Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zvezda je zamrznuta vec dugo

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
      Pa covek nista pogresno nije rekao
      Pogresio je, ovo je nekada bio FMP, sada je Zvezda, sto i pevanje vase navijacke grupe preksinoc potvrdjuje. Hajde strucnjaci za APR, na ucenje gradjanskog prava. Da ste upisali Pravni i ovoliko se bavili materijom, svi Grobari bi od reda bili advokati.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Cekaj,

Sta je ovo onda?
        http://pretraga2.apr.gov.rs/Pretrage...ddress/4830139

A Sta je ovo?
        http://pretraga2.apr.gov.rs/Pretrage...ddress/4832166

Na kraju sta je sad pa ovo?
        http://pretraga2.apr.gov.rs/Pretrage...ddress/4832086

Ne treba biti pravnik i strucnjak za APR da bi video ocigledne stvari...
        Nema potrebe za nekom posebnom raspravom, ako je velika vecina navijaca Zvezde, Delije, Cigani kako god u ovom sadasnjem ''projektu'' prepoznali KK Crvena Zvezda ja to licno prihvatam i nemam problema sa tim i ja cu je tako smatrati, ali cinjenice su cinjenice i nema potrebe njihovog osporavanja i prekrajanja stvarnosti...

Cestitke na pobedi kakva da je, za godinu dana (mada mislim i vec sledeceg meseca) niko o celokupnoj situaciji rec nece reci, vec ce se samo pomenuti da je kup osvojen, ali cinjenica je da je gorak ukus u ustima i pored trofeja, isto bi bilo i da smo mi uzeli. Ali sta je tu je, teracemo se opet u nedelju, samo sa nadam se cisto sportskom pricom...
        Last edited by K.Garnett 5; 12-02-13, 09:58.

Comment

• Ali kad sam znao da ce morati neko.

Fora je u tome sto su fuzijom dva kluba postala jedan subjekt pod kapom sportskog drustva. Samim tim sto SD stoji iza svega, i sto se sve sto se osvoji vodi na SD do daljnjeg, sto je to tim sa crveno-belim bojama i grbom, sto su tu Nebojsa Ilic i Milan Gurovic, sto koristi kancelarije na Malom Kalemegdanu, sto igra utakmice u Pioniru, sto i ULEB prihvata ovaj klub kao Crvenu zvezdu i tako je predstavlja na sajtu, sa istorijom koja je pocela 1945, to je Crvena zvezda.

Potpuno me ne zanimaju imovinski odnosi, zanimaju me samo sportski elementi koji su gore navedeni. Da li je klub privatni ili drzavni, da li je gazda Covic ili sejk ili Dzajic ili Vucic ili ko god. Po potezima, velikim i malim se vidi da postajemo ozbiljan i normalno organizovan klub, to mi je jedino bitno.

Comment

• Da je u pitanju fuzija mislim da niko rec ne bi rekao, medjutim ovde je rec o tzv. poslovno-tehnickoj saradnji (koja je dosta specificna i sklona razlicitim tumacenjima, kao i celokupni nas zakonodavno-pravni sistem), koja meni licno ne smeta, ali ''globalno'' se negira cinjenica da KK Crvena Zvezda ≠ KK Crvena Zvezda Telekom, i ako je Gazda sve to skolski ispinovao...

Comment

• http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=686045

Evo malo i nekih normalnih vesti
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Kako je decko pozitiva, bas mi je drago sto ponovo igra kao kada je dosao. Vratio onu svoju pocetnu verziju divljackog suta i super ide.

Comment

• Đorđe Korać: Tražiću da Kup ne nosi ime mog brata

Najpametnije što mogu izvući iz ove lakrdije.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• http://www.mondo.rs/s278250/Kolumne/...ragujevcu.html

Comment

• Najbolji deo

Pitanje života i smrti se ne rješava na sportskom terenu bez obzira šta vam povampireni ludaci zamaskirani u sportiste i sportske radnike pričali.....
                      Originally posted by Brajkula
                      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Procitajte intervju Danilovica...ima na svakom portalu, da ne kacim bzvz

Gospodski

Comment

• Kup Radivoja Koraća 2014.

Kup Radivoja Koraća će 2014. godine biti održan po osmi put kao nacionalni košarkaški kup Srbije. Domaćin završnog turnira je Beograd u periodu od 6. do 9. februara 2014, a svi mečevi biće odigrani u Hali Pionir.

Na završnom turniru učestvuje ukupno 8 ekipa, a pravo učešća klub može steći po jednom od tri osnova:
                          1. Kao učesnik Jadranske lige 2013/14. (4 ekipe)
                          - Po ovom osnovu plasman su obezbedili Partizan NIS, Crvena zvezda Telekom, Radnički Kragujevac i Mega Vizura.
                          2. Kao osvajač Kupa KSS (1 ekipa)
                          - Po ovom osnovu plasman je obezbedio Borac Mocart sport.
                          3. Kao jedna od tri najbolje plasirane ekipe na polovini prvog dela takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije 2013/14. (3 ekipe)
                          - Po ovom osnovu plasman su obezbedili Crnokosa, FMP i Borac Mocart sport. Međutim, pošto se Borac Mocart sport već kvalifikovao kao osvajač Kupa KSS, priliku da se takmiči na završnom turniru dobila je i četvrtoplasirana ekipa - OKK Beograd.

Četvrtfinale
                          Žreb parova četvrtine finala Kupa Radivoja Koraća 2014. obavljen je 27. januara 2014. u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije, u Beogradu.

6. 2. 2014. - 18:30
                          Crvena zvezda Telekom – Borac Mocart sport

6. 2. 2014. - 21:00
                          Radnički Kragujevac – OKK Beograd

7. 2. 2014. - 18:30
                          Partizan NIS – FMP

7. 2. 2014. - 21:00
                          Mega Vizura – Crnokosa

Polufinale
                          Prema propozicijama takmičenja prvi polufinalni par sačinjavaju timovi pobednici četvrtfinalnih mečeva odigranih prvog dana, a drugi polufinalni par sačinjavaju timovi pobednici četvrtfinalnih mečeva odigranih drugog dana.

8. 2. 2014. - 17:00
                          PRVO POLUFINALE

8. 2. 2014. - 21:00
                          DRUGO POLUFINALE

9. 2. 2014. - 20:30
                          FINALE
                          It is not the violence that sets a man apart.
                          It's the distance he's prepared to go.

Comment

• DV: Pobednik se zna – Zvezda

Covjek-komedija!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Ne nego ce Bogdan i Jo sami da uzmu kup. Yeah right.
                              sigpic

Comment

• Ne ne...ok da je Zvezda favorit,ali ovim se degradiraju ostali timovi,obesmisljava ih...ne postoje..

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X