Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imate ovdje dobar dokumentarac(dva linka) o huliganima u Hrvatskoj i Srbiji...Nisam bas upucen koji likovi cine Alcatraz, pa ne znam da li je sve ovo isfolirano i nastimano, ali generalno je pogodjena sustina problema i da tu nema ni N od navijaca.

http://www.youtube.com/watch?v=ANxPS...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6S268...eature=related

Comment

• Ja sam navijac Zvezde odkad znam za sebe.U ovu kosarku je previse politike uslo pa da jedan Djilas bude predsednik KSS ej Djilas da ne kazem nista vise i Covic nista vise nije od politicara, a svi su oni isti.Ovaj sport vise nije nista samo se pare gledaju.Igracima svaka cast i jednima i drugima.A ne vjerujem da prekid odgovara ikome.Ali po ko zna koji put se ovo desava iznova ovo je drzava u kojoj se zna koja gazda i to se nece promijeniti nikad.Jedino neka revolucija, ali bila je pa nista nije donijela.
      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Treba neko da presece iz Saveza i da izadjemo iz Aba lige,verujem kada bi imali nasu ligu kada bi se utakmice igrale po celoj Srbiji da bi bilo ljudi

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
          Treba neko da presece iz Saveza i da izadjemo iz Aba lige,verujem kada bi imali nasu ligu kada bi se utakmice igrale po celoj Srbiji da bi bilo ljudi
          Danilovic je kod Tegija rekao da je on na tom sastanku od starta bio protiv Jadranske lige jer je predvideo da je jedan od ciljeva da Srbija nema zagarantovano mesto u EL.

Izgleda da je bio u pravu.

EDIT: I da...Shone - Dule nije trener Partizana bio samo u prethodnih 12 godina (sa pauzom od dve godine). Nikako mi Covic nije vise igraca napravio, ali znam da je sada to hit kod Delija i necu pokusati da te ubedim u suprotno. Niti je umiruca reprezentacija sada tema.

Comment

• Evo konačno pročitah celokupnu diskusiju od sinoć. Nisu mi zasmetale ni priče ko je koga tukao i pljuvao, ko je hteo da se prekine, ko je hteo da se igra, čiji je veći ali mi je zasmetalo kada sam više desetina puta pročitao " nebitno takmičenje", "ukinuti kup", "ne donosi ništa"…

E pa rođaci, terajte se u tri lepe. Zbog nekoliko stotina maloumnika i nesposobnosti drzave i saveza treba ukinuti takmičenje koje se igra više decenija i koje nosi ime po legendi naše košarke? I da, ne donosi ništa, samo tamo neki trofej. Ko da se tih trofeja dodedjuje 15 godišnje. Evo Engelzi će da ukinu FA cup jer ne donosi plasman u Ligu Šampiona. Svašta.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Danilovic je kod Tegija rekao da je on na tom sastanku od starta bio protiv Jadranske lige jer je predvideo da je jedan od ciljeva da Srbija nema zagarantovano mesto u EL.

Izgleda da je bio u pravu.
              To kakav je to car je nesto nevidjeno.

Da ne pricamo o tome kakva je reprezentacija i koliko malo igraca izbacujemo otkad smo u ABA ligi. Nekad se jedva siri spisak sastavljao.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                Treba neko da presece iz Saveza i da izadjemo iz Aba lige,verujem kada bi imali nasu ligu kada bi se utakmice igrale po celoj Srbiji da bi bilo ljudi
                Ne vjerujem da bi to rijesilo problem uopste cak stavise ne znam kako bi mogao iko u EL i EC.Problem je nastao pocetkom ovog vijeka zbog toga sto smo ostali da igramo fibinu euroligu.
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

A i ti si mi cudan...Kao da Zvezda nije imala svoje ratove sa Covicem?
                  Taj covek je spasio klub. Kako, to je pitanje za istrazne organe ako ima nesto sunjivo i nezakonito. Kao i sve ostale njegove radnje. Ako treba da ga hapse neka ga hapse. Da nije bilo njega ne bi bilo ni kluba danas.
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                    Taj covek je spasio klub. Kako, to je pitanje za istrazne organe ako ima nesto sunjivo i nezakonito. Kao i sve ostale njegove radnje. Ako treba da ga hapse neka ga hapse. Da nije bilo njega ne bi bilo ni kluba danas.
                    Nemam apsolutno nista protiv sto je spasao Zvezdu. Da nije, ja juce ne bih sa nestrpljenjem cekao derbi.

Ja sam ti naveo da je moja mrznja prema njemu mnogo dublja nego sto je kod vecine drugih navijaca. Kapiram da je to moje pravo.

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                      Ne vjerujem da bi to rijesilo problem uopste cak stavise ne znam kako bi mogao iko u EL i EC.Problem je nastao pocetkom ovog vijeka zbog toga sto smo ostali da igramo fibinu euroligu.
                      Ma i da ne igramo par godina,lepo da se privatizuju klubovi,nadju se neki sponzori,pustimo nasu decu da igraju i rezultati ce doci,verujem da ima jos dece koji bi da igraju kosarku

http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=685848

Pogledajte samo komentare koje pustaju...
                      Last edited by Vule_89; 11-02-13, 15:11.

Comment

Partizan i Zvezda su toliko veliki u Srbiji i toliko vazni da se ne bi ni kuglaski klubovi ugasili a kamoli kosarkaski. Bilo bi kakvog-takvog resenja, mozda sad ne biste bili tako dobri ali ugaseni nikako.
                        sigpic

Comment

Nemam apsolutno nista protiv sto je spasao Zvezdu. Da nije, ja juce ne bih sa nestrpljenjem cekao derbi.

Ja sam ti naveo da je moja mrznja prema njemu mnogo dublja nego sto je kod vecine drugih navijaca. Kapiram da je to moje pravo.
                          Ma mrzi koga hoces, mene ne tangira Nije mi Covic nista pa da se sad nesto vredjam. Znam i ja kakav je, ne samo u biznisu nego i u kosarci, i kakve je ugovore potpisivao sa ljudima koje znam, kakav je odnos imao prema mladim igracima i roditeljima... Ali je taj sistem donosio rezultate. Pogotovo u mladjim kategorijama. Ono sto je uvek falilo je platforma za prelazak u seniore. Nadamo se da je u Zvezdi to pronadjeno.

A ono sto si rekao o tome da je Vujosevic i ranije bio u KKP, znam, zato sam se i ogradio, ali je FMP do kraja devedesetih bio suvise neozbiljan klub za bilo kakvo poredjenje.

Comment

Ma mrzi koga hoces, mene ne tangira Nije mi Covic nista pa da se sad nesto vredjam. Znam i ja kakav je, ne samo u biznisu nego i u kosarci, i kakve je ugovore potpisivao sa ljudima koje znam, kakav je odnos imao prema mladim igracima i roditeljima... Ali je taj sistem donosio rezultate. Pogotovo u mladjim kategorijama. Ono sto je uvek falilo je platforma za prelazak u seniore. Nadamo se da je u Zvezdi to pronadjeno.

A ono sto si rekao o tome da je Vujosevic i ranije bio u KKP, znam, zato sam se i ogradio, ali je FMP do kraja devedesetih bio suvise neozbiljan klub za bilo kakvo poredjenje.
                            To sam rekao iz razloga da ne bude da je Dule napravio "samo" Tripkovice,Tepice i Velickovice. Ali nije ni vazno, jebe mi se koga je napravio. Sto se mene tice nije morao nikog.

Ja sam besan samo zato sto sam se nadao da danas nece biti proseravanja i laganja i da ce se jebena utakmica odigrati bez ove raspale uvertire. Mnogo sam popizdeo zbog ovog saopstenja...jbg

Comment

Ja sam besan samo zato sto sam se nadao da danas nece biti proseravanja i laganja i da ce se jebena utakmica odigrati bez ove raspale uvertire. Mnogo sam popizdeo zbog ovog saopstenja...jbg
                              Ja juce rekoh kada sam cuo da se pise saopstenje i ko ga pise, da mi se ne svidja. Ovi nasi ako izorganizuju mec za vikend, medalju treba da dobiju.

Comment

• Moja, blago je reći, netrpeljivost prema Čoviću datira odavno i nema blage veze ni sa košarkom ni sa njegovim biznisima, ali to će tek vreme pokazati i dokazati. Naravno, klub je uvek ispred svakog funkcionera, trenera, političara, pa makar spasao 100x Zvezdu.
                                Posle svega, samo su trebali zajedno da daju jedno normalno obaveštenje za javnost, gde osuđuju sve ovo, bez surevnjivosti, lažnih morala ili ličnih interesa.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X