Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aco Lazarevic ‏@aco_mvp
    Na našem parkingu su svim automobilima sa BG tablama izbušene gume...

Kako boli kad mislis da si nesto sto nisi...
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...rede-u-dvorani
      http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• Da ne pocinjemo opet celu raspravu. Samo me interesuje sta ce on na tribini partizana i kako bi prosao neki grobar da se nasao u istoj situaciji na strani delija.
        sigpic

Comment

• Kulturno sam zamolio da se ovakve stvari ne kace veceras, ali ne vredi.

Ajde sad cekam da jos nesto iskopiras sa drugog foruma.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
            Kulturno sam zamolio da se ovakve stvari ne kace veceras, ali ne vredi.

Ajde sad cekam da jos nesto iskopiras sa drugog foruma.
            Sorry nisam video to, obrisi..
            http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• Ma krivi su i jedni i drugi, zar to treba uopste pricati? Ovaj otisao po zastavu, onda ga ovi maltretirali, ovi uleteli u teren i to je to. Stvarno nuklearna fizika u pm.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Aleksa9 View Post
                Sorry nisam video to, obrisi..
                Ma necu da brisem, ali nekako mi je nekulturno da se nesto napise, a da se pre toga ne procita sve. Bar kad su ovako nezgodne situacije u pitanju.

EDIT: I jebem mater navijacima, sad mi se ne gleda NBA uopste.

Comment

• Meni je nuklearna fizika kako iole razumno ljudsko bice moze da upadne medjupreko hiljadu navijaca protivnickog tima i da pokusa da uzme bezvrednu zastavu. A onda isto tako da ga razapinje gomila sadista i da mu pale majicu. Pa da onda grupa nasih idiota misli da moze da pretrci partket i da nesto uradi ili pomogne onom nesrecniku. Pa da njihovi majmuni pokusavaju to isto zato sto su videli od nasih. Pobogu, kada se malo udaljimo da li je moguce ne videti besmislenost ovog glupiranja.
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                    Meni je nuklearna fizika kako iole razumno ljudsko bice moze da upadne medjupreko hiljadu navijaca protivnickog tima i da pokusa da uzme bezvrednu zastavu. A onda isto tako da ga razapinje gomila sadista i da mu pale majicu. Pa da onda grupa nasih idiota misli da moze da pretrci partket i da nesto uradi ili pomogne onom nesrecniku. Pa da njihovi majmuni pokusavaju to isto zato sto su videli od nasih. Pobogu, kada se malo udaljimo da li je moguce ne videti besmislenost ovog glupiranja.
                    Mnogo je smesno kada se ovako sve "postavi na papir".

Jbt koji su to mozgovi

Comment

• Meni je tuzno, ti ,,ljudi`` zaostaju u procesu evolucije, zastali su tamo negde izmedju Kromanjonca i Neandertalca. Cudno da ne nose mamutske koze.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                        Meni je tuzno, ti ,,ljudi`` zaostaju u procesu evolucije, zastali su tamo negde izmedju Kromanjonca i Neandertalca. Cudno da ne nose mamutske koze.
                        Isprani mozgovi...nista vise.

Comment

• A, onda se na sve to Dacic hvali nasom policijom i Kragujevac organizacijom turnira
                          sigpic

Comment

• Prvih 40 sekundi klipa. Ko nije video

Po meni se ovde vidi da su se PSD i DV slozili sa odlukom da se utakmica igra sutra.

Comment

• Makar smo jedan odgovor dobili...
                              Znamo gde se nece igrati f4 jadranske lige...

Comment

• vidi ga dule polomi mikrofon coveku a todoric se smeska
                                Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

Working...
                                X