji ga veze i voleo bih na kraju sezone da se lepo vrati u hondu ili yamahu gde ce se oprostiti od moto gp onako kako zasluzuje

Comment

• Pa znao je gde odlazi, ugovor može i sporazumno da se raskine. Što se tiče povratka na Hondu ili Yamahu preko nekog satelitskog tima čisto sumnjam jer mislim da od Honde sigurno neće dobiti mašinu, od Yamahe možda. Eventualno da sačeka Suzuki 2014 ali postavlja se pitanje gde će 2013? - jedino možda da napravi sopstveni tim.

Comment

• Ni Suzuki nije resenje, bar ne za njega ni Honda a ni Yamaha mu nece dati masinu to je sigurno. Pogotovo ne Honda vidio sam Suheia kako prica o tome.
                                Nema tu mnogo izbora on a ni Ducati. Ducati nema vozaca niti ce iko bitniji preci sad da vozi za njih jer ne zeli da baci karijeru niz vodu a to Ducati moze kostati sponzorstva na ionako malu kompaniju. Idealno resenje je da uloze pare u development ne razmisljaju o tradiciji firme i urade sve sto vozac trazi, jer su platili 12 miliona za Rossia a nisu prihvatili njegove sugetsije. Mene je to kretenizam.

Comment

Working...
                                X