Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cestitke i jednima i drugima.

Ne bih ja bio toliko siguran da ce svi ti igraci preci u KKP, CZ ili negde preko.
    Tako deluje u ovom trenutku, ali daleko je leto.

A i ako ostanu bez glavnih igraca, zamenice ih drugi. Mali Jaramaz, Zagorac za kojeg kazu da je talenat u rangu Bogdana... itd.
    Lepa prica ta Mega Dobro je to za nasu kosarku...

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
      Lepa prica ta Mega Dobro je to za nasu kosarku...
      sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
        Dangubica pod must u ekipu za sledecu sezonu. Istakao bih gresku Milojevica za ovaj zadnji napad i mogao je vecu minutazu dati Dangubicu, stalno ga sekao i izvodio. Ali dobro. Cestitke Zvezdi na tituli i velike cestitke ovim mladim momcima na ovakvoj borbi. Eto jedne ekipe sa pregrst talenata, a garantujem da nece opet biti nekog znacajnijeg igraca za repku sem Vase i mozda Dangubica. Posle za krivca nemojte Duleta da navodite.
        Poslednji put ga je vadio zbog 4 faula.

Ne može da prođe post da ne pomeneš dotičnog.

Comment

• Neka ga on po strani, a nisam taj ko ga stalno vrti. No nebitno potpuno. Vadio ga potpuno bezveze par puta, a i mislim da je nepotrebno dao minutazu Lukovicu i Avramovicu, nista bas korisno nisu ucinili. Ovi bre klinci su mladi, puni snage, energije, ako ne mogu ovakvu uakmicu da izdrze 35, 36 minuta, onda koju mogu?
          sigpic

Comment

• Bravo na pobedi. Imam 2 stvari da prokomentarisem samo, to su cigansko ponasanje Raska Katica, odvratno, ne znam odakle mu ti maniri, ali uspeo je da iznervira Vardu koji je mnogo dobar lik. Druga stvar, koliko sam se divio Micicu na sjajnoj partiji toliko me je razocarao kada sam video da posle meca kenja Jokicu verovatno zbog poslednjeg napada. Izgleda da je kurton teski a to svakako nije ok.
            Mozda bi bilo lepo da je i MEga uzela kup, ali nema veze. Zvezda pala u formi na vreme

Avramovic je koristan igrac, samo da je mogao da pogodi nesto.
            Last edited by Cassius Clay; 09-02-14, 22:08.

Comment

• Od ovakvih tekmi može da se rikne .
              Pobjeda je pobjeda, bez obzira na protivnika i rezultat.

Čestitke i za Megu, a posebno Milojeviću, kada je sa ovakvom ekipom uspio doći na šut razlike. Svaka čast dangubiću, Miciću i ostalim igračima, ali mislim da bi prava investicija bilo potpisati Milojevića .

Comment

• Originally posted by 80Vlado View Post
                Od ovakvih tekmi može da se rikne .
                Pobjeda je pobjeda, bez obzira na protivnika i rezultat.

Čestitke i za Megu, a posebno Milojeviću, kada je sa ovakvom ekipom uspio doći na šut razlike. Svaka čast dangubiću, Miciću i ostalim igračima, ali mislim da bi prava investicija bilo potpisati Milojevića .
                I mene je Milojevic odusevio. Ne znam sto Djordjevic nije uzeo njega za pomocnika nego mutavog. Sjajno ih vodi! Svaka mu cast. Milina je gledati mladu ekipu, skolovanu kako igraju, sa pravim vodjom. Onda mi nije zao neka Zvezda izgubi.

Comment

• Originally posted by KERSDRS View Post
                  Bravo na pobedi. Imam 2 stvari da prokomentarisem samo, to su cigansko ponasanje Raska Katica, odvratno, ne znam odakle mu ti maniri, ali uspeo je da iznervira Vardu koji je mnogo dobar lik. Druga stvar, koliko sam se divio Micicu na sjajnoj partiji toliko me je razocarao kada sam video da posle meca kenja Jokicu verovatno zbog poslednjeg napada. Izgleda da je kurton teski a to svakako nije ok.
                  Mozda bi bilo lepo da je i MEga uzela kup, ali nema veze. Zvezda pala u formi na vreme

Avramovic je koristan igrac, samo da je mogao da pogodi nesto.
                  Šta je Raško pa uradio, ja nešto nisam primetio ? Uglavno Varda "dobar lik" onaj gest prema tribini i to, pa onaj lakat Rašku, baš sportski, a sve to zbog faula u napadu koji je on napravio nad Raškom.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                    Šta je Raško pa uradio, ja nešto nisam primetio ? Uglavno Varda "dobar lik" onaj gest prema tribini i to, pa onaj lakat Rašku, baš sportski, a sve to zbog faula u napadu koji je on napravio nad Raškom.
                    Vardu znam, mnogo dobar lik, dobrica, ko bi rekao? Ne sumnjam da ga je Katic posteno izprovocirao. Ja jesam navijac Zvezde al necu da kazem da je Katic nevin, da l te fazone vuce iz proslog kluba, ne znam, al Varda nije planuo bezveze. Deseava se u igri sve, nije ni bitno, al cisto da ne ispadne Katic fin kad nije, vidi se po tome kad mu pruza ruku, video da je preterao
                    Nema potrebe za onakvim povicima sa tribina, al sam je trazio realno. Kup je tu, treba pojacanje pred play off

Comment

• Od raznih ljudi sam cuo samo reci hvale sto se tice i Varde i Katica.

Jesu goveda na terenu, ali je sigurno bitnije kakvi su van njega.

Comment

• Originally posted by KERSDRS View Post
                        Vardu znam, mnogo dobar lik, dobrica, ko bi rekao? Ne sumnjam da ga je Katic posteno izprovocirao. Ja jesam navijac Zvezde al necu da kazem da je Katic nevin, da l te fazone vuce iz proslog kluba, ne znam, al Varda nije planuo bezveze. Deseava se u igri sve, nije ni bitno, al cisto da ne ispadne Katic fin kad nije, vidi se po tome kad mu pruza ruku, video da je preterao
                        Nema potrebe za onakvim povicima sa tribina, al sam je trazio realno. Kup je tu, treba pojacanje pred play off
                        http://sportal.rs/news.php?news=119019 Dakle smišljeno Varda išao, ništa Katić tu nije trzao iako zna da diže tenziju, sve lepo piše.

Comment

http://sportal.rs/news.php?news=119019 Dakle smišljeno Varda išao, ništa Katić tu nije trzao iako zna da diže tenziju, sve lepo piše.
                          Duci, idi do'vati se neke picoke. Mani polemisati ko je kriv izmedju 2 teskasa, ne prilici ti.
                          sigpic

Comment

• Pičoke nikad u životu.

Comment

Pičoke nikad u životu.

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                                Duci, idi do'vati se neke picoke. Mani polemisati ko je kriv izmedju 2 teskasa, ne prilici ti.
                                Ducu za košarkaškog moderatora
                                Originally posted by Brajkula
                                Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Working...
                                X