Originally posted by Vule_89
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kup Radivoja Koraca
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa juce rekoh kada sam cuo da se pise saopstenje i ko ga pise, da mi se ne svidja. Ovi nasi ako izorganizuju mec za vikend, medalju treba da dobiju.Ivan Bogunovic@Bogun13
Svim ljubiteljima saopstenja u sportu, pogotovo u kosarci, stize nova poslastica... Covic odgovara Djilasu
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPosle svega, samo su trebali zajedno da daju jedno normalno obaveštenje za javnost, gde osuđuju sve ovo, bez surevnjivosti, lažnih morala ili ličnih interesa.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPricamo o ljudima koji ne mogu da budu na 5 metara jedan od drugog a da se ne pljuju (doslovno a ne preneseno).sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Djilas spominje da su Vujosevic i Covic direktno krivi za onaj haos, navijaci Partizana kazu da su smekerski na sipci tjerali "navijace" Zvezde da pjevaju njihove pjesme tacnije dvojicu od njih,Zvezda krivi savez i ogradjuje sebe tacnije uprava,Partizan uzvraca i napada upravu tj. Covica.Sada pogledajte sa daljine i skontajte kakav je ovo cirkus."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPobogu, seti se o kome pricasPre ce stvarno d aprogutaju znas vec sta nego da se nesto dogovore na dobrobit svih.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Postko velim kroz istoriju onoliki neprijatelji sedeli zajedno za istim stolom, zbog nekih viših ciljeva... ovde čak nisu morali ni da sede zajedno, ni da se gledaju, mogli preko posrednika.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPrvo Covic, pa onda mi, pa Djilas...sad ce opet Covic. Pa ce ona mozda Zabranjenibez njih ne moze nista da prodje. Pun mi je fejs tih sto su "Pravda i istina za Grobare"
Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment