Announcement

Collapse
No announcement yet.

Academy Awards - Oscars

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja upravo odgledala SLP.
    Nije mi De Niro za oskara... Gotivim ga inace, dobro je i ovdje glumio, ali nista posebno... Ne znam za ostale nominovane, ali ovo nije za oskara.
    A film je odlican. Mada mi ni on nije za oskara... Odlican je, ali nije oskarovski... Ali ne mogu suditi jer sam gledala jos samo Argo...
    Ako oduze mozda i stignem i odgledati i Life of Pi prije nego sto ga dodijele za najbolji film.

Comment

• Ako sad krenes lagano stizes, tacno dva sata.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
        Nemam pojma ko je gospodja. Pretpostavljam zena ovog komentatora.
        Ona je voditeljka na RTS-u, mislim da je i clan srpske filmske akademije, ide zena na svim festivalima i pravi reportaze sa najvecim zvezdama Bas se razume u film.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Heartbreak View Post
          Ona je voditeljka na RTS-u, mislim da je i clan srpske filmske akademije, ide zena na svim festivalima i pravi reportaze sa najvecim zvezdama Bas se razume u film.
          Pronasao sam je na googlu. Lici na patku

Comment

• Rekose da je Karenjina sranje ali ga ne odgledah
            sigpic

Comment

• Eto oskar za Anu Karenjinu ahhahahahhahah Film je los, ali dobro, kostimi su na nivou
              sigpic

Comment

• Da dodam i da mi je od ovih nominacija SLP-a, Dzenifer najvise zasluzila oskara. To na osnovu filma i ne konkurencije, jer pojma nemam kakva je.

Comment

• I ovo je zasluzeno Super su svi u Les Miserables!
                  sigpic

Comment

• Moja omiljena mršavica Kira Najtli... kada već pominjete Anu Karenjinu, a nisam ni ja još gledala...
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Eto jedan i za Jadnike

Comment

• Originally posted by majabl View Post
                        Da dodam i da mi je od ovih nominacija SLP-a, Dzenifer najvise zasluzila oskara. To na osnovu filma i ne konkurencije, jer pojma nemam kakva je.
                        I po nama isto, posebno kad igra utegnuta, tu je posebno objasnila
                        sigpic

Comment

• Emanuel Riva dobija oskara za glavnu zensku kad vam kazem, iako je meni Dzenifer favorit
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Heartbreak View Post
                            Emanuel Riva dobija oskara za glavnu zensku kad vam kazem, iako je meni Dzenifer favorit
                            A verovatno ce da dobije zato sto je baba
                            Nisam gledao, ali nema sanse da bolje izgleda glumi od Jennifer

Comment

• Gledao je ja kako igra utegnuta, ni blizu Dzeni. Precerah.
                              Uzece Sali imam neki osjecaj, a nije ni blizu Dzeni.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Gledao je ja kako igra utegnuta, ni blizu Dzeni.
                                A Jennifer 100% bolje igra.

Comment

Working...
                                X