Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mareliverpool View Post
    Brate,nista se ne cuje.
    Ali se vidi. Uopste nije bitno. Utakmica je mogla da se nastavi, ako je mogla i ona u Zelezniku. Ali je cinjenica da ni jedna ni druga ne bi trebale da se nastave i da sva ova stoka treba u zatvor da ide.

Ponavljam - ne bi se ova utakmica tako lako odlozila da su se nasi preterano bunili. Znaci ne treba traziti teoriju zavere.
    Sutra ko pobedi - pobedi. Pa da se nadamo da je ovo poslednje sranje koje cemo gledati ove sezone.

Comment

• Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević prokomentarisao je prekid finalnog meča Kupa Radivoja Koraća, ocenivši da "nije bilo dovoljno razuma" da se nastavi meč.

- Ideja nam je posle prekida bila da probamo da nastavimo utakmicu na svaki način. Kada smo izašli na teren, videli smo da su strasti i dalje visoke na tribinama, da nije bilo dovoljno razuma. Sam pogled na tribine govorio je da je bezbednost igrača ugrožena - rekao je Tomašević, a prenosi Beta.

Finale je prekinuto u trećoj četvrtini, pri rezultatu 43:43, a još uvek nije poznato da li će se meč kompletno ponoviti, ili će se odigrati samo preostalo vreme.

- Mislim da se igra cela utakmica, ali da ne prejudiciram, konsultovaćemo pravila. Nažalost, igraće se bez publike. Niko ne sme da donese odluku koja će ugroziti bezbednost igrača. Oni su nama u KSS-u najbitniji, a ovo nije bilo bezbedno. Da smo nastavili, verovatno bismo videli i veće incidente.

Bivši reprezentativac rekao je da su za incidente odgovorni svi.

- Odgovornost je svih nas. Voleo bih da smo u Španiji, ali nismo, živimo u ovakvoj zemlji. Krajnje je vreme da se država pozabavi ovim problemom. Niko od nas ne može samo da iskontroliše ovakve stvari - zaključio je Tomašević.
      Postoji sansa da se igra ispocetka
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by AcaDjilkos View Post
        Bice da je dokonost i inat,a ne mrznja.
        Ne, nego je bas mrznja. Ona duboka. Ona koja zeli da svi igraci i navijaci Zvezde/Partizana umru u najgorim mukama.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Ne kad me nervira. Nije ovo bilo da su uslovi odgovarali Partizanu pa se sjutra sve vraca na nulu. Od nule i sjutra krecu, 0:0 je rezultat, isti uslovi za obje ekipe, ne vidim potrebu za ovolikim kukumakanjem.
          Sve ono sto je Partizan napravio u ovom mecu ce se brisati , naravno da ima potrebe za kako ti kazes ,,kumakanjem,, , sto bi se brisalo , em su prekinuli protiv nase volje em hoce 0:0 , najbolje da predamo mec
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Najvise mi je zao igraca. Pokazali su da su ljudine.
            Steta sto nisu imali priliku da pobede svog najveceg rivala u jednoj normalnoj atmosferi. Zbog toga se valjda i bave ovim sportom.

EDIT: Miko, banovacu te.

Comment

• Ovakve stvari su jedino kod nas svakodnevnica Ne mislim konkretno na incident veceras, vec na svu lakrdiju i huliganisanje u sportu koje nas prate. Covek bre dete ne moze da odvede na tekmu, da uziva kao covek.

Cemer i jad...
              sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Najvise mi je zao igraca. Pokazali su da su ljudine.
                Steta sto nisu imali priliku da pobede svog najveceg rivala u jednoj normalnoj atmosferi. Zbog toga se valjda i bave ovim sportom.

EDIT: Miko, banovacu te.
                Zbog cega ? Sta je neistina u onome sto sam rekao ?

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                  Zbog cega ? Sta je neistina u onome sto sam rekao ?
                  A ti imas dokaz da je istina?
                  A banovacu te ako nastavis jer potpaljujes atmosferu na forumu.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                    A ti imas dokaz da je istina?
                    A banovacu te ako nastavis jer potpaljujes atmosferu na forumu.
                    Za sve sto sam rekao ima dokaz koji posjeduje Arena TV i verovatno ce se pojaviti veceras/sutra snimak cele price sto je snimala arena, ne znam na sto tacno mislis da te lazem ?
                    Ne potpaljujem atmosferu , samo komentarisem i iznosim misljenje da mi se ne svidja to sto se krece od 0:0 sutra najverovatnije.

Comment

Ne kad me nervira. Nije ovo bilo da su uslovi odgovarali Partizanu pa se sjutra sve vraca na nulu. Od nule i sjutra krecu, 0:0 je rezultat, isti uslovi za obje ekipe, ne vidim potrebu za ovolikim kukumakanjem.
                      I ti i ja i svi ovde znamo da ovaj tim Partizana sutra nece nista uraditi.

Cudno je sto sad pricas tako a kukas jos od RG za prekid u finalu, sto si u pravu i trebalo je da se nastavi ali ovde sad imamo nesto slicno. Jedna strana hoce da igra, druga lobira na sve moguce nacine da se odlozi za sutra i uspeva. Kao i onomad, sutra ce isto uspeti da se provuce zasticena strana.
                      sigpic

Comment

Sve ono sto je Partizan napravio u ovom mecu ce se brisati , naravno da ima potrebe za kako ti kazes ,,kumakanjem,, , sto bi se brisalo , em su prekinuli protiv nase volje em hoce 0:0 , najbolje da predamo mec
                        Nema nikakve potrebe, nije kosarka sport koji se igra na otvorenom pa se uslovi promijenili i druga ekipa se bolje snasla, a ova kojoj trenutni uslovi ne odgovaraju trazila prekid. Isti uslovi su bili, isti ce biti, a i niste imali momentum, npr. 15:0 seriju pa ju je Covic svjesno prekinuo. Egal utakmica, 0:0, samo malo kraca.
                        Originally posted by Heartbreak View Post
                        Ovakve stvari su jedino kod nas svakodnevnica Ne mislim konkretno na incident veceras, vec na svu lakrdiju i huliganisanje u sportu koje nas prate. Covek bre dete ne moze da odvede na tekmu, da uziva kao covek.

Cemer i jad...
                        Samo porodicne ljude treba i pustati na ovakve utakmice.
                        sigpic

Comment

• Inace sutra u 19:00 nastavak.

Comment

Nema nikakve potrebe, nije kosarka sport koji se igra na otvorenom pa se uslovi promijenili i druga ekipa se bolje snasla, a ova kojoj trenutni uslovi ne odgovaraju trazila prekid. Isti uslovi su bili, isti ce biti, a i niste imali momentum, npr. 15:0 seriju pa ju je Covic svjesno prekinuo. Egal utakmica, 0:0, samo malo kraca.

Samo porodicne ljude treba i pustati na ovakve utakmice.

Kako nismo imali momentum kad je Zvezda dala 2 poena ako se ne varam za 6 minuta igre u 3/4 ? Ali nebitno zavrsavam pricu , necu vise da se zamaram , odoh spavati

Comment

Za sve sto sam rekao ima dokaz koji posjeduje Arena TV i verovatno ce se pojaviti veceras/sutra snimak cele price sto je snimala arena, ne znam na sto tacno mislis da te lazem ?
                              Ne potpaljujem atmosferu , samo komentarisem i iznosim misljenje da mi se ne svidja to sto se krece od 0:0 sutra najverovatnije.
                              E sad cu da ti objasnim da gresis. Kamera nije sve vreme pratila Djilasa pa je na terenu izgledalo da je on slagao Lucica. (Mozda i jeste, ali ti ne mozes to tvrditi)
                              Da li stvarno mislis da bi ovi nasi tako lako prihvatili odluku?

Ovo je neko moje razmisljanje...

EDIT: Imali smo neki mali momentum, ali sanse su bile 50-50. Pa jbt bilo je nereseno.

Comment

• Iskuliraj i ne ponasaj se kao napaljeni klinac. Nije Zvezda trazila da se tekma igra od pocetka, ako si vec gledao Arenu, mogao si da cujes kada je Igor rekao Djilasu da je Belosevic rekao da se tekma sutra nastavi gde je danas prekinuta. 43-43. Zato iskuliraj i mani se svoje paranoje leba ti. Ovde se kao balavci trebamo prepucavati. Puca mi ona stvar za ovakav kup..utakmica ni u kojem pogledu ne bi bila postena da se nastavilo i ne znas da li bi Partizan pobedio, ne mozes da znas. Zato smiri hormone i ne ponasaj se kao napaljena klinka.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X