Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vule_89 View Post
    Ma i da ne igramo par godina,lepo da se privatizuju klubovi,nadju se neki sponzori,pustimo nasu decu da igraju i rezultati ce doci,verujem da ima jos dece koji bi da igraju kosarku

http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=685848

Pogledajte samo komentare koje pustaju...
    Maloumni jadnici su ovo saopstenje pola dana smisljali, koji debili xD, ovako pisu osnovci negdje cetvrti razred xD
    sigpic
    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
      Ja juce rekoh kada sam cuo da se pise saopstenje i ko ga pise, da mi se ne svidja. Ovi nasi ako izorganizuju mec za vikend, medalju treba da dobiju.
      A pogledaj sad ovo
      Ivan Bogunovic‏@Bogun13

Svim ljubiteljima saopstenja u sportu, pogotovo u kosarci, stize nova poslastica... Covic odgovara Djilasu
      Krv ti jebem sta se desava

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Posle svega, samo su trebali zajedno da daju jedno normalno obaveštenje za javnost, gde osuđuju sve ovo, bez surevnjivosti, lažnih morala ili ličnih interesa.
        Pricamo o ljudima koji ne mogu da budu na 5 metara jedan od drugog a da se ne pljuju (doslovno a ne preneseno).
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Ja juce rekoh kada sam cuo da se pise saopstenje i ko ga pise, da mi se ne svidja. Ovi nasi ako izorganizuju mec za vikend, medalju treba da dobiju.
          Ko je napisao saopštenje?

Comment

Pricamo o ljudima koji ne mogu da budu na 5 metara jedan od drugog a da se ne pljuju (doslovno a ne preneseno).
            Progutaš g... i stisneš zube...ali to je najteže naravno. Za dobrobit svih.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
              Ko je napisao saopštenje?
              Prvo Covic, pa onda mi, pa Djilas...sad ce opet Covic. Pa ce ona mozda Zabranjeni

Comment

• Djilas spominje da su Vujosevic i Covic direktno krivi za onaj haos, navijaci Partizana kazu da su smekerski na sipci tjerali "navijace" Zvezde da pjevaju njihove pjesme tacnije dvojicu od njih,Zvezda krivi savez i ogradjuje sebe tacnije uprava,Partizan uzvraca i napada upravu tj. Covica.Sada pogledajte sa daljine i skontajte kakav je ovo cirkus.
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                  Prvo Covic, pa onda mi, pa Djilas...sad ce opet Covic. Pa ce ona mozda Zabranjeni
                  I na kraju

Spoiler
                  sigpic

Comment

Progutaš g... i stisneš zube...ali to je najteže naravno. Za dobrobit svih.
                    Pobogu, seti se o kome pricas Pre ce stvarno d aprogutaju znas vec sta nego da se nesto dogovore na dobrobit svih.

Comment

• @S-Nash
                      Odakle se sjeti Lukica.
                      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        I na kraju

Spoiler
                        Samo je jedan saopstenja vredan

Spoiler

Comment

Pobogu, seti se o kome pricas Pre ce stvarno d aprogutaju znas vec sta nego da se nesto dogovore na dobrobit svih.
                          Pa znam, nego eto tako.... fantaziram... ko velim kroz istoriju onoliki neprijatelji sedeli zajedno za istim stolom, zbog nekih viših ciljeva... ovde čak nisu morali ni da sede zajedno, ni da se gledaju, mogli preko posrednika.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nazalost ova diskusija ce se mnogo puta ponavljati.

Comment

ko velim kroz istoriju onoliki neprijatelji sedeli zajedno za istim stolom, zbog nekih viših ciljeva... ovde čak nisu morali ni da sede zajedno, ni da se gledaju, mogli preko posrednika.
                              Za to sto ti kazes potrebno je malo zdravog razuma koji mi imamo. Ja bih recimo isto to uradio. Ovi zdrav razum nemaju. A i ima tu malo i politike, duga prica.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                                A oni ce obavezno bez njih ne moze nista da prodje. Pun mi je fejs tih sto su "Pravda i istina za Grobare"
                                Originally posted by Brajkula
                                Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Working...
                                X