A mi što smo pogodili koji film dobija Oskara... mislim dobićemo neku nagradu, jel da?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Academy Awards - Oscars
Collapse
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostCovek jednostavno nije zasluzio do sad i to je to, ne znam sta izmisljate.
Revolutionary Road - Shutter Island- Inception - J. Edgar -Django Unchained - The Great Gatsby - The Wolf of Wall Street
Izaberi.Last edited by DinoFC; 03-03-14, 13:32.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostJe li izdominirao moj brat Metju?
Originally posted by DinoFC View PostWhat's Eating Gilbert Grape - The Basketball Diaries - Romeo & Juliet - Titanic - The Man in the Iron Mask - Blood Diamond - Aviator- Gangs of New York
Revolutionary Road - Shutter Island- Inception - J. Edgar -Django Unchained - The Great Gatsby - The Wolf of Wall Street
Izaberi.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
-
Originally posted by DinoFC View PostWhat's Eating Gilbert Grape - The Basketball Diaries - Romeo & Juliet - Titanic - The Man in the Iron Mask - Blood Diamond - Aviator- Gangs of New York
Izaberi.
nisi stavio Departed...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Trebao je za What's Eating Gilbert Grape, a izgubio od Tommy Lee Jones-a , za Avijaticara pjeske , a za Shutter Island i The Departed nije cak ni nominovan bio.Last edited by Mr. Wolf; 03-03-14, 14:11.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Sta ces kad je uvek konkurencija bila bolja.
U Shutteru je bio jak, ali znalo se kome ide, zasluzeno. Nemoj da me zajebavas za Inception, da nema Marion, gluma bi bila komedija u filmu iako su takva imena u pitanju.
EDIT: Vidim da nije ni za Inception nominovan, nista cudno.Last edited by Black Mamba 24; 03-03-14, 14:16.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostSta ces kad je uvek konkurencija bila bolja.
U Shutteru je bio jak, ali znalo se kome ide, zasluzeno. Nemoj da me zajebavas za Inception, da nema Marion, gluma bi bila komedija u filmu iako su takva imena u pitanju.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostOno sto je meni smijesno je da se neki glumac pojavi OK pokida ulogu i dobije Oskara i nigdje ga nema, pa to uopste ne znaci da je on dobar glumac, valjda moras snimiti vise kvaliteni filmova da bi se tako nesto rekloDayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
Comment