Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maric91 View Post
    Bez Drua nemamo sta da trazimo.Mnogo nam je bitnije da bude spreman za Olimpiju nego da rovit izadje vec sad za vikend i time da rizikuje da se jos teze povredi.
    Citao sam na jednom forumu da ce mozda zaigrati

Comment

• Jebote kad skontas da je proslo 6 godina od proslog trofeja.
      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Bez Drua nemamo sta da trazimo.Mnogo nam je bitnije da bude spreman za Olimpiju nego da rovit izadje vec sad za vikend i time da rizikuje da se jos teze povredi.
        Tu je Jo. Mada ako bude ovakav kriterijum on nece docekati poluvreme.

Comment

• Cestitke igracima Zvezde na osvojenom kupu, ali pre svega igracima obe ekipe jer su smogli snage da zavrse ovaj napaceni mec, posle svega sto se desilo...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Osvojimo prvi trofej posle jako dugo a uopste nema onog pravog osecaja. Svaka cast momcima na koncentraciji i sto su stisli na kraju. Cini se da je Demarkus ok a to je najbitnije.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Tu je Jo. Mada ako bude ovakav kriterijum on nece docekati poluvreme.
              Ne verujem ni da sa njim nisu nam Bog zna sta vece sanse ako Gordon ne bude spreman za vikend.I to sto kazes.

Cestitke i od moje strane.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                Osvojimo prvi trofej posle jako dugo a uopste nema onog pravog osecaja. Svaka cast momcima na koncentraciji i sto su stisli na kraju. Cini se da je Demarkus ok a to je najbitnije.
                Ni kod mene, ali to je zato sto je vec u petak upisan, jasno je da ni Partizan ni Radnicki u ovom trenutku nisu na Zvezdinom nivou.
                sigpic

Comment

• A fino je bilo placeno 1,60 ;)
                  SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Prvi poraz posle kojeg ne mogu docekati sledeci derbi
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Ne verujem ni da sa njim nisu nam Bog zna sta vece sanse ako Gordon ne bude spreman za vikend.I to sto kazes.

Cestitke i od moje strane.
                      Videli smo juce da i te kako imamo sanse. Oni su favoriti, pre svega zato sto su domacini...ali u igri smo majku mu
                      Bas me zanima na sta ce liciti narednih 5,6 dana.

Comment

• cestitam zelezniku na IV trofeju. dobar rad, ako nastave mozda se i izjednacimo sledece sezone po broju titula u kupu

Comment

• Originally posted by peca View Post
                          cestitam zelezniku na IV trofeju. dobar rad, ako nastave mozda se i izjednacimo sledece sezone po broju titula u kupu
                          Zahvaljujemo na cestitkama. Uvek se vi mucite sa FMPom u finalima, planiramo da se tako i nastavi.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by peca View Post
                            cestitam zelezniku na IV trofeju. dobar rad, ako nastave mozda se i izjednacimo sledece sezone po broju titula u kupu
                            Sram te bilo za to 'zeleznik'! Malo postovanja,ili bez toga,zamolio bi te.
                            Svaka cast,prvi pehar je tu,hitamo za jos preostala 2

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                              Sram te bilo za to 'zeleznik'! Malo postovanja,ili bez toga,zamolio bi te.
                              Svaka cast,prvi pehar je tu,hitamo za jos preostala 2
                              Pa covek nista pogresno nije rekao

Comment

• Nedopustivo je da se tako pise!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...