Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kad je moglo u onom cirkusu u Zelezniku da se odigra moglo je i sad + sto je ovo smesno za Grke i Turke. Naravno, nas premlad tim ce pasti mentalno i Covic uzima kup. Ovako smo imali lepu priliku za trofej. Jbg, sami smo krivi za roster koji imamo. Svaka im cast na ovome veceras, ratnici. Doci ce vrlo brzo i njihovih 5 minuta.
    sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Kad je moglo u onom cirkusu u Zelezniku da se odigra moglo je i sad + sto je ovo smesno za Grke i Turke. Naravno, nas premlad tim ce pasti mentalno i Covic uzima kup. Ovako smo imali lepu priliku za trofej. Jbg, sami smo krivi za roster koji imamo. Svaka im cast na ovome veceras, ratnici. Doci ce vrlo brzo i njihovih 5 minuta.
      U Moraci vam je odgovarao prekid, Dule ga majstorski izdejstvovao takva je prica bila, a sad mladi ovo ono ionako je kup nebitan i niko izgleda nece ni gledati sjutra
      sigpic

Comment

• Шта све овде човек прочита, помисли да је Човић режирао све ово да се деси на трибинама јер овај тим Звезде ни на који други начин није могао да добије овај тим Партизана, као да вас нисмо добили са двоцифреном разликом пре пар месеци, и као да је ово био једини начин. У осталом ми још нисмо добили утакмицу, не знам откуд поједини навијачи Партизана тако олако предају Куп као да до јуче нису били доминантни на овим просторима у баш овом спорту, свашта...
        Шеки одиграј коњем Б4, мат баћо !

Comment

• Nikom ne odgovara ovaj prekid. Najbolje da se sad svadjamo ko deca neka.

Moje misljenje: Nasi su hteli da se nastavi utakmica, ali iz meni nepoznatog razloga (a i cudi me, s' obzirom da znamo Duska i Danilovica) su prihvatili Djilasovu odluku. Onda je Djilas otisao do Lucica i tu se desilo ono sto sam vec napisao.

I jedni i drugi navijaci su napravili sranje, u to sam siguran i nikako mi nije jasno na koji nacin ce se odigrati narednih 26 derbija.

Comment

• Ali da li je moguce da se sada prozivamo Ne zasluzujemo mi nista bolje od ovoga, ali stvarno.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Najcrnje od svega je sto je ovo izbilo u ,,nebitnom,, mecu , sta li ce tek biti ako se bude igralo za EL
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                Bitno da ja izmisljam...

Covic prekinuo utakmicu , niko mu nista nije smio reci i tacka. Lepo je ovo , Vesna Covic bitnija od Rakocevica i Vujosevica i Nebojsa Covic od Tomasevica i Bodiroge , na kakve grane nam je kosarka spala
                Sta je tebi jbt ? Ako jedna strana ne zeli igrati, ne igra se, jer dva tima cine utakmicu. Nije vazno ko je od koga bitniji. I realno, Covic i jeste na uticajnijem polozaju od svih koje si pomenuo.
                To kome odgovara prekid okacite macku o rep. Nikad se ne zna, nije ovo tenis. I kosarkasi bi motivaciju trebali pronaci u samoj igri i pobedi, ne treba im par hiljada guzica na tribinama.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                  I jedni i drugi navijaci su napravili sranje, u to sam siguran i nikako mi nije jasno na koji nacin ce se odigrati narednih 26 derbija.
                  Pod praznim tribinama dok se ne opamete. To je bar lako. Stroga kontrola ko sve ulazi u dvoranu.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                    Sta je tebi jbt ? Ako jedna strana ne zeli igrati, ne igra se, jer dva tima cine utakmicu. Nije vazno ko je od koga bitniji. I realno, Covic i jeste na uticajnijem polozaju od svih koje si pomenuo.
                    To kome odgovara prekid okacite macku o rep. Nikad se ne zna, nije ovo tenis. I kosarkasi bi motivaciju trebali pronaci u samoj igri i pobedi, ne treba im par hiljada guzica na tribinama.
                    Obe strane se moraju sloziti koliko ja znam
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Nebitan Kup, nebitan meč, sve nebitno, a nosi me takvog velikana i čoveka... strašno.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        U Moraci vam je odgovarao prekid, Dule ga majstorski izdejstvovao takva je prica bila, a sad mladi ovo ono ionako je kup nebitan i niko izgleda nece ni gledati sjutra
                        Nije nam odgovaralo vec je bila prica da je Dule majstor da odradi takve situacije sto i jeste+ sam ubedjen da bismo dobili u ovim uslovima da se nastavilo jer nas stil igre je pogodniji za tezi teren. A i bio je dosta slabiji protivnik. Ovde imas prejak tim + drzavu protiv sebe. Igor ce rutinski sutra da nas odradi.

Meni je bitno svako takmicenje gde igra Partizan.
                        sigpic

Comment

• Nakon prekida koji je trajao skoro sat vremena, organizator finala KSS je na zahtev čelnika Zvezde, a protivno želji Partizana, odlučio da se meč ne nastavi.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Pod praznim tribinama dok se ne opamete. To je bar lako. Stroga kontrola ko sve ulazi u dvoranu.
                            Slazem se, ali to je trebalo odavno da se uradi. Nadam se da ce bar sad greska biti ispravljena.

EDIT: Miko, a i ostali Grobari i Delije, zamolicu vas da ne ostavljate ovde clanke iz medija. Jasno je da ce oni koji su naklonjeni Partizanu da pisu jednu stvar, a oni koji su naklonjeni Zvezdi drugu stvar.

P.S. Ako se nastavi navijacko prepucavanje, tema ide pod kljuc.

Comment

• Daj izvor Miko, nemoj prenositi te pričice sa twitta.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ma samo zena i deca ubuduce!

Hvala bogu pa na domacoj sceni sam potpuno neutralan pa me obe ekipe ne doticu...

Comment

Working...
                                X