Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Zapravo pozicija 3 je verovatno jaca u Zvezdi (Tomas - Andreja) Ali nije to dovoljno. Nije stvar samo u igri, mi na najvisoj amplitudi imamo igru da se drzimo sa Partizanom do kraja, problem su prazni minuti koji redovno dodju u 3. ili 4. cetvrtini, to smo videli i prekjuce protiv Radnickog koji to nije mogao da iskoristi i protiv Hemofarma koji umalo jeste. Ako bude toga bilo proti Partizana pascemo 20 za cetvrtinu kao Radnicki Kg juce. Ako povezemo 40 minuta dobre igre sve je moguce, ali to nam nije uspelo cele sezone, ako uspe veceras onda stvarno Naravno da se ja tome nadam, ali ne zelim da preterujem pa da se razocaram.
    Ma najbitnije da ne bude s***a na tribinama, ovo ostalo ce onda postati nebitno. Ovo ce biti prvi put da se Delije i Grobari nadju u istoj hali posle dugo vremena.
    Last edited by Nebojsa; 19-02-12, 10:07.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Originally posted by Duka View Post
      mi smo u naletu,prva stvar..a druga stvar,Pesic..trece..najvece srpske nade,2 najtalentovanija 2 igraca igraju bas u Zvezdi!Nedovic i Milutinovic..iskreno i na drugim pozicijama smo odlicni,Bojan Popovic igra fantasticno,Lazic je usao u formu...a kod vas nesto nisam zapazio nekog da mogu da kazem 'ovoga se treba bojati'..da nece mozda Katic da zakuca haha..koja je ono vezara ruku na srce
      Kod nas se ne plasis samo jednog igraca, kod nas se plasis cele ekipe

Comment

Ne igrate vi sad nista spektakularno,priznaj

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

Cini ti se,Partizan sad igra bolje nego dok je igrao EL.Jedina veca mana jeste sto pokazuje nekonstatnost u igri ali svakim mecom sve manje varira.

Comment

Ma vidjecemo se nocas;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

Naravno.Zvezda nema sta da izgubi to je jedna od prednosti koju nisam naveo,i da izgube psiholoski nece mnogo uticati na ekipu dok to kod Partizana nije slucaj.

Comment

Ma tu je situacija ovakva:

Partizan - Zvezda = Nadal - Federer,
                ušli smo im u psihu

Mislim da će biti dobar basket, i to je najvažnije, a naravno pobediće bolji;)

Comment

Ja se samo nadam da nece biti kriterijum kao sa Radnickim,sere mi se kad za poluvreme imas 40+ bacanja,treba pustiti malo borbu.

Comment

Veceras u 20:30 besplatan cas navijanja
                    СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

PA majku mu dosta vise Partizana, red je da i mi nesto osvojimo.
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

bice dobro veceras, dace cv malo otpora, ne znam samo da li ce moci izdrzati dugo...

Comment

Originally posted by Indigo View Post
                          PA majku mu dosta vise Partizana, red je da i mi nesto osvojimo.
                          Nemate vi profesionalnog dizaca pehara

Comment

Czbgd je digao nivo igre, vidi se Karijeva ruka u tom projektu, stisnuli su malo odbranu, sve to mnogo bolje izgleda nego na pocetku, medjutim kvalitet je na strani Partizana plus pobednicki mentalitet i iskustvo. Mislim da ce to presuditi i da ce stvar biti obavljena manje-vise rutinski, recimo 81-69. Fale im reflexi da odvedu ovo u egal.
                            Cuj prvi maj

Comment

Novi poredak je moguc!

Treci i zavrsni dan kupa donosi nam finalnu utakmicu koju smo svi manje-vise i najavljivali pred sam pocetak turnira. Radnicki je bio dobar u prvom poluvremenu, Hemofarm u drugom tako da im ostaje da do sledece godine poprave one polovine u koijma im skripi. Mi se okrecemo finalu, mecu u kojem ce se voditi borba za prvi trofej ove sezone. Trofej sam po sebi nije mnogo ni bitan koliko je btina cinjenica koliko veciti mogu jedni protiv drugih. Koliko je Zvezda napredovala na parketu i koliko je Partizan napredovao na klupi. Koliko je Zvezda blizu Partizana i koliko je Partizan sad udaljen od Zvezde.

Partizan koji gradi svoje uspehe na temeljima starih vrednosti (sistema koji vec duze daje rezultate) pokusace veceras da odbrani tron na koji Zvezda pretenduje vec duze vreme. Zanimljivo je da je Zvezda upravo svoj prvi kup osvojila jos davne 1975. godine upravo u Nisu pa isti rezultat prizeljkuju i veceras.
                              Partizan je utakmicu sa Radnickim lakse zavrsi nego sto se ocekivalo, celu sezonu drzi jednu konstantu u formi sa manjim oscilacijama ali sudeci po igrama na ovom kupu to je Partizan kojeg gledamo za vreme mandata Jovanovica. Zvezda je u velikom naletu, dobra atmosfera u ekipi je potkrepljena jos boljim rezulatatima tako da mozemo reci da ovo finale dolazi u pravo vreme za Zvezdu-forma je tu, atmosfera isto, navijaci dolaze.

Sada prosipati neku analizu, reci da su ovi bolji ovde, oni onde mozda bi bilo i uzaludno jer svi znamo otprilike sta nas ocekuje veceras. Zvezda ce svoju sansu traziti u disciplinovanoj igri, sa puno kontra ritma. Partizan ce teziti da igra jaku odbranu sa dosta kontakta pa ako sudije dozvole takvu igru crno beli ce imati dobar rezultat. Kvalitet je na strani Partizana, ali zelja i nadahnuce je vece kod Zvezde. O prednosti na klupi ne treba govoriti. Nije ni Vlada bas dunster ali Kari je Kari. Jedan ima ekipu i manje iskustva, drugi ima iskustvo i slabiju ekipu. Navijaci su ti, lopta je tu, igraci su tu pa nek pobedi ko se bolje snadje.

Comment

Ono cega se ja bojim je da Zvezda previse ne izgori i onih praznih minuta koje sam vec pominjao. Sve ostalo je ok. Najbitnije je da sve u Zvezdi konacno ide jednom uzlaznom putanjom. Pa ako ne ove, bice narednih sezona. Ali svi zelimo ove
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X