Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by K.Garnett 5 View Post
    Makar smo jedan odgovor dobili...
    Znamo gde se nece igrati f4 jadranske lige...

Druga bi prica bila u Beogradu potpuno, opusteno. Ali, svakako nas ovo ne kvalifikuje za domacinstvo.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
      Druga bi prica bila u Beogradu potpuno, opusteno. Ali, svakako nas ovo ne kvalifikuje za domacinstvo.
      Kako ne? Siguran sam da imamo vise cistacica nego Kragujevac

Comment

• Ae i da se i ja oglasim, posto sam rodjeni KRagujevcanin i bio sam na licu mesta. Otisao sam sa devojkom, drugarom i njegovim mladjim burazerom(klinac ima 12 godina). Cekali smo malo na ulazu, ali kad su videli drugara sa klincem i curu, pustili su odmah i nisu pravili problem. Bio sam na zapadu, posto sam navijac Zvezde i mogu reci da je atmosfera bila stvarno fenomenalna. Cela hala je zdusno pevala himnu i bas je trebalo da bude praznik kosarke sto je i bio u prvom poluvremenu. Po meni kvalitet kosarke u prvom poluvremenu je bio jako dobar, nije bilo mnogo faulova, prekida.
        E sad to sto se desilo na 04,07 do kraja 3/4, nekako je moglo da se oseti.. Dok su nas "obicne" navijace pretresli od glave do pete i nisi bukvalno mogao nista da uneses u halu, sa druge strane, prema onim "najvatrenijim" su bili samo prodji, pa su oni uneli i baklje i petarde i ostale rekvizite. Jedan navijac Partizana drzi upaljenu baklju a redari na pola metra od njega, a ne smeju da mu kazu. E sad to sto se desilo to u 26om minutu meca.. Navijaci Partizana su zapalili Zvezdinu majcu i onako slaveci sto je pale, tom liku sto je palio majcu, majca ispadne i padne na zastavu Alkatraza i pocne da gori zastava Partizana na odusevljenje nas na zapadu.. Pucali sami sebi u vrat. E sad, u tom trenutku, vidi se neki navijac kod pristalica partizana sa salom zvezde, da li su hteli i taj sal da zapale, ovaj to nije dao, pa su poceli da ga biju, sutiraju.. U tom trenutku reaguje policija i vadi coveka iz mase. Medjutim, to vide navijaci Zvezde i kao pravi heroji iz Spasavanja redova Rajana upadaju u teren, zeleci da se obracunaju sa grobarima i da "spasu" decka.. Tu krece pendrecenje od strane policije, ostala pomahnitula rulja zvezdinih navijaca lomi stolice baca na policiju i neko baca suzavac i teren odlazi u kurac.. Ostalo, mislim da znate kako i sta.
        Sve u svemu, velika bruka i sramot, prvenstveno za sve nas koji smo pravi zaljubljenici u kosarku.. Ali eto, ne mozes od stoke..
        I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
          Meni je tuzno, ti ,,ljudi`` zaostaju u procesu evolucije, zastali su tamo negde izmedju Kromanjonca i Neandertalca. Cudno da ne nose mamutske koze.
          Mnogo je takvih zaostalih u procesu evolucije. Mnogo. Što je najgore taj proces je počeo da se nasleđuje, jer ovo su već stasale neke nove generacije.
          Meni je najtragičnija osuda javnosti... svi drvlje i kamenje, kako smo ovakvi, onakvi, kakva bruka, zaprepašćenje na svakom koraku, od strane političara, pa do običnog građanstva, a onda se o tome priča i piše neko vreme, pa po onom.. svako čudo za tri dana... nikada se ništa ne uradi, nikakve se mere ne preduzimaju, već posle izvesnog vremena opet ista stvar. Ni država, ni klubovi, ni društvo u celini. Ma niko. Siromašnih i praznih džepova, i duhom bedni, moralni je raspad na svakom koraku, bez ikakvih skrupula i poremećenih vrednosti, očigledno bez porodice kao stuba društva. I tako koja decenija već? A imam nešto utisak da je sve gore i gore. Surovo, bez empatije i malo mozga na svakom koraku, sa puno obesti i primitivizma, osim po raznim kuloarima, medijama i forumima. Status qou.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by jevta1992 View Post
            vidi ga dule polomi mikrofon coveku a todoric se smeska
            http://www.youtube.com/watch?feature...&v=IvcK4R_oujA

3:47

Znači legendarno. A faca Todorića posle nečega što je rekao Vukoičić...
            Last edited by Il Capitano; 11-02-13, 08:49.
            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Jel u 6 ili 7?
              sigpic
              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• U sest je valjda..
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• u 19.
                  sigpic

Comment

• utakmica je u 19 ali vise nema smisla ni da se igra, ovakva situacija ne odgovara ni zvezdi ni partizanu ovo najvise odgovara vodjama navijackih grupa
                    Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                    Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• http://www.mondo.rs/s277956/Sport/Ko...Partizana.html

Comment

• sta ti kazem brate izgleda da je kk crvena zvezda beograd vazniji navijaci nego situacija u kojo se trenutno nalazimo
                        Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                        Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Navijam za Zvezdu ali je ovo bre sramota... Kakvi smo slepci kao narod svi zajedno... Sramota me..

lepo bez publike svaki derbi da se igra kad za bolje nismo.
                          Last edited by l1m4r; 11-02-13, 10:42.
                          Originally posted by Vladan
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                          :vinjaksmajli:

Comment

• A i mediji po necijem nalogu ce pisatti o ovome svake nedelje umesto o bitnijim stvarima,a i verovatno ce pljuvati po sopstvenom narodu,zato nas drugi mrze a i b92 dominira http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=685748 Da se ne naljute forumasi koji navijaju za Zvezdu,ovima sa b92 je u cilju da se pljuje Partizan...
                            Last edited by Vule_89; 11-02-13, 10:55.

Comment

• Zanima me je li Luchic ima 3 lichne ili vishe jer bi da odigram na Zvijezdu danas ,daju je po kvoti 1,60 ...?
                              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• @vule_89

sam od naseg sporta i nasih novina... svi mi imamo svoje medije tako da lagano brate..
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X