Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ali ja ne znam zasto to je sve jednostavno, a toliko se komplikuje samo malo razuma i to je to.
    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
      A oni ce obavezno bez njih ne moze nista da prodje. Pun mi je fejs tih sto su "Pravda i istina za Grobare"
      Najjace mi je ona njihova "prava prica"

Comment

• Brate, sprdam komsiju redovno, palim decka do zore s tim njihovim parolama

Ali bice zanimljivo gledati basket pred praznim tribinama. Na fuciku smo vec navikli Samo se nadam da nece biti neki mikrofon blizu duleta
        Last edited by Mladen; 11-02-13, 15:48.
        Originally posted by Brajkula
        Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
          Prvo Covic, pa onda mi, pa Djilas...sad ce opet Covic. Pa ce ona mozda Zabranjeni
          Ljubašine, nemoj da se praviš pametan. Mislio sam na Zvezdino saopštenje.

Elem, sad me Đilas podseti, a htedoh i ranije da spomenem. Onih par minuta kada su se igrači oba tima zagrevali na jednom košu, i jedni drugim dodaju loptu jer apsolutni vrh.

Comment

• Drew gordon ‏(@xtraGORDONary32):
            I will not be playing today :/ .. Better let myself get better for next weeks game !!!!!
            Arise, Serbia!
            You fell asleep long ago,
            And have lain in the dark.
            Now wake up
            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
              Ljubašine, nemoj da se praviš pametan. Mislio sam na Zvezdino saopštenje.

Elem, sad me Đilas podseti, a htedoh i ranije da spomenem. Onih par minuta kada su se igrači oba tima zagrevali na jednom košu, i jedni drugim dodaju loptu jer apsolutni vrh.

Neka ti to kaze neki Delija

Drew
              Svaka cast legendi sto je igrao bez ruke

Comment

Ali bice zanimljivo gledati basket pred praznim tribinama. Na fuciku smo vec navikli Samo se nadam da nece biti neki mikrofon blizu duleta
                Obavezno staviti 18+
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Moglo bi moglo, i spica ona kao pred filmove, "ovaj program se ne preporucuje osobama mladjim od 18 godina"
                  Originally posted by Brajkula
                  Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Moglo bi moglo, i spica ona kao pred filmove, "ovaj program se ne preporucuje osobama mladjim od 18 godina"
                    To ce bre biti edukativni program, cucemo neke potpuno nove fraze i vulgarizme, najveci doprinos srpskom jeziku od Crven bana

Comment

• Seća li se neko onog finala kupa, čini mi se u Novom Sadu, kad je Zvezda pobedila Partizan? To je valjda i poslednji trofej Zvezde. Koja je beše godina bila - 2003. ili 2004? Čak mi se čini da se igralo negde u decembru ( skoro oko Nove godine) pa smo u jednoj kaledarskoj godini imali dva kupa. Elem, bio je neki jebački rezultat, išlo se preko stotke, negde u podsvesti mi stoji i neki produžetak, Fredi Haus i Rakoč dominirali.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                        Drew
                        Svaka cast legendi sto je igrao bez ruke
                        Postovanje, ali mislim da je posle 15 minuta prekida za njega bila gotova utakmica.
                        sigpic

Comment

• @3sur

Nas poslednji kup je u Pioniru 2006, ne skrnavi Ali taj turnir kupa u NS je bio premocan, odlican Partizan, Zvezda sa Rakocem i Jeretinom, Vojvodina sa Gurovicem (valjda Partizanu utrpao 30 i kusur poena, trojke sa 8 metara itd), FMP isto bio jak sa Yu verzijom tornjeva blizanaca.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Postovanje, ali mislim da je posle 15 minuta prekida za njega bila gotova utakmica.
                            Naravno da jeste...nisam ni ocekivao da se vrati.
                            Samo mi ga zao jer je ginuo na terenu i zeleo da pobedi, a sada nece moci da pomogne svojim saigracima.

Comment

• @NebojsaNS

Hmm, da, koja rupa u memoriji. Nema teorije da se setim te 2006.

Ali, odgovori mi za taj Kup u Spensu. Koja je godina bila, decembar 2003?

@ Ljubo

Proguglaj malo da vidiš kakav je mlađi Gordonov brat. Životinja.
                              Last edited by 3 sekunde u reketu; 11-02-13, 16:12.

Comment

• Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
                                @NebojsaNS

Hmm, da, koja rupa u memoriji. Nema teorije da se setim te 2006.

Ali, odgovori mi za taj Kup u Spensu. Koja je godina bila, decembar 2003?
                                FMP je osvojio 2006. Shonessy (od sad ga ovako zovemo, jer ce sigurno da popizdi) se nasalio na svoj racun

Comment

Working...
                                X