Announcement
Collapse
No announcement yet.
Academy Awards - Oscars
Collapse
X
-
Upalila mantra, Spotlight zasluzeno uzeo ali ne bih se nista bunio ni da je to bio The Big Short.Izmedju ta dva filma mi je ipak Spotlight ostavio jaci utisak.Bio bih prezadovoljan da Oskara nisu osvojili Rilans i Sem Smit.Ovako sam samo zadovoljan vecinom pobednika.
Elba koji nije nominovan je vise zasluzio Oskara od Rilansa.
Comment
-
Ne uze Stalone, kada sam video da nije dobio otisao sam na spavanje.
Tek jutros vidim da je Leo osvojio (konacno). Spotlight uzeo za najbolji film, mada bih licno pre dao Big Short, pa cak i Revenantu. A Injaritu se pretplatio za oskare. Samo slaze redno.
Sve u svemu pomalo sam razocaran.
E da samo da se nadovezem, Sarliz je izabrala haljinu da te bog sacuva. Sta je ono!?!?!?
Odgledah Leonardov govor. Dobar je bio, drago mi je zbog njega.Last edited by Sandugp; 29-02-16, 08:55.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View Post
Zaslužena pobjeda Leonarda DiCapria, 6 od 8 mojih predviđanja je i bilo. Tačno sam mislio staviti i Spotlight i Marka Rylance, ali u to sam najmanje bio siguran, pa sam stavio The Revenent i Stallone jer im je kladionica davala najveće šanse. I žao mi je što Stallone nije osvojio, ovo mu je bila vjerovatno poslednja prilika. Očekivano Mad Max je uzeo sve "sporedne" oskare.
Chris Rock je izdominirao sinoć.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Dobro je sto je uzeo Spotlight, a sramota sto su dali Injarituu i posebno Rajlansu koji je najgori od svih nominovanih bio.
Napokon Leo, zasluzio ga je odavno sto se mene tice, jedan od najboljih ikad, Bri ockeivano, a Mad Max pobjednik veceri sa cak sest Oskara. Zasluzeno.sigpic
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostNikad gori izbor filmova nije bio...doduse, nisam odgledao jos The Revenant i Room, ali Spootlight da bude proglasen najboljim filmom Pa Bruklin je jbt bolje od ovog, a Sicario remek delo za sve njih!!!
Zar je neko stvarno mislio da ce Stalone da dobije oskara?
Ali najvise sam razocaran zbog Spotlight.
Ovo sam zaboravio da napomenem: Uprkos svemu Kiton vec drugu godinu za redom glumi u filmu koji dobija oskara.Last edited by Sandugp; 01-03-16, 11:50.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostOvo sam zaboravio da napomenem: Uprkos svemu Kiton vec drugu godinu za redom glumi u filmu koji dobija oskara.
Znaci imamo pobednika za narednu dodelu..."The Founder"sigpic
Comment
-
Ocekivane reakcije na drustvenim mrezama sto Stalone nije dobio. I treba samo da se gleda ova godina i samo ova uloga. To je bit Oskara, sto naravno akademija nije radila po ko zna koji put. Zato dodjela vise i nema tezinu kao nekad. Skorsese dobija za svoj najgori film za koji je nominovan, Injaritu pravi neki nerealni scfi koji potpuno odstupa od price pravog trapera Glasa, i uzima Oskara, za mnogo bolje filmove iskuliran, Morikone ziva legenda uzima sad, a ne za mnogo bolja ostvarenja i tako. Ljeba i igara.sigpic
Comment
Comment