Ali ja ne znam zasto to je sve jednostavno, a toliko se komplikuje samo malo razuma i to je to.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kup Radivoja Koraca
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Brate, sprdam komsiju redovno, palim decka do zore s tim njihovim parolama
Ali bice zanimljivo gledati basket pred praznim tribinama. Na fuciku smo vec navikliSamo se nadam da nece biti neki mikrofon blizu duleta
Last edited by Mladen; 11-02-13, 15:48.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPrvo Covic, pa onda mi, pa Djilas...sad ce opet Covic. Pa ce ona mozda Zabranjeni
Elem, sad me Đilas podseti, a htedoh i ranije da spomenem. Onih par minuta kada su se igrači oba tima zagrevali na jednom košu, i jedni drugim dodaju loptu jer apsolutni vrh.
Comment
-
Originally posted by 3 sekunde u reketu View PostLjubašine, nemoj da se praviš pametan. Mislio sam na Zvezdino saopštenje.
Elem, sad me Đilas podseti, a htedoh i ranije da spomenem. Onih par minuta kada su se igrači oba tima zagrevali na jednom košu, i jedni drugim dodaju loptu jer apsolutni vrh.
Neka ti to kaze neki Delija
Drew
Svaka cast legendi sto je igrao bez ruke
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostMoglo bi moglo, i spica ona kao pred filmove, "ovaj program se ne preporucuje osobama mladjim od 18 godina"Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Seća li se neko onog finala kupa, čini mi se u Novom Sadu, kad je Zvezda pobedila Partizan? To je valjda i poslednji trofej Zvezde. Koja je beše godina bila - 2003. ili 2004? Čak mi se čini da se igralo negde u decembru ( skoro oko Nove godine) pa smo u jednoj kaledarskoj godini imali dva kupa. Elem, bio je neki jebački rezultat, išlo se preko stotke, negde u podsvesti mi stoji i neki produžetak, Fredi Haus i Rakoč dominirali.
Comment
-
@3sur
Nas poslednji kup je u Pioniru 2006, ne skrnaviAli taj turnir kupa u NS je bio premocan, odlican Partizan, Zvezda sa Rakocem i Jeretinom, Vojvodina sa Gurovicem (valjda Partizanu utrpao 30 i kusur poena, trojke sa 8 metara itd), FMP isto bio jak sa Yu verzijom tornjeva blizanaca.
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
@NebojsaNS
Hmm, da, koja rupa u memoriji. Nema teorije da se setim te 2006.
Ali, odgovori mi za taj Kup u Spensu. Koja je godina bila, decembar 2003?
@ Ljubo
Proguglaj malo da vidiš kakav je mlađi Gordonov brat. Životinja.Last edited by 3 sekunde u reketu; 11-02-13, 16:12.
Comment
-
Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post@NebojsaNS
Hmm, da, koja rupa u memoriji. Nema teorije da se setim te 2006.
Ali, odgovori mi za taj Kup u Spensu. Koja je godina bila, decembar 2003?
Comment
Comment